- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
Merhaba gonalf ve merianole ne zaman başladın acaba
Daha önce de aynı doktora gitmiştim adetimin 3. Günü 4 ağustos salı günü gittik ve kararımızı verdiğimizi söyledik o gün kan tahlili istedi doktorumuz değerlerin normalse başlayacağız dedi. Herşey normaldi salı günü gonal f 225 doza başladım cuma günü kontrole gittiğimde 2. iğne olan cetrotide kullanmaya başlamamı istediler bugün tekrar kontrole gittim yarın tekrar gideceğim büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama olacakMerhaba problem olmaması çok gzl. Tedavi başlangıcında ne yaptınız?
Kan tahlilinde hangi değerlere baktılar?çokkkk heyecanlı yaaaDaha önce de aynı doktora gitmiştim adetimin 3. Günü 4 ağustos salı günü gittik ve kararımızı verdiğimizi söyledik o gün kan tahlili istedi doktorumuz değerlerin normalse başlayacağız dedi. Herşey normaldi salı günü gonal f 225 doza başladım cuma günü kontrole gittiğimde 2. iğne olan cetrotide kullanmaya başlamamı istediler bugün tekrar kontrole gittim yarın tekrar gideceğim büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama olacak
Gerçekten çok heyecanlı bende her seferinde acaba bundan sonraki süreç ne diye merak ediyorum sürekli buradan okuyorum kimler neler yaşamış diye. Aslında 3 sene önce ablamda tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı ama pek hatırlamıyor ayrıntılarını şimdi yeğenlerim 2,5 yaşındalarKan tahlilinde hangi değerlere baktılar?çokkkk heyecanlı yaaainşallah herşey yolunda gider
Belki de hatırlamak istemiyordur.kolay bir süreç değil.ben de okuya okuya hatmettimGerçekten çok heyecanlı bende her seferinde acaba bundan sonraki süreç ne diye merak ediyorum sürekli buradan okuyorum kimler neler yaşamış diye. Aslında 3 sene önce ablamda tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı ama pek hatırlamıyor ayrıntılarını şimdi yeğenlerim 2,5 yaşındalar. Salı günü yapılan testte Progesteron,Lh,Fsh,E2 ye bakıldı. Tabi tedavi öncesinde bir sürü kan testi, amh, rahim filmi yapıldı.
Testleri devlet hastenesinde yaptırdım sağolsun doktorum yönlendirdi devlette yaptırabilirsin diye. İnşallah bir problem yoktur sizde deBelki de hatırlamak istemiyordur.kolay bir süreç değil.ben de okuya okuya hatmettiminsan merak ediyor.bir de ben bir sene başka bir doktorda oyalandım.onun için şimdi herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.eksik bişey olmasın hata yapılmasın diye hepsini doktora sormak için araştırıyorum.ondan sordum sana da testleri.ben ilk defa yaptırıcam o tahlilleri bakalım ne çıkacak. Çevrendrkilerle paylaştın mı süreci?
Ben rapor almak için adetimin 2. Günü devlete gidicem zaten.bunu mu yapacaklar acaba bilmiyorum.benim önerim süreçte stres faktörü çok önemli olduğu için olabildiğince çok paylaşmamak . Senin ailen daha önce tecrübe etmiş zaten bu durumu biliyorlardır.kim ne der ne yapar belli olmazTestleri devlet hastenesinde yaptırdım sağolsun doktorum yönlendirdi devlette yaptırabilirsin diye. İnşallah bir problem yoktur sizde deKendi ailem tam olarak biliyor eşimin ailesi ilaç tedavisi diye biliyor tüp bebek olduğunu şuan için söylemedik. Hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Pco lu olduğunu amh testinden mi anlıyorlar?başka bir belirtisi var mı? 3 iğne çok fazlaymış.bakalım benim nasıl olcak bilmiyorum daHepimize sabır ve bol şans dilerim.
Ben pco’luyum, o nedenle toplamadan sonra benim rahim dinlendirme yapılacak, aşırı uyarılma sendromuna karşı önlem olarak. Sanırım 1-2 ay sürer, çok net değil. Yani transferim en erken Eylül ortası olabilecek. O da inşallah yeterli kalitede embriyom olursa.
