- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
Benimde sol tarafım da 3cm kist var. Doktor önce bir ay doğum kontrol kullanacaksın sonra geleceksin dediBende bu ay adetim ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmama 4-5 gün kaldı. İlk denemem olacağı için heyecanlıyım. Eşim de varikosel var ama sperm sayısı aşılama ve tüp bebek için yeterli dedi doktorlar ameliyat olmasına gerek yok dendi aşılama deneyecektik benim yumurta rezervim aşırı azalmış o yüzden bekleyemeyiz ve aşılama ile vakit kaybedemeyiz direk tüp bebek denemeniz gerek dediler biz de deneyeceğiz bakalım. Bende ekstra olarak sol yumurtalığımın önünde 1,5 cm çikolata kisti var sağ tarafta da kistim var ama o adet ile birlikte dökülüyor bir de kronik olarak endometriozis hastasıyım. Ama yaşım 25 genç olman itibari ile şansımız yüksek dedi doktorum ve üzülme bu işler sadece 1 yumurta ve 1 sperm ile oluyor milyonlarca sperm ve milyonlarca yumurtaya ihtiyacımız yok elimizden geleni yapıcaz vücudunu bu duruma en iyi şekilde hazırlayacağım gerisi Allahın takdiri dedi doktoruma güveniyorum dediği gibi bizimde, doktorların da, tıbbında yapabileceği şeyler bir yere kadar o yerden sonrası Allah'ın takdiri o ol derse olacak ve umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Benimde sol tarafım da 3cm kist var. Doktor önce bir ay doğum kontrol kullanacaksın sonra geleceksin dedi
merhaba canim...benimde eylulde olcak..uzun protokol ne acaba.bende bilmiyorum.ne farki var biliyormusunuz..bende haziran da doktora gittim..3. Tup bebek icin..bana ilac tedavisi verdi 3 ay..acaba bu uzun protokolmu oluyo...insallahh bebislerimizi kucaklarimizida aliriz.merhaba ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracak olanlar birlikte hikayemizi paylaşalım.benim ilk denemem olacak bugün lucrin kullanmaya başladım.bana uzun protokol uygulanacak. İlk olduğu için pek bilgim yok.çikolata kistlerim var ve hidrosalpenks şüphem var.doktorum yumurta toplama sırasında bakacağını söyledi.siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bu süreçte bir bilgi bilr çok önemli
Ben de farkını bilmiyorum cnm.herkese farklı bir tedavi uyguluyorlar.benm bildiğim yumurta rezervin iyiyse uzun protokol oluyor.ilk ikisinde niyr olmadı özel değilse???merhaba canim...benimde eylulde olcak..uzun protokol ne acaba.bende bilmiyorum.ne farki var biliyormusunuz..bende haziran da doktora gittim..3. Tup bebek icin..bana ilac tedavisi verdi 3 ay..acaba bu uzun protokolmu oluyo...insallahh bebislerimizi kucaklarimizida aliriz.
Amin inşallahBende 1 ay kadar kullandım işte kist için. Hap bitti 4 gün sonra adet oldum bugün de doktora gidicem tüp bebek için başlayacağız yavaştan bakalım neler yapıcaz ne anlatıcak bilmiyorum heyecanlıyım. Zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallahpeki kist kaybolmuş mu ilaçtan sonra doktor ne söyledi bende de 2 cm kist var doktor ilaç vermedi bir daha ki adetinle gel başlayalım tedaviye dedi.
Bana da öyle dedi ilaç yazmadı adetle kaybolacak kistlerin var onlar kaybolsun başlayalım dedi ama solda bir kistin var o kaybolmaz dedi.Hayır maalesef kaybolmamış. Sağ taraftaki adet ile kayboluyor ama sol taraftaki duruyor.
Bana da öyle dedi ilaç yazmadı adetle kaybolacak kistlerin var onlar kaybolsun başlayalım dedi ama solda bir kistin var o kaybolmaz dedi.
Aynen canım hayırlısıyla nasip olsun da inşallah sonra çaresine bakarız bazen gebelikten sonra da kaybolabiliyormus kistler.Aynen banada aynısını söyledi maalesef. Zaten boyutu küçük ameliyatta edilmez gebe kalıp doğurduktan sonra doğum kontrol hapı kullanırsın dedi
Aynen canım hayırlısıyla nasip olsun da inşallah sonra çaresine bakarız bazen gebelikten sonra da kaybolabiliyormus kistler.
Yumurta rezervim az kuzum benim..amh dusuklugu var..kalitesiz embriyolar elde edildi..3. Gun 2. Kalite embriyo transferi oldu olmadi..banadoktorumun dedigi zaten kalitesizdi embriyo sende biliyosun dendi..Ben de farkını bilmiyorum cnm.herkese farklı bir tedavi uyguluyorlar.benm bildiğim yumurta rezervin iyiyse uzun protokol oluyor.ilk ikisinde niyr olmadı özel değilse???
Uzun protokol tedavi canım adetin 16. Günü veya 18.günü lucrin iğne oluyorsun yumurtalar baskılanıp aynı anda büyümesi için sonra adet olunca rutin kısa protokol gibi iğneleri oluyorsun aradaki tek fark lucrin iğne yani adı uzun protokol aslında tek farkı iğne senin 3 aylık tedavi ile ilgisi yok yanimerhaba canim...benimde eylulde olcak..uzun protokol ne acaba.bende bilmiyorum.ne farki var biliyormusunuz..bende haziran da doktora gittim..3. Tup bebek icin..bana ilac tedavisi verdi 3 ay..acaba bu uzun protokolmu oluyo...insallahh bebislerimizi kucaklarimizida aliriz.
Hayır canım o ayrı bir durum. Rahim dinlendirme genelde yumurtası çok çıkan ohss riskine karşı yapılıypr. Bazı doktorlar da vucut ilaçtan arınsın diye ara veriyor. Uzun protokol adetin belli bir günü lucrin iğne oluyorsun yumurtaları baskılıyor ve aynı anda büyümesini sağlamak içinUzun protokol dedigin 1 ay rahim dinlendirme mi yapilacak?
Tesekkur ederim kuzumm benim...Uzun protokol tedavi canım adetin 16. Günü veya 18.günü lucrin iğne oluyorsun yumurtalar baskılanıp aynı anda büyümesi için sonra adet olunca rutin kısa protokol gibi iğneleri oluyorsun aradaki tek fark lucrin iğne yani adı uzun protokol aslında tek farkı iğne senin 3 aylık tedavi ile ilgisi yok yani
Geçen ay benimde kist vardı başlayamadık canım. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım dün 3.günümdü gittim kist gitmiş. Çok şükür başladık iğnelereBenimde sol tarafım da 3cm kist var. Doktor önce bir ay doğum kontrol kullanacaksın sonra geleceksin dedi
Hayırlı olsun canım kaç cm di kist ne güzel gitmiş kurtulmuşsun.Geçen ay benimde kist vardı başlayamadık canım. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım dün 3.günümdü gittim kist gitmiş. Çok şükür başladık iğnelere
Net hatırlamıyorum ama doktor büyük demişti canım. Sağol canım 6 sene sonra sonunda başladık. Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallahHayırlı olsun canım kaç cm di kist ne güzel gitmiş kurtulmuşsun.
Amin. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahNet hatırlamıyorum ama doktor büyük demişti canım. Sağol canım 6 sene sonra sonunda başladık. Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?