Kızlar ben diyorum ki birbirimizi motive edelim, su kadar şu içtim, bu kadar yürüdüm bugün kendim için bunları yaptım, vitaminimi içtim gibi gibi, bunun için bir telegram grubu kurmayı düşünüyorum, soruna değil çözüme odaklanalımHastanemi aradim bilgilendirmek icin..
1 ay dinlenme oneriyorlarmis normalde. Bu adetle gitmiyorum Eylül de belki bebisle giderim ayy
Ovulasyon düzenli beslenme vitaminler kürler ile yola devam
Hepimiz birbirimize motiveyiz hadi kizlar
2 hafta önce verdim en son kanıAa hadi ya, kan testi vermiş miydin
Ben telegram kullanmiyorum hicte sevmem wp deseniz olur amaKızlar ben diyorum ki birbirimizi motive edelim, şu kadar şu içtim, bu kadar yürüdüm bugün kendim için bunları yaptım, vitaminimi içtim gibi gibi, bunun için bir telegram grubu kurmayı düşünüyorum gelmek isteyen olur mu? Neden telegram çünkü orada telefon numaraları gözükmüyor ve daha etkileşimli oluyor, gerçi nasıl grup açılıyor onunda bilmiyorum amakısmet artık bakacağız
WhatsApp'ta numaralar belli oluyor ya tercih eden olmaz diye telegram dedim, hatta grubu kurdum bile, çok kolaymışBen telegram kullanmiyorum hicte sevmem wp deseniz olur ama
Diğer türlü ben buradan devam:'(
Yine buradan da devam ederiz tabiki orası sadece motivasyonBen telegram kullanmiyorum hicte sevmem wp deseniz olur ama
Diğer türlü ben buradan devam:'(
Soğan kürü dene bi arkadaşım bütün akıntısını enfeksiyonunu o şekilde geçirdi, avuç avuç akıntım oluyorsu hayret ettim geçirdi demişti, sabah akşam bir bardak suya soğanı soy dilimle kaynat suyunu iç 15 gün yap bunu, zaten 4-5 güne sonuç alırsın2 hafta önce verdim en son kanı
Canım yorumunu şimdi gördüm teşekür ederim dün yaptıgım testim pozitif görünüyordu sabah değil ikinci yapmıstım bu sabah teyit etmek için yine yaptım bus efer asırı soluk çıktı olsaydı daha koyu olurdu diye bekledım testin markası first marka anlam veremiyorum bu yalancı pozitifler hep mi bana cıkarMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 20 temmuz 1 eylül @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 2 ağustos 1 eylül @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos @ParlayanGece 25 haziran @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz @dolapsu 20 haziran @yagmursonmz 17 haziran 21 temmuz Candy7777 7 ağustos 9 eylül A ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 22 temmuz 20 ağustos @shine12 22 temmuz 23 ağustos @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @beyazmanolya66 21 temmuz 20 ağustos @Sarisu 20 temmuz 13 ağustos @espressoc 29 haziran 24 temmuz @kartanesi8892 27 haziran 24 temmuz @neysh 24 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 29 temmuz 28 ağustos @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 7 ağustos 9 eylül @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @vaveylakin 1 temmuz 29 temmuz ArasaNillGerek 26 temmuz 19 ağustos @alyanil 3 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @Osev 26 temmuz 24 ağustos @ucge 26 temmuz 23 ağustos @silatansueco 31 temmuz 29 ağıstos @elifffffE 3 temmuz 29 temmuz @nedesembilemedim33 3 temmuz 30 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 31 temmuz 24 ağustos @merisuu 6 temmuz 1 ağustos @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos imermeri 25 temmuz 25 ağustos @merve0001 4 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz @healthywealthyrespected 1 temmuz @miracler 9 temmuz 2 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz @Burcinouz 2 ağustos 30 ağustos @monica123 1 ağustos 28 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @gaydiriguppakcemile 8 temmuz 