Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Merhaba, benimde tahmini dogum tarihi 27 agustos, dondurulmus transfer, ikizle basladik ama su an tek, cinsiyet kiz, hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah
Benim gibi bir insan !!! Siz kaçıncı haftada ikinciyi kaybettiniz ? Benim de ikiz başladı şimdi tek erkek .... insallah sağlıkla kucağımıza alırız ....

Ya kızlar bu arada benim transfer öncesi dişimdeki alakalı ciddi sıkıntılar olmustu , 20 yaş dişi çekildi , önündeki diş kanal tedavisi oldu filan .... kanala geçici doldu yapıldı ama kalıcı için beklemem gerekiyordu ve araya transfer girdi ... ve tabii ki ertelemek zorunda kaldım ... dünden beri dişim beni öldürüyor .... hamile hamile bu da mı gelecekti başıma ((((( hayır bir de ne yapacağım bilmiyorum dişçilerin hasta kabul ettiğini zannetmiyorum ....(((((((

Diş tedavisi yapılabiliyor hamileyken , detaylarını bilmiyorum ama mutlaka ara önce doktorunu ara o belki bi dişçi ismi verir güvendiği :) yoksa da iyi bir dişçi bulup danışmak lazım, biraz zorlu olabilir anestezi filan olmadan ama bak bakalım bir..
geçmiş olsun , Allah şu hamileliği sağ Salim hastalıksız atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah

Acil durumda hastalar için dişçiler çalışıyor diye biliyorum canım. Seninki de acil gibi görünüyor

Benim de diş eti kanamaları başladı yaaa. Her fırçaladığımda fırça kan oluyo bildiğin. Çürüğüm var biliyorum ama şimdilik ağrı yok. İnşallah başıma iş açmaz

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi drum ve%90 kız dedi sanırım cinsiyetimiz artık baya baya kesinleşiyor bu arada sizinde ayaklarınıza özellikle ve vücudunuza ateş basması oluyomu ben bu yüzden hiç uyuyamıyorum bütün degerlerim normal çıktı ama ayaklarım çayır cayır yaniyo benim gibi olan varmı acaba

Bana da sanki başta erkek fazlaydı da şimdi durum eşitlendi gibi geliyor .... bu arada bu saatte diş agrısından ayaktayım ... yarın da geçmezse bir yer bulup gideceğim

Benim gibi bir insan !!! Siz kaçıncı haftada ikinciyi kaybettiniz ? Benim de ikiz başladı şimdi tek erkek .... insallah sağlıkla kucağımıza alırız ....
8.haftada kanamayla beraber ikincinin kalbi durdu, zaten kesesi digerine gore kucuktu, kalp atislarida yavasti, doktor %90 gider demisti. Dedigi gibi oldu. Kese halâ ici bos duruyor, zamanla ya kaybolur yada digeri onu kucultur dedi doktor. Bundan dolayi fetal dna, ikili test gibi kromozom ve dna testleri yapilamadi, yanlis sonuc verme ihtimali yuksek denildi. Kaybolan embriyonun dna si bu testleri yaniltiyormus. Her ay detayli ultrasonda tum olcumleri normal ciktigi icin doktorlar amniyosenteze gerek yok dediler yaptirmadik. Zaten sonuc riskli ciksa bile umrumda olmazdi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize. Senin bu surecte neler oldu?

Benim de diş eti kanamaları başladı yaaa. Her fırçaladığımda fırça kan oluyo bildiğin. Çürüğüm var biliyorum ama şimdilik ağrı yok. İnşallah başıma iş açmaz
Dis eti kanamalarin icin hamilelerin guvenle kullanabilecegi gargaralardan kullan istersen, iyi geliyor. Tabi kullanmadan doktoruna danisirsin. Dis eti kanamalari yasamamiz normalmis, sorun curukten degildir sanirim.

