- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekim ayında düşük yaptim canım 3 ay korunun dedi doktor. Ocak ayında zoraki tayin çıkardılar eşime başka bi ile gitmek zorunda kaldı haziranda başladık diyebilirim. Haziran ayında önemli tarihleri kaçırdık temmuzu değerlendirelim dedik onda da benim döngü bozuldu 26 günde gelen adet 22 güne düştü büyük ihtimalle onu da kaçırdık tutmadı bu ay da 1 gün ilişki 1 gün dinlenme düşünüyorum ya bakalım yarın da kadın doğuma sıra aldım bakalım ne diyecekAfiyet şeker olsun canım inşalllah en kısa zamanda nasip olsun ne zamandır deniyorsunuz
Tabikide sat bat yazarsan hemen ekliyeyimBen de katılabilir miyim
Canım benim bildiğim iğneden sonraki gün 1 diye saymaya başlıycaksın. İğne etkisi olduğu için testi 12.gün yapmanı tavsiye ederim. Bazıları da teste daha erken başlayıp çizginin silinmesini takip ediyor. Stres olurum diyorsan 12-13.günlerde yapabilirsinMrb kizlar bugün dr kontrolüm vardı femara kullanmistim bir tane yumurtam olmuş 21 mm yumurtalarim direncliymis bi tane oluşunca dr oyle dedi normalde 2 veya 3 tane olusurmus ilac sonrasi iste igne verdi onu yaptirdim simdu catlama ignesi sonrasi yarindan mi baslicam 10 gun saymaya ilk defa kullaniyorum hangi gun test yapmaya baslicam
Aaa canım seni ekledim diye hatırlıyorum ismin çok tanıdık hemen ekliyorum. Sat neydi
Anladım canim merakta ediyorum aslında 10. Başlarım tutamam kendimi takip ederimCanım benim bildiğim iğneden sonraki gün 1 diye saymaya başlıycaksın. İğne etkisi olduğu için testi 12.gün yapmanı tavsiye ederim. Bazıları da teste daha erken başlayıp çizginin silinmesini takip ediyor. Stres olurum diyorsan 12-13.günlerde yapabilirsin
Bence de tutamazsınAnladım canim merakta ediyorum aslında 10. Başlarım tutamam kendimi takip ederim
Canım ne kullanıyorsun suan doktora sordunmu bu durumu ya. Hindistan cevizi yagı zararlımı acabaBende jeli kuruluk için alacaktım vazgeçtim daha çok kuruma yapıyormuş sanırım okuduğum kadarıyla evet innovita laboquick gibi hiçbirisi yapmıyor kaç marka kullandım en iyisi onlar bence
Ben o kadar erken gelmez diye biliyorum amaBu sabah iç camasırımda kahverengi lekeler gördüm yerleşme kanaması gibi ara ara geliyor regl ma 10 gün var daha kızlar
16 temmuz canım Genelde gebelik topiklerinde oluyorum ilk gebeliğimde de çok vardım Topiğin herkese uğur getirecek inanıyorumAaa canım seni ekledim diye hatırlıyorum ismin çok tanıdık hemen ekliyorum. Sat neydi
Tamam canım
Sat 1 TemmuzTabikide sat bat yazarsan hemen ekliyeyim
Canım sonucun çıktı mı herkes senin sonucunu bekliyor bizim sat bat aynı imiş vaktım da senin sonucuna göre ben de gitcem bi umut26 si pik olmis 27 de çatlama gorunuyo
Bekliyorum ama çıkmak üzere son bir onay kaldıCanım sonucun çıktı mı herkes senin sonucunu bekliyor bizim sat bat aynı imiş vaktım da senin sonucuna göre ben de gitcem bi umut
Ekim ayında düşük yaptim canım 3 ay korunun dedi doktor. Ocak ayında zoraki tayin çıkardılar eşime başka bi ile gitmek zorunda kaldı haziranda başladık diyebilirim. Haziran ayında önemli tarihleri kaçırdık temmuzu değerlendirelim dedik onda da benim döngü bozuldu 26 günde gelen adet 22 güne düştü büyük ihtimalle onu da kaçırdık tutmadı bu ay da 1 gün ilişki 1 gün dinlenme düşünüyorum ya bakalım yarın da kadın doğuma sıra aldım bakalım ne diyecek
Evet canım öyle bende innovita kullanıyorum gayet de doğru sonuç veriyor bir gebenin günlüğü boşa para inanBende jeli kuruluk için alacaktım vazgeçtim daha çok kuruma yapıyormuş sanırım okuduğum kadarıyla evet innovita laboquick gibi hiçbirisi yapmıyor kaç marka kullandım en iyisi onlar bence
Amin amin inşallah16 temmuz canım Genelde gebelik topiklerinde oluyorum ilk gebeliğimde de çok vardım Topiğin herkese uğur getirecek inanıyorum
Ben de öyle düşündüm 3 , 5 gün kala yerleşme kanaması oluyor diye biliyorumBen o kadar erken gelmez diye biliyorum ama
Yumurtlama lekelenmesi olabilir değerlendirdiyseniz süperBen de öyle düşündüm 3 , 5 gün kala yerleşme kanaması oluyor diye biliyorum
Bu duygularla hangimiz durabiliyorki bu arada sen regl oldunmuBence de tutamazsın