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @Bilgee1 9 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @esraden 2 temmuz 5 ağustos @fatmaozzz 5 temmuz 5 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 5 ağustos 1 eylül @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @minerva94 13 temmuz 7 ağustos Kahhve 10 temmuz 8 ağustos @brckm 3 temmuz 8 ağustos @ruyaruzgar08 10 temmuz 8 ağustos @gri-kedi 6 ağustos 1 eylül @Gzde3594 1 ağustos 8 ağustos @Mrv135 2 ağustos 31 ağustos @kanguruf 13 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos mutlutablo 11 temmuz 8 ağustos @beyons 15 temmuz 11 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Mavisims 15 temmuz 13 ağustos @guzelseylerolsun 17 temmuz 14 ağustos @Green- 16 temmuz 14 ağustos Merve3553 17 temmuz 14 ağustos @dikkatkediii 16 temmuz 15 ağustos @meltqueen 17 temmuz 15 ağustos @Atlantissa 15 ağustos @sadolinda 19 temmuz 15 ağustos @pamuk1628 18 temmuz 15 ağustıs @Fatmazehra02 18 temmuz 17 ağustos @mila4006 29 temmuz 20 ağustos @Meriy1 23 temmuz 21 ağustos @bademmgoz 22 temmuz 19 ağustos @goldBride 21 temmuz 20 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 21 temmuz - @sed2 12 temmuz 25 ağustos oylamabaslay 29 temmuz 25 ağustos @sevvalpapatya 21 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran @mlzdmr 1 ağustos 30 ağustos @Bsr55 1 ağustos 1 eylül @asiliris 1 ağustos 4 eylül @aynurland 28 temmuz 27 ağustos @anabeth 4 ağustos 31 ağustos @mercanAyda 19 temmuz -
Üstteki durup koyulaşmış olmasın belki alttaki de durdukça öyle olacak. Valla bu yalancı pozitifler beni de bulur hep hatta deney yapmıştım iki tane test yaptım birini idrara birini suya batırdım sonuca bakar mısınCanım yorumunu şimdi gördüm teşekür ederim dün yaptıgım testim pozitif görünüyordu sabah değil ikinci yapmıstım bu sabah teyit etmek için yine yaptım bus efer asırı soluk çıktı olsaydı daha koyu olurdu diye bekledım testin markası first marka anlam veremiyorum bu yalancı pozitifler hep mi bana cıkarüstteki dün alttaki sabah
Eki Görüntüle 3460678 Eki Görüntüle 3460679 Kızlar dünkü dediğim gibi kuruma çizgisiymiş. Görüyor musunız bilmiyorum ama gölge var ama artık gölge kovalamak istemiyorum net çizgiler istiyorum. @starkarya @kisgunesim1101ArasaNillGerek @goldBride Kahhve mutlutablo
Anladım canım bilemedim ya testlerin negatif demek2 hafta önce verdim en son kanı
Valla soğan kürü bana da çok iyi geliyor adetimi düzenliyor enfeksiyonu yok ediyor. Şuan da yapmaya başladım zatenSoğan kürü dene bi arkadaşım bütün akıntısını enfeksiyonunu o şekilde geçirdi, avuç avuç akıntım oluyorsu hayret ettim geçirdi demişti, sabah akşam bir bardak suya soğanı soy dilimle kaynat suyunu iç 15 gün yap bunu, zaten 4-5 güne sonuç alırsın
Nihayet nihayettt
Evet canım pcosluyum ama sulu akıntıdan sonra lekelenme başladıAnladım canım bilemedim ya testlerin negatif demek
Geç döllenme olsa çıkardı galiba, acaba yeniden yumurtlama mı yaşadın?
Pcoslu musun
Ay o kadar rahatladım ki anlatamamNihayet nihayetttsulu akıntı adet habercisi zaten. İşk defa adet olmaya başlayan birine muhteşem emojisi bıraktım
Anında cıktı hemen saka gibi yaÜstteki durup koyulaşmış olmasın belki alttaki de durdukça öyle olacak. Valla bu yalancı pozitifler beni de bulur hep hatta deney yapmıştım iki tane test yaptım birini idrara birini suya batırdım sonuca bakar mısın
Aa bilmiyordummmKızlar whatsapp telegram da grup kurmakla ilgili konuşmak yasak ceza almayasınız haKahhve mutlutablo
Gözün aydın canımEvet canım pcosluyum ama sulu akıntıdan sonra lekelenme başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?