Yahu nedir bizim bu dişten çektiğimiz Bende dolgu yaptırmıştım hatırlarsan ve dolgudan sonra iki gün ağrısı geçmemişti Doktorum dişin büyük ihtimalle kanallık ama idare ederse şimdilik yapmayalım kanal yaparsam röntgen çekmem gerekir demişti. Radyasyonu çok düşük hatta cep telefonununkinden düşük ama mecbur olmadıkça yapmayalım biraz bekle demişti ve ağrı geçmişti. Sadece sıcak soğuk hassasiyeti devam ediyor . Her neyse dünden beri yine ağrı başladı ama şu virüslü durumda gitmekte istemiyorum.( Korkudan normal ultrason kontrolüme bile gitmiyorum ). Karanfille idare ediyorum kocakarı yöntemi ama işe yaıyor Karanfili dişimin arasına alıp bir süre bekliyorum geçiyor ağrı. Geçici çözüm ama idare edebildiğim kadar edicem. Size de geçmiş olsun diş çok zor

Benim daha da geçti 9-10. Hafta gibi ve daha sağlıklı olan - ortada bir neden yokken bir gün agrıyla bıraktı bizi kanama da olmadı her şerde bir hayır vardır belki de sağlıksızdı .... ama ben de ultrason dısında hiçbir test yaptıramadım .... açıkçası ben riskli çıksa aldırmayı düşünebilirdim çünkü ömrümüz hasta bir çocuğa bakmaya yetmeyecek , biz ölünce ona ne olur kaygısı olacak hep ... ama su anda yapabileceğimiz birsey yok zaten , Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız ... bizim de hersey yolunda , bakalım detaylıda birsey çıkacak mı... pipili bir bebek

Hatırlıyorum ; karanfil yağı almıştı annem , gebelerde güvenli ben de onu kullandım iyi geldi ... dünkü gibi degil sadece başağrısı var .... ben yine de araştırmamı yapmıştım , başkent üniversitesinin diş bölümünün acili açıkmış çok kötü olsaydım gidecektim bugün ama ben de açıkçası su anda hastaneye gitmek veya dişle uğraşmak istemiyorum eşim de bir yandan böbrek agrısı çekiyor 3-4 gündür ... evin kendisi hastane gibi oldu

Kızlar bebeginizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben en net 17+2 de hissetmiştim,gün içinde bekliyorum içimde kivrilsinda bebegimi hissedeyim diye,Allah'ın en güzel mucizelerindenmis hareketleri hissedince daha iyi anlıyor insan,rabbim isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın,kimseler mahrum kalmasın,bizlerde sağ salim alalım kucaklarimiza inşallah

Ben 15 gibi hissettim zannetmiştim ... gazmış su anda hissedemiyorum ama hem kilodan (karından ultrason bile 9. Haftada başlayabilmişti bende) hem de ilk hamilelik olduğu icin 20ye kadar hissedemeyebilirsin demişti doktor ... hissetsem evde bize eğlence çıkardı herhalde eşimle beraber bütün gün kanepede elim karnımda beklerdik

Ben 15 gibi hissettim zannetmiştim ... gazmış su anda hissedemiyorum ama hem kilodan (karından ultrason bile 9. Haftada başlayabilmişti bende) hem de ilk hamilelik olduğu icin 20ye kadar hissedemeyebilirsin demişti doktor ... hissetsem evde bize eğlence çıkardı herhalde eşimle beraber bütün gün kanepede elim karnımda beklerdik

Sanırım bu hafta hissediyorum Ben hep o kanat çırpışı gibi pıtpıtları bekliyordum. Sonra sizler yazınca kıvrılma hissini dikkat ettim cidden öyle oluyor. Hafta sonu bizim de kontrol var. Ben erteleyelim istedim ama eşim istemedi. Sonra daha kötü olursa diyor şartlar.Hiçbir yere uğramadan gidip gelicez hayırlısı bakalım

Ya dün prof dr bülent tıraş hamileler kontrollerini aksatmasın demişti tv’de.
Rainbow66 kaçıncı haftaya aldın ayrıntılı ultrasonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…