- 8 Ağustos 2023
- 5.851
- 6.675
- 118
Kuzum doktorun daha iyi yorumlar ama bence hepsi güzel gibi bir sorun görünmüyorKızlar testime bakar mısınızgündüz attim diye hatırlıyorum ama kimse yorum yapmamış . Anlayan varsa beni bi yesillendrsin Candy7777 ParlayanGece ArasaNillGerek
Doktorun en sağlıklı cevabı söylicektirPco var ama yarın gidicem çok az geliyo ped takmıyorum bile
Canım tükürükle olan ovulasyon testleri bunlar değilBunu buldum demin daha farklı idi.
Ben şoklardayım 1 yıldır aralıksız burdayım ilk defa okudum gözlerimCanım tükürükle olan ovulasyon testleri bunlar değilay çok güldüm gece gece Allah'ta sizi güldürsün bunlar idrarla olan kit tükürük ile olanlar farklı bir alet sürekli kullanılabiliyor
Var tükürük ile ölçenler doğru diyor arkadaş ama o bunlar değilBen şoklardayım 1 yıldır aralıksız burdayım ilk defa okudum gözlerim
Vallahi pesssVar tükürük ile ölçenler doğru diyor arkadaş ama o bunlar değil
Herkese merhabalar.Sat 26 temmuz Bat 24-25 Ağustos.Şurada yerimi alayım.Bol hamileli bir topik olsun inşallah.
Denizden değil havuzdan enfeksiyon kaparsın. Deniz daha ruhun enerjisini yükseltir. Hatta deniz kenarında güzel dileklerde bile bulunabilirsinKızlar ya bişey soracağım dün yumurtam çatladı bir iki gün sonra denize girsem sıkıntı olurmu enfeksiyon falan kapmaktan korkuyorum
Değiştirdiğin pedin dolu dolu olmasa gebelik mi var diyecek ama kime baksam herkesin farklı oluyor pıhtı geldi mi hiç öyle sorayım. Baktın tamamen kesildi test yap olmazsa biKızlar benim reglim niye 3 gün sürdü. Normalde de 3 gün dolu dolu gelir 4. Gün lekenme olarak devam eder 5. Gün ara ara leke olur 6. Gün bazen leke olur bazen olmaz. Hep 7 gün beklerim. Şaşırdım çünkü dün gece değiştirdiğim ped baya dopdolu kandı nerdeyse beyaz yer yoktu. Ondan sonra uyudum sabah uyandığımda pedim boştu az gelmesi normal de birden kesilmesi ne kadar normal bilemedim. Hâlâ da gelen giden yok.
Çok teşekkür ederimBakarsın ikisi de tutar. Olur muu olur valla. Soruyor musun bide istediğini sor biz cevaplarız buralardayız
Deneyeceğim çok teşekkürler tatlımYarından itibaren baz al kuzum 3 gün üst üste olur
Yani gerçekten üst üste meselesi biraz zor ama allahtan daha çocuk odaklıya dönmedi inşallah bu ay herkese mutluluk getirsinAynen öyle zor vallahievet 10 agustostaki pikte nasıl değerlendirdiysen öyle değerlendirirsin
Aminnnn inşallah❤Çok teşekkür ederimbakalım kısmet bu ay bi değişik umutluyum niyeyse içime
Deneyeceğim çok teşekkürler tatlım
Yani gerçekten üst üste meselesi biraz zor ama allahtan daha çocuk odaklıya dönmedi inşallah bu ay herkese mutluluk getirsin
Mide bulantından dolayı mı kuzum hayır mı ?Kızlar iyi geceler. Kötü bir hafta geçiriyorum çok dahil olmak istemedim ara ara yazdıklarınızı okudumnasılsınız nasıl gidiyor ArasaNillGerek Candy7777 Kahhve
Hem o vardı üstüne İzbanın klimaları çarptı 2 gün boğaz ağrısı sonraki 2 günde yatak döşek hasta oldum. Üstüne göğüs kontrolümde kistim büyüdüğü için mr istendi. Ay birde bu ay olacakmı olmayacak mı derdi var her şey üst üste geldi huniyi takmıştım kafamaMide bulantından dolayı mı kuzum hayır mı ?
Valla nolsun bat beklemece aynı bıraktığın giib devam bende
Pıhtı yoktu sadece bir pedimde gördüm galiba o da toplu iğne başından da küçüktü. Birde koyu kahverengi idi kırmız kan değildi. İlk gün lekenme ile başladı sonra kırmızı kana döndü ikinci gün rengi koyu kahverengi oldu.Değiştirdiğin pedin dolu dolu olmasa gebelik mi var diyecek ama kime baksam herkesin farklı oluyor pıhtı geldi mi hiç öyle sorayım. Baktın tamamen kesildi test yap olmazsa bi
Ahhajaaj bugün klima muhabbetlerini okumuşsundur o zamanHem o vardı üstüne İzbanın klimaları çarptı 2 gün boğaz ağrısı sonraki 2 günde yatak döşek hasta oldum. Üstüne göğüs kontrolümde kistim büyüdüğü için mr istendi. Ay birde bu ay olacakmı olmayacak mı derdi var her şey üst üste geldi huniyi takmıştım kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?