- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.721
Anlatmıştım ; vücuttaki artmış insülin yüzünden - genellikle Doğumdan sonra normale geliyormuş .... cok düsük şeker de istenen birsey degil ama seninkisi aşırı düsük de degil ... bu dengeyi bulmanın yolu : azar azar sık sık yemek ... benim de yemek sonrası değerlerim 95-100 arasındaydı .... ben birkaç gündür bakmamıştım ama son günlerde ölçüyü yine kaçırdım (( açlıklarım yine 100-110 arasına çıktı (90ın altına çekmiştim en son) .... diyecegim o ki hiç kaçamak yapmaya kaçırmaya gelmiyor ((( son 2 ay dikkat etmemiz lazım - glisemik indeksi düşük(bu kabaca su anlama geliyor-şekeri cok hızlı yükseltmeyen şeker yükü az) gıdalarla azar azar sık sık beslenmek ...Rainbow66 merhaba canım,şeker hakkında daha önce konusmustuk,sanirkm sen de takip ediyorsun günlük şekerini,bana yapılan yüklemede şeker çıktı,dahiliye ve diyetisyene gitirm öncelikle diyet uygulanacak dendi,üç dört gündür uyguluyorum,açlık,birinci saat,2. Saat şeklinde günde dokuz kere birinci saat acligim genelde 10-110 arası bazen de doksanlarda çıkıyor ikinci saatim de 85-100 arası çıkıyor,açlık referans değerleri içinde,cuma günü dahiliye görecek sonuçları ama neden böyle düşük çıkıyor anlamış değilim,sadece bir ara öğünde visneyi fazla yememden dolayı 166 oldu onun dışında hep düşük gibi,yani referans degerlerinden düşük gibi