• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

canım bende de çikolata kıstı war hangi aşamalar uygulacak sana bilgi verebılır mısın bende tüp bbek yaptırıcam
[/QUO
Merhabalar
Tabiki bilgi vereyim hemen. Dün başladık gonal f iğnesi yaptım ve bunu 7 gün boyunca yapacağım. Cumartesi günü bu iğne ile birlikte 2 gün yumurtalarım çatlamasın diye de cetrotide iğnesi vuracağım pazartesi tekrar muayeneye gidip diğer iğnelere başlanacak. Çikolata kistim sol tarafımda hala var 2.9 cm. Bakalım süreç bundan sonra nasıl işleyecek ben haberdar ederim sizi. Siz de yazarsanız sevinirim. Bilgi alışverişi iyi oluyor

pekı hangı testler yapıldı orda sana canım
Bir önceki ay ilk kontrolümdü o zaman fsh lh lth tsh testi d vitamini ve kızamık antikoruna bakıldı sonuçlar normal olunca başlayalım dedi. Ha sadece d vit çoook eksikti onun için de iğne oldum ve ek d vit kullanıyorum. Folikasit b vit coenzim Q -10 kullanıyorum. Her şeyi anlatayım dedim

Bir önceki ay ilk kontrolümdü o zaman fsh lh lth tsh testi d vitamini ve kızamık antikoruna bakıldı sonuçlar normal olunca başlayalım dedi. Ha sadece d vit çoook eksikti onun için de iğne oldum ve ek d vit kullanıyorum. Folikasit b vit coenzim Q -10 kullanıyorum. Her şeyi anlatayım dedim
sagol canım. ben 3 ay once yaptırdım fsh amh gıbı testlerı. artık farklı olanları orda yaptırıcam mecbur

Back