Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Benimde sol tarafım da 3cm kist var. Doktor önce bir ay doğum kontrol kullanacaksın sonra geleceksin dedi

Benimde sol tarafım da 3cm kist var. Doktor önce bir ay doğum kontrol kullanacaksın sonra geleceksin dedi

Bende 1 ay kadar kullandım işte kist için. Hap bitti 4 gün sonra adet oldum bugün de doktora gidicem tüp bebek için başlayacağız yavaştan bakalım neler yapıcaz ne anlatıcak bilmiyorum heyecanlıyım. Zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende aslımda bu ay sonu gidecektim tedavi için ama hapa başlamayı unuttum ya çok kızdım kendime bir an olsun aklımdan çıkmıyordu ama nasıl olduysa başlamamışım ve adetim bugün sona erdi artık Eylül sonuna kaldı.. amin inşallah

merhaba canim...benimde eylulde olcak..uzun protokol ne acaba.bende bilmiyorum.ne farki var biliyormusunuz..bende haziran da doktora gittim..3. Tup bebek icin..bana ilac tedavisi verdi 3 ay..acaba bu uzun protokolmu oluyo...insallahh bebislerimizi kucaklarimizida aliriz.

Ben de farkını bilmiyorum cnm.herkese farklı bir tedavi uyguluyorlar.benm bildiğim yumurta rezervin iyiyse uzun protokol oluyor.ilk ikisinde niyr olmadı özel değilse???

Amin inşallah peki kist kaybolmuş mu ilaçtan sonra doktor ne söyledi bende de 2 cm kist var doktor ilaç vermedi bir daha ki adetinle gel başlayalım tedaviye dedi.

Bana da öyle dedi ilaç yazmadı adetle kaybolacak kistlerin var onlar kaybolsun başlayalım dedi ama solda bir kistin var o kaybolmaz dedi.

Aynen banada aynısını söyledi maalesef. Zaten boyutu küçük ameliyatta edilmez gebe kalıp doğurduktan sonra doğum kontrol hapı kullanırsın dedi

Ben de farkını bilmiyorum cnm.herkese farklı bir tedavi uyguluyorlar.benm bildiğim yumurta rezervin iyiyse uzun protokol oluyor.ilk ikisinde niyr olmadı özel değilse???
Yumurta rezervim az kuzum benim..amh dusuklugu var..kalitesiz embriyolar elde edildi..3. Gun 2. Kalite embriyo transferi oldu olmadi..banadoktorumun dedigi zaten kalitesizdi embriyo sende biliyosun dendi..

Merhaba kızlar ben özel merkezlerde daha önce 2 defa tüp bebek denedim ama malesef sonuç negatif haliyle maddi manevi yıprandık dengeli translokasyon (kromozom anomali) var bende bu yuzden embriyoların genetik teste gönderilmesi gerekiyo bu da tüp tedavisinden ekstra bi ücret ege üniversitesi tüp bebek merkezi embriyo'ya pgt testini ücretli mi yapıyor yaptıran yada bilgisi olan paylaşabilir mi?

Uzun protokol tedavi canım adetin 16. Günü veya 18.günü lucrin iğne oluyorsun yumurtalar baskılanıp aynı anda büyümesi için sonra adet olunca rutin kısa protokol gibi iğneleri oluyorsun aradaki tek fark lucrin iğne yani adı uzun protokol aslında tek farkı iğne senin 3 aylık tedavi ile ilgisi yok yani

Uzun protokol dedigin 1 ay rahim dinlendirme mi yapilacak?
Hayır canım o ayrı bir durum. Rahim dinlendirme genelde yumurtası çok çıkan ohss riskine karşı yapılıypr. Bazı doktorlar da vucut ilaçtan arınsın diye ara veriyor. Uzun protokol adetin belli bir günü lucrin iğne oluyorsun yumurtaları baskılıyor ve aynı anda büyümesini sağlamak için

Tesekkur ederim kuzumm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…