- 30 Ocak 2024
- 223
- 131
- 18
- 29
Benim bu ovulasyon döneminde full rahatsız edici ağrı var sabah ve akşam. İki gün üst üste pik oldu ilk pik değerlendirdim 2. Günü değerlendiremedim ağrıdan. Bu ağrıların yumurta dollenmesi ile alakası olabilir mi. Civcivim mi yapıyor bunuYumurta mı civcivden, civciv mi yumurtadan diye sormuşlar onun gibi oldu
1980 anladım ben onuHevesinizi kırmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla 5 altı değerler negatif değerlendiriliyor
Benim olmadi canimkızlar kürtaj sonrası yatırdığınız herhangi bir test var mı ? hormonların durumunu görmek için
Olabilir de olmayabilir de kesin belirti degil cunku adet habercisi de olabiliyor bazen hayirlisiyla hamileliktir insaallahKızlar göğüs ucum çok sisti ve çok fazla ağrısı var gebelik mi ya acaaba
Olabilir test yaptınız mıKızlar göğüs ucum çok sisti ve çok fazla ağrısı var gebelik mi ya acaaba
Varsa çıkar bence bende Cuma günü vereceğimKızlar çogumuz bu ayda heyecanla bekleyişte inşallah güzel haberler alırız bebişli olmazsa bidaki ay diyeceğiz artıkbende kan verdim bekliyorum öyle denk geldi hastaneye geldim iş için beklerken kan vermek geldi icimden valla bilmiyorum artık 5 gün önceden kesin sonuc cıkarmı ama hayırlısı selametle rabbimden
Var daha adetimeOlabilir test yaptınız mı
İnşallah öyledir kuzum inan içtenlikle diliyorum bunu. Bi gün hiç unutmuyorum plansız ilişki oldu gece tam çatlama günüymüş tahmini. İlişkiden sonra nasıl bi ağrı yaşadım o geceyi hiç unutmuyorum var ya. Alt karnıma yastık dayadım sıkıştırdım hatta, bacaklarıma. Öyle dayanamadım yani, hah dedim bu kadar ağrı çektiğim değsin, ama olmadı malesef. Hatta kaç ay geçti üstünden bidaha öyle yaşamadım ağrı o yüzden unutamıyorum yaniBenim bu ovulasyon döneminde full rahatsız edici ağrı var sabah ve akşam. İki gün üst üste pik oldu ilk pik değerlendirdim 2. Günü değerlendiremedim ağrıdan. Bu ağrıların yumurta dollenmesi ile alakası olabilir mi. Civcivim mi yapıyor bunu
Umutsuz olmak yok bşaracağız elbet bir günCandy7777 canım sat 13 ağustos bat 6 Eylül yaz bakalım yine umutsuzca beni
İnşallah öyledir kuzum inan içtenlikle diliyorum bunu. Bi gün hiç unutmuyorum plansız ilişki oldu gece tam çatlama günüymüş tahmini. İlişkiden sonra nasıl bi ağrı yaşadım o geceyi hiç unutmuyorum var ya. Alt karnıma yastık dayadım sıkıştırdım hatta, bacaklarıma. Öyle dayanamadım yani, hah dedim bu kadar ağrı çektiğim değsin, ama olmadı malesef. Hatta kaç ay geçti üstünden bidaha öyle yaşamadım ağrı o yüzden unutamıyorum yani
Allah rahmet eylesinKızlar anaannem vefat etti cüz okuyabilen var mıdır cüz dağıtıyoruz
saol canım inşallah ne zamandır yoksun sende durumlar nasıl varmı bi gelişmeCanim cok ilginc olmus ilacin etkisi demek ki konu hakkinda bilgim yok ama insaallah senin icin guzel gelismeler olur
Benimde protein c eksikligim var.3 kayıp yaşadım.2 oğlum var küçük oğlumda iğne ile kucağıma aldım.suan hamileyim hemen iğne ve aspirine başladım.hic bir hamileligimde çok mutlu olamadım hep bir sorun mu olucak diye kendi kendimi yedimAfetime 9 gün var ama benimde göğüslerim acıyor damarlarım belirginleşti geçen ay kimyasal yaşadım ve bu ay yine hamileyim büyük ihtimalle korkuyorum kötü bişey olcak diye yine cuma günü kan vericem gebeliğin erken öğrenmem gerekiyor kan pıhtılaşmam var iğne olmam gerekiyor çünkü
Evet canım 2 katından fazla artmış, maşallah böyle devam eder inşallahKızlar pazartesi günü sağlık ocağında kan testi vardım tekrar 48,56 cikmisti dün tekrar verdim 138,1 çıktı yükselmesi iyi gibi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?