Bende bu ay adetim ile birlikte
tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmama 4-5 gün kaldı. İlk denemem olacağı için heyecanlıyım. Eşim de varikosel var ama sperm sayısı aşılama ve tüp bebek için yeterli dedi doktorlar ameliyat olmasına gerek yok dendi aşılama deneyecektik benim yumurta rezervim aşırı azalmış o yüzden bekleyemeyiz ve aşılama ile vakit kaybedemeyiz direk tüp bebek denemeniz gerek dediler biz de deneyeceğiz bakalım. Bende ekstra olarak sol yumurtalığımın önünde 1,5 cm çikolata kisti var sağ tarafta da kistim var ama o adet ile birlikte dökülüyor bir de kronik olarak endometriozis hastasıyım. Ama yaşım 25 genç olman itibari ile şansımız yüksek dedi doktorum ve üzülme bu işler sadece 1 yumurta ve 1 sperm ile oluyor milyonlarca sperm ve milyonlarca yumurtaya ihtiyacımız yok elimizden geleni yapıcaz vücudunu bu duruma en iyi şekilde hazırlayacağım gerisi Allahın takdiri dedi doktoruma güveniyorum dediği gibi bizimde, doktorların da, tıbbında yapabileceği şeyler bir yere kadar o yerden sonrası Allah'ın takdiri o ol derse olacak ve umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.