• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Bende yarın sabah tahlillerimi goturicem onceliginde smear testi istiyor kan tahlilleri var esinden spermegrom istiyorlar biz hepsini yaptirdik yarin sonuclari goturcez

kızlar reglimin 3.günündeyim bu akşam 6 da randevum var , evde bekleyen 4 kutu gonalf iğne var doktorumun asistanı bir kutu gonalf ' yi yanımda getirmemi söyledi sanırım bugün başlayacağım vurulmaya. çok heyecanlıyım başlıyoruz hayırlısıyla bol bol dua edelim birbirimize

Merhaba kızlar ben özel merkezlerde daha önce 2 defa tüp bebek denedim ama malesef sonuç negatif haliyle maddi manevi yıprandık dengeli translokasyon (kromozom anomali) var bende bu yuzden embriyoların genetik teste gönderilmesi gerekiyo bu da tüp tedavisinden ekstra bi ücret ege üniversitesi tüp bebek merkezi embriyo'ya pgt testini ücretli mi yapıyor yaptıran yada bilgisi olan paylaşabilir mi?
Merhabalar. Bende de dengeli translokasyon var maalesef. Ege üniversitesinde ki pgt fiyatini ögrenebildiniz mi acaba ?

evet kısa surdu yumurtalıklarımda problem yoktu benım rahım seklım bozuktu yanı unıcorn uterus (yarım rahım- boynuzlu rahım ) dıe gecıo ve bı dıs gebelık gecırmıstım tek tup ardı onunda ucu alınmıstı dogal yollarla hamıle kalamadıgım ıcın tup bebek uygun goruldu. adet dongum de 30 ile 26 gün arasında degısıodu
Merhaba bende yarim rahimliyim doğum yaptın mi canım neler kullandın doktorun kimdi kaç hafta doğdu serklaj oldun mu çok sordum ama cewap wrrrsen çok mutlu olurum 😀

Back