İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
İnşallah bu ay ikimiz de çift çizgileri görürüz1 sene olucak
Ayyy Allah'ım çok şükürrrr çok sevindimmCancağızm geldik keseyi gördük
Ya şey dedi şimdi regle göre benim 5+3 doktor ultrasondan baktı ilerde gidiyor dedi 6+1Ayyy Allah'ım çok şükürrrr çok sevindimm
Olsun daha iyii bir şeydir bu bencee. İleride haftasıyla gelişimi birbirine uyar yetişir yaniYa şey dedi şimdi regle göre benim 5+3 doktor ultrasondan baktı ilerde gidiyor dedi 6+1
Yani benim regl tarihim mi değişti nasıl oluyor. Ya da ben reglken mi hamileymişim kafamda deli sorularOlsun daha iyii bir şeydir bu bencee. İleride haftasıyla gelişimi birbirine uyar yetişir yani
Üstüne mi gördün acaba geçen ay? Vajinal yolla mı gördü kuzu keseyi yoksa USG de göründü müYani benim regl tarihim mi değişti nasıl oluyor. Ya da ben reglken mi hamileymişim kafamda deli sorular
Usg de gördü yavrum. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İyice sorarım o zaman. 6+1 de kese görmüş oldum yani nasıl oluyor ben 5+3 ümÜstüne mi gördün acaba geçen ay? Vajinal yolla mı gördü kuzu keseyi yoksa USG de göründü mü
Allah sağlıkla sıhatle ilerletmeyi nasip etsin kuzum. Çok şükür rahatladınUsg de gördü yavrum. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İyice sorarım o zaman
Ayy amin kuzum aminUmut her zaman var kuzum gelecek en kısa zamanda meleklerinin kardeşleri , belki de yine ikiz olucak sağlıcakla
Erken yumurtlamışsın canım demekki adet bittiktem sonra hemen. İleridede böyle devam ederse adet tarihini değiştirir doktor ona göre tam ilerler haftasıylaYani benim regl tarihim mi değişti nasıl oluyor. Ya da ben reglken mi hamileymişim kafamda deli sorular
Yaaa evet regl bittiği gibi ilişki oldu. Bana biri demişti bunu regl bitimi ilişki olunca çocuk tutuyor falan diyeErken yumurtlamışsın canım demekki adet bittiktem sonra hemen. İleridede böyle devam ederse adet tarihini değiştirir doktor ona göre tam ilerler haftasıyla
Hayırlı olsun
Testlere ne zaman güvencez acabaMerhaba kızlar bu yalancı pozitif testi bugün ben de yaşadım. Sonradan yorumlara baktım zaten o testte mimliymiş. Foto atıyorum 3. Ve 4. Testler days doctor 1. Test prefertil 2. Test predictor. Hepside eczaneden alındı hepside erken test. Hiç biri ilk idrar değil
Hayalet çizgilerden ben de yıldım gayriEki Görüntüle 3454360 Eki Görüntüle 3454361 Ben hiçbirşey göremedim kızlar bu ay da olmayacak sanırım daha erken ama iki tane hayalet çizgili testten sonra bomboş test görmek beni yıktı
Testte çıkmış mıydı merak ettim çok sevindiiimmm hayırlınolsunnnBeta 13 ne demek adetime 2 gün var
MaşallahYa şey dedi şimdi regle göre benim 5+3 doktor ultrasondan baktı ilerde gidiyor dedi 6+1