ya biz bu ay neden böyle olduk , bende gece eve geç geldik dışardan sarımtrak tam kahve değil ama kahveyede yakın biraz arada bi renk akıntım olmuş , sonra yorgunluktan uyudum sabah hiçbir şey yoktu anlam veremedimCanım bende dün aynısını yaşadım regl 3-4 gün var açık kahve çok az bi akıntı leke olmuş devamı olmadı bekliyorum bi belirtim de yok hiç böyle kahve akıntım da olmazdı bakalım artık dünden beri pedle bekliyorum başka bi şey de gelmedi
Aminn aminn canımm inşallahMaşallahsağlıkla büyüsün bebişş canimm
sağlıklaaa gelsiiin susamm tanesiiiiCancağızm geldik keseyi gördük
Bende senim gibiyim. 1 Ağustos regl tarihim ama daha bir hafta varken bu sabah nokta kadar lekelenmem olmuş.Hayir geçmedi işte bu ay sonu yada ayın birinde olmam gerekiyordu adet olmuş olabilir mi
Miratech mi marka ? Bu ay bu marka beni deli etti bende anlayamadımYa ovülasyon testlerini biliyorum okuyabiliyorum ama bir tek kendiminkini yorumlayamadım yardımcı okur musunuz Eki Görüntüle 3456112 Eki Görüntüle 3456112 Eki Görüntüle 3456113 Eki Görüntüle 3456114
Hiç biri tam güvenilir değil malesefTestlere ne zaman güvencez acaba
İnşallah canım benimm ne güzel söyledinnCanım canımseni de burda görmek güzel inşallah en kısa zamanda güzel haberi alacaksın bi kaç aya içime öyle doğdu
O zaman laboquick satın alayım internettenHiç biri tam güvenilir değil malesefama laboquick ne yalancı pozitif ne de kuruma çizgisi çıkartmadı ben de bugüne kadar
İnşallah kuzum inşallahAyy amin kuzum amininşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım
İnşallah canım benimm ne güzel söyledinnHepimiz alalım o güzel haberi hayırlısıyla tez zamanda inşallah
Ben de onun testi var şu an internetten almıştım ovulasyonun yanında geldi. Ovülasyon içinde onu kullanıyorum.O zaman laboquick satın alayım internetten
Ovülasyonu da denedik sevgili eşimin hasta olası tuttu yumurtladığım günBen de onun testi var şu an internetten almıştım ovulasyonun yanında geldi. Ovülasyon içinde onu kullanıyorum.
Evet bazen sadece peçeteye gelebiliyor. Bazen de çamaşıra o an damlıyorBen de benzer bir soru soracağım bana da yardım eder misinizyumurtlama günlerini değerlendirdik ve kasığımda hafif bir ağrı var. Son ilişkinin üzerinden 6 gün geçti ve sabah eşim tuvalette kanlı peçete olduğunu sifonu çektiğini söyledi. Ondan önce ben tuvalete girdim ve uyku sersemiydim dikkat etmedim. Yerleşme kanaması dikkat etmezsek gözden kaçacak bir şey mi? Bugün hiç çamaşırımda renk değişikliği gözlemlemedim
teşekkür ederimm, inşallah vardır bebişim merakla beklemeye ve duaya devam :)Evet bazen sadece peçeteye gelebiliyor. Bazen de çamaşıra o an damlıyor
Canımız sağolsun öbür aya inşallah nasip kısmetKızlar reglye iki gün var test negatif bu ay da elendim