Canım eğer ateşin bugün düşmüş ve yarın ölçtüğünde yine yükselirse yumurtlama günü demektir. 24 saati iyi değerlendir ve ateşölçer uygulamasını dikkatli takip et, zaten doğru günlerde uygulamada belirtiliyor.Onunla görüşüyoruz zaten bende ondan öğreniyorum. 2 -3 gündür bu saatlerde ateşim 37.1 37.2 gibi o civarlarda çıkıyor. Bugün ölçtüm 36.4 . Acaba neyin habercisi merak ettim
Aynen değil miBu duygularla hangimiz durabiliyorki bu arada sen regl oldunmu
Yeni ay yeni umutlar kuzum
O hamile zaten canım şuan. O düşüşte yerleşme düşüşüymüşCanım eğer ateşin bugün düşmüş ve yarın ölçtüğünde yine yükselirse yumurtlama günü demektir. 24 saati iyi değerlendir ve ateşölçer uygulamasını dikkatli takip et, zaten doğru günlerde uygulamada belirtiliyor.
Ay inşallah hamilesindir bu ay takip ermemiştin heralde geç yumurtladın umarım tutmuştur ve güzel haberi verirsin yarın bi test mi yapsanAynen değil mi
Hayır canım olmadım olacak gibi de değil. Burada regl oldun mu diye sorulana kadar hiç aklıma gelmiyor biliyor musun okadar yorulmuşum ki
Yok sormadım cumartesi soracağım fitiller var ama onlarda gebelik düşünürken onerilmiyordu eczacı dedi almadımCanım ne kullanıyorsun suan doktora sordunmu bu durumu ya. Hindistan cevizi yagı zararlımı acaba
Adetin 11.günü yumurta takibi için gitmiştim doktorum yumurtan şimdilik biraz küçük büyük ihtimal geç yumurtlayacaksın dedi. Bende o günden sonra ara ara bal tarçın çörekotu yedim, bende geç yumurtladığımı düşünüyorum. Testim yok ki bilerek almıyorum elimde olursa yaparım diyeAy inşallah hamilesindir bu ay takip ermemiştin heralde geç yumurtladın umarım tutmuştur ve güzel haberi verirsin yarın bi test mi yapsan
Bu ay ovulasyon takip etmeyecegim dedim dayanamadım eczanese miratech varmış bir akşam yaptım pike yakındı 12. Gün geceydi nasılsa daha olmamış dedim boş geçtim bir akşam sonra gene hemen hemen aynıydı başladık değerlendirmeye ama ne zaman pikti ne zaman çatladı hicbiaey anlamadımEvet canım öyle bende innovita kullanıyorum gayet de doğru sonuç veriyor bir gebenin günlüğü boşa para inan
Hadi hayırlısı o zaman biraz daha bekle bakalim belki bi belirti falan olur teste de gerek kalmazAdetin 11.günü yumurta takibi için gitmiştim doktorum yumurtan şimdilik biraz küçük büyük ihtimal geç yumurtlayacaksın dedi. Bende o günden sonra ara ara bal tarçın çörekotu yedim, bende geç yumurtladığımı düşünüyorum. Testim yok ki bilerek almıyorum elimde olursa yaparım diye
İnşallah canım bakalımHadi hayırlısı o zaman biraz daha bekle bakalim belki bi belirti falan olur teste de gerek kalmaz
Ara ara devam ediyor lekelenmeler pek hijyenik durmaz bence ilişki yumurtlama lekenlemsi de böyle mi oluyorYumurtlama lekelenmesi olabilir değerlendirdiyseniz süper
Benim sonuç hala çıkmadı sabaha kaldıİnşallah canım bakalım
Devlet Hastanesi'ne gidiyorsa tahliller bulunduğunuz yerin hastanesinin internet sitesinden bakabilirsiniz tahlil sonuçları yazarak.Benim sonuç hala çıkmadı sabaha kaldı
Aa ben bikaç damla ve bitti sandım benim bir keresinde öyle olmuştuAra ara devam ediyor lekelenmeler pek hijyenik durmaz bence ilişki yumurtlama lekenlemsi de böyle mi oluyor
Valla bilmiyorum nereye gittiğini bütün kan sonuçları çıktı hormon çıkmadı buna üzüldümDevlet Hastanesi'ne gidiyorsa tahliller bulunduğunuz yerin hastanesinin internet sitesinden bakabilirsiniz tahlil sonuçları yazarak.
Cok geçmiş oldun 1.5 ay sonra oldumKızlar selam düşükten kaç gün sonra ilk reglinizi oldunuz? Ben galiba bu gün oldum ya da olacam. 19 gün oldu bu gün.