- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
- Konu Sahibi Babyonline
tedavi şeklini sizin geçmiş tedavi şekillerine göre yol gösteriliyor hangi başarısızlık hangi yolda gitti.Merhaba. Öncelikle güzel olumlu sonuçlar almanızı dilerim
Bende kasımda bi opu işlemim oldu 11 yumurtadan 1 tane ancak embriyo oluştu 4. Gün kalitesindeydi ocakta transfer oldum ancak maalesef tutmadı. Yumurta kalitesi sorunu yaşayan biriyim bende sanırımm. Rezervlerimde az. Sizin durumunuzla çok benzer olduğu için yazmak istedim. Daha çok taze olduğu için görüşmeye gitmedim ama uzun protokol de yavaş bi şekilde bi kaç ayda mı yumurtaları olgunlaştırıyorlar sizinki nasıl oluyor kişiye özel demişsiniz ama bi sormak istedim
Bizim bir sorunumuz görünmüyor sağlam iyi kaliteli olgun yumurta ve sprem gerekliydi neden olumsuzluklar oldu tutmadı bilinmedi neredeyse bütün tedavi şekilleri değerlendirildi.
4. tedavi şeklim uzun protokol oldu.
ilk 3 tedavi aynı merkezde oldu.
taze transfer dondurulmuş transfer,havuz protokolü,kısa protokoller,rahim kaşımı,histeroskopi,genetik tarama.
Hepsinde sadece 1 tanesinde kimyasal gebelik oldu hemen gitti zaten.
4. tedavide hemen başka bir doktor arayışına girdik,daha ne yapılabilirdi.
Acaba hastanede mi sorun var labaratuvarların da mı ? Bilemedik o yüzden başka doktor başka merkez şansımızı denemek istedik.
Tedavilerim de aslında gebelik olması gerektiren bütün işlemler yapılmıştı ama kısmet olmadı. Doktorum çok tatlı iyi biriydi.
Başka birilerinden duyduk olumlu sonuç alınca bizde onların tavsiyesi üzerine bizde tedaviye başladık. Farklı olacak dedi senin hormonlarına göre ilerleyeceğiz seni yormadan güzel sağlıklı kaliteli olgun yumurtalar elde edecez diyerek yola çıktık.
İnşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Dondurulmuş embriyo transferine hazırlık aşamasındayım.
İnşallah Allahım bizlere de hayırlı evlat nasip eder.
Kimsenin kucağı boş kalmasın Allahım isteyen bakabilen ona koşulsuz sevgi verebilecek ebeveynlere hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin.