- 8 Şubat 2024
- 112
- 29
Hiç kullanmadım bilgimde yok naptın gidecekmisin doktoraKızlarım nabersinizCandy7777 A ayb00 Kahhve B BallYilmaz123 @Beyond the sky P Poncikokiz24_ @Denizz41 Benim klomenin 4. Günü bugün ilk defa bu kullandımda cok çişim geliyo bide öyle aman aman bi akıntı yok bence tam gelişmedi yumurta ilaç yarın bitecek dr a da yarın gitmeyeyim bigün sonra gideyim diyorum çünkü gitcem ölçüsü düşük çıkacak ve moralim bozulacak ilk ayda olduğu gibi. Bu klomen bende yumurta geliştirmiyo
İyi bir haber olabilirEki Görüntüle 3473719
canım merhaba. adetimin gecikmesinin 2.günü ovülasyon testim böyle koyulaşmaya başladı silikti 2 gün önce ne oluyor ya anlayamıyorum
Dün sabah yapmıştım negatif çıkmıştı ama dün sabah ovülasyon testim de silikti. Ben geç yumurtladım bugün yumurtlamamın 11.günü dahaİyi bir haber olabilirsen normal gebelik testi yaptın mı ? Erken gebelik testi filan
Olur mu öyle şey canım bunun için varızSelam kızlar. Ben hala negatifi görmedim desemtestler mi bozuk diye şüphe etmeye başladım artık. Bende de 9 gündür aynı muhabbet sıktım sizi ama az kaldı bitecek bu test işlerim sıkın dişinizi Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve B BallYilmaz123 silatansueco
Ohaaa ya kontrol çizgisi bile çıkmamışİnternetten sipariş ettim 5 adet arkadaşım nerdeyse hepsi bozuk cikiyo bu markanın dedi bende denemek istedim 3 tanesini denedim bu halde yazıklar olsun bunlara
Malesef canım ya bu bozuk testler hep bana mı denk geliyoOhaaa ya kontrol çizgisi bile çıkmamış
Valla canım yaa. Bide para vermişsin bunlaraMalesef canım ya bu bozuk testler hep bana mı denk geliyo
Vallahi bilmiyorum yaOlur mu öyle şey canım bunun için varıziçimden bir his senin negatif olmadan pozitif ile devam edeceğini söylüyor
5 tane bu test 5 tane avoks 10 tanede çubuk test 450 TLValla canım yaa. Bide para vermişsin bunlara
Ayy çok zor trip atan erkek yaTrip atan erkekler kapatılsın
Bu çizgiler hemen mi çıkıyor yoksa bekleyince mi? Şimdilik kan verme benceVallahi bilmiyorum yailk defa bu kadar uzun sürdü negatife dönmesi. Testlerde bozuk olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum. Belki yarın kan veririm 2 gün sonra yine verip öyle takip ederim artık
Aboooo kız naptın. Avox u çok övüyorlar kuzum negatifse negatif pozitifse pozitif miş5 tane bu test 5 tane avoks 10 tanede çubuk test 450 TL
Arada benimkine trip perileri geliyorAyy çok zor trip atan erkek ya
Çubuk testin markası ne5 tane bu test 5 tane avoks 10 tanede çubuk test 450 TL
Çarşamba günü bir yere götürmesi gerekiyor beni kesin şimdi trip atar götürmiycem falan der sinirlerimi zıplatırAyy çok zor trip atan erkek ya