benim de normalde günü gününedir. Geçen ay 3 gün erken geldi bu ay hamile olduğumu öğrendim ve regle göre kese önde gidiyorCandy7777 canım beni günceller misin?
Sat 25 Temmuz Bat 25 Ağustos
Bu ay 1 hafta erken adet oldum, hayrolsun ilk defa böyle oldum
Yaa çok sevindim sizin adınızabenim de normalde günü gününedir. Geçen ay 3 gün erken geldi bu ay hamile olduğumu öğrendim ve regle göre kese önde gidiyor
hiç bilmiyorum ne olduğunu :) inşallah sizin de öyle olurrrYaa çok sevindim sizin adınıza
O zaman üstüne görme gibi bir şey mi oldu acaba? :)
İnşallahh bende sizin gibi olurum
Merakla bekliyoruuzzEvet bende öyle düşündüm bir hafta falan olsun öyle yaparım
Hoşgeldin canımMerhaba hanimlar, hayalet gibi surekli mesajlarda geziyorum ve bu grubu buldum.
Araniza katilabilir miyim? 6 aydir deniyoruz ve kesinlikle o kafaya o strese girmeyecegim dedigim yerdeyim.
Bende bu sabah kan verdim sonuç bekliyorum adete 4 gün var dayanamayıp test yaptım bende karın ağrısı çok var adet mi olacam demeden duramiyorumSAT: 27 haziran
BAT: 28 Agustos kasik agrim var , dun cok minik kahverengi leke de geldi ama 2 kere yaptim erken gebelik testi negatif
Hepimiz hakkinda hayırlısı olsun sonucum bir ciksaydi ovrenseydim bende rahatliycam inşallahAh ah insallahGuzel haber gelir umarim.
Esim bilmem nekadar verip dijital bisey almis erken gebelik testi diye. Baktik yok.
Benim hiç öyle olmadı çok değişik bir test önceki gün yaptım gene pik olacak gibiydi artimed varmış eczanede ondan aldım Emin olmak için çatlamışA
Ma Benim pilim çok netti
Var gibi sanki canimmİnanın bugün sabrım beni zorluyo dayanamıyorum bu testi şimdi yaptım hayalet mi bana mı öyle geliyo sonucum çıkana kadar kafayı yiycem galiba
İnşallah ya hala sonuclarim çıkmadıVar gibi sanki canimm
İnanın bugün sabrım beni zorluyo dayanamıyorum bu testi şimdi yaptım hayalet mi bana mı öyle geliyo sonucum çıkana kadar kafayı yiycem galiba
4 günüm var bu sabahh kan verdimGörünüyo canım bat a kaç gün var yada geçti mi günün :)
4 günüm var bu sabahh kan verdim
Evet sağlık ocağında ve çok korkarak ve heycanli bekliyorum çünkü yaşımdan dolayı pek umudum yoktu ama bu test umudumu azda olsa yeşertti gibiO zaman böyle silik olması gayet normal. Kanı sağlık ocağında mı verdin
Kac yasindasin ?Evet sağlık ocağında ve çok korkarak ve heycanli bekliyorum çünkü yaşımdan dolayı pek umudum yoktu ama bu test umudumu azda olsa yeşertti gibi