Bugün kontrolde yine çok sayıda yumurta görüldü, perşembe ikinci kontrole gideceğim. O zamana kadar oluşan yumurtalar çatlamasın diye iğne verdi. Günde 3 iğne vuruyorum şu anda. Bakalım neler olacak
DEVLETTE RAPOR HEMEN CIKMIYOR MAALESEF ONCE ADETLI TAHLILLER VE MUAYNE YAPILIYOR SONRA HERSEY YOLUNDAYSA ADETSIZ MUAYNE VU SIRADA ESINDEN SPERM ORNEGI FALAN YANI RAPORUNU ONCEDEN CIKARMAN LAZIMBen rapor almak için adetimin 2. Günü devlete gidicem zaten.bunu mu yapacaklar acaba bilmiyorum.benim önerim süreçte stres faktörü çok önemli olduğu için olabildiğince çok paylaşmamak . Senin ailen daha önce tecrübe etmiş zaten bu durumu biliyorlardır.kim ne der ne yapar belli olmaz
Bizim diğer tahlillerimiz hazır zaten yetişir dediler.DEVLETTE RAPOR HEMEN CIKMIYOR MAALESEF ONCE ADETLI TAHLILLER VE MUAYNE YAPILIYOR SONRA HERSEY YOLUNDAYSA ADETSIZ MUAYNE VU SIRADA ESINDEN SPERM ORNEGI FALAN YANI RAPORUNU ONCEDEN CIKARMAN LAZIM
Hepimize sabır ve bol şans dilerim.
Ben pco’luyum, o nedenle toplamadan sonra benim rahim dinlendirme yapılacak, aşırı uyarılma sendromuna karşı önlem olarak. Sanırım 1-2 ay sürer, çok net değil. Yani transferim en erken Eylül ortası olabilecek. O da inşallah yeterli kalitede embriyom olursa.
Bugün kontrolde yine çok sayıda yumurta görüldü, perşembe ikinci kontrole gideceğim. O zamana kadar oluşan yumurtalar çatlamasın diye iğne verdi. Günde 3 iğne vuruyorum şu anda. Bakalım neler olacak
Hayırlısı inş zor süreç inş emeklerimizin karşılığını alırızDaha önce de aynı doktora gitmiştim adetimin 3. Günü 4 ağustos salı günü gittik ve kararımızı verdiğimizi söyledik o gün kan tahlili istedi doktorumuz değerlerin normalse başlayacağız dedi. Herşey normaldi salı günü gonal f 225 doza başladım cuma günü kontrole gittiğimde 2. iğne olan cetrotide kullanmaya başlamamı istediler bugün tekrar kontrole gittim yarın tekrar gideceğim büyük ihtimal cuma günü yumurta toplama olacak
Gözünüz Aydın inş bebeğini sağlıklı kucağına almakta nasip olurMerhaba ben haziranda tüp bebek yaptım. Şükür şimdi 10 haftalık hamileyim. Benim bazı iğnelerim arttı. Çok da pahalı olduğu için atmak istemiyorum. İsteyene ücretsiz vermek istiyorum. Ankara da yaşıyorum. İsteyen mail atabilir. fatmassahin.80@gmail.com
Benimde geçen ay 2.5 cm kist oluşmuştu Dr doğum kontrol hapı verdi kullanmadım yan etkisi bende çok oldu bı ay Dr gittim kendiliğinden yok olmuşGeçen ay benimde kist vardı başlayamadık canım. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım dün 3.günümdü gittim kist gitmiş. Çok şükür başladık iğnelere
İnşşşşinşallah şurda biz de hamile olduğumuzu paylsşırız da şu süreçler unutulur
AminnnnBende 1 ay kadar kullandım işte kist için. Hap bitti 4 gün sonra adet oldum bugün de doktora gidicem tüp bebek için başlayacağız yavaştan bakalım neler yapıcaz ne anlatıcak bilmiyorum heyecanlıyım. Zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde ilaçsız gidiyor. Ama tam tedavi olacağımız ay çıkınca ertelendi riske atmadık. Nasıl geçicek zaman diyordum, pazartesi günü toplama olucak inşallah öyle görünüyorBenimde geçen ay 2.5 cm kist oluşmuştu Dr doğum kontrol hapı verdi kullanmadım yan etkisi bende çok oldu bı ay Dr gittim kendiliğinden yok olmuş
CANIM yumurta sayına baktılar mı yanı amh testıneBu arada ameliyatta olmadim zaten cok onerilmiyor diye biliyorum yumurtalik rezervini azaltabiliyormus ameliyat
canım bende de çikolata kıstı war hangi aşamalar uygulacak sana bilgi verebılır mısın bende tüp bbek yaptırıcamMerhaba
Bende de çikolata kisti var ben de tüp bebek aşamasına girdim adetimi bekliyoruz başlamak için heyecanla karışık korku var. Çikolata kisti için 2 kez soğan kürü yaptım. 5 cm idi 3 cm şuan. Hayırlısıyla atlatırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?