Teyzelerrrrr
bi müddettir sessizdim Almanya’da işler karıştı biraz. Üretim durdu, zorunlu izinler, kısa çalışmalar filan... bi yandan virüs korkusundan evdeyiz, bir yandan iş durumu belli değil , sesimiz soluğumuz çıkmıyordu :)
Amaaaa bugün randevu vardı doktora gittim maskeyle
doktor muayenehanesi tenhaydı, doktor ultrason yaptı , maşallah miniğim kocaman olmuş
kalbi atıyor, hareket ediyor, kıpırdıyor :))
Ayaklarım titreye titreye gitmiştim kontrole, malum geçen senelerde yaşadıklarımız, ama ultrasonda bebeğimi görünce bütün kaslarım gevşedi, içime Umut mutluluk doldu, sıcacık oluverdim
Cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi, fetal DNA bu perş çıkacak , o zaman kesin yazarım :)
Bu arada resmî olarak hamileliğimi şirkete ve sigortama bildirmekle , kanunları analık izinlerini vs öğrenmekle geçiyor günüm :) hazır evdeyiz diye biraz eşyaları toparlayalım, fazlalıkları atalım, boya badana yapalım dedik, o işlerle uğraşıyoruz bi yandan da
Bu arada beni de detaylı ultrason için perinatologa yönlendirdi , kaçınca haftada oluyor bilmiyorum tam , yarın arayıp randevu alacağım :) inşallah çok gecikmeden giderim bu dönemde hasta kabul ediyorlardır
Bende haberler böyle şimdilik teyzeler :)
Ayrıca beni merak eden
Rainbow66 teşekkür ederim, çok incesin
artık riskimiz azaldı değil mi, birşeyler bakmaya başlayalım mı -almaya değil de , bakmaya