Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Benim de dolgulu dişim kırıldı ama ağrı vs olmadığı için dişçim ertelemekten yana. Dişçi muayenehaneleri bulaşıcı hastalık için çok daha tehlikeliymiş, hamileyken daha da tehlikeli tabii.

Ben de gün de bir kaç defa hissediyorum,oyle sık sık degil,hatta bazı günler gün boyu hissetmedigim de oluyor ama bir kere bile vurduğunda dünyalar benim oluyor resmen,buraya yazın sizde ne zaman hissederseniz,duygularınızı cok merak ediyorum

Evet o kıvrılma göbeğin çok çok altında oluyorsa yüzde doksan bebekten,daha üst göbeğe yakın olan gaz deniliyor,önce kıvrılma şeklinde bir süre sonra kuvvetli olmayan tekmeleri de hissediyorsunuz

Bende de oluyor ellerim ve ayaklarımı ateş basıyor

Evet alt karında. Sağ tarafta yerleşikti benim minnakım o kısımda hissediyorum. Bakalım sorucam doktora

Sevindim daha iyi olmazına kesinlikle baş ağrısı da yapıyor diş. İdare edebildiğimiz kadar edelim artık. Eşinize de geçmiş olsun Allah şifa versin beterinden korusun

Ya dün prof dr bülent tıraş hamileler kontrollerini aksatmasın demişti tv’de.
Rainbow66 kaçıncı haftaya aldın ayrıntılı ultrasonu?
20+2de oluyorum .... ben 21. Haftada gitmek istiyordum aslında daha büyümüş olur diye ama bu sefer de bir sıkıntı olursa müdahale edemezsiniz gibi birsey demişlerdi ((( tabi bu ihtimali çok aklıma getirmek istemiyorum bu zamana kadar iyi geldik insallah bundan sonrasında da oğluş anasını üzmez

Sevindim daha iyi olmazına kesinlikle baş ağrısı da yapıyor diş. İdare edebildiğimiz kadar edelim artık. Eşinize de geçmiş olsun Allah şifa versin beterinden korusun
Çok teşekkür ederim ... ben de hep öyle dua ediyorum buna da şükür Allah beterinden korusun ...

Canım nereden aldın randevuyu mahsuru yoksa paylaşabilir misin?

Ben hala tüp bebek merkezine gidiyorum muayenelere ya. Tam hocayla vedalaşmıştık Koç Üniversitesi Hastanesine başlayacaktım ki corona çıktı. Şimdi de hastane ortamına girmek istemiyorum. Yine tüp bebek doktorumdan randevu aldım haftaya ona gidicem ultrasona 18. Haftam olacak. En azından oradı sadece gebelerin olduğu bir yer daha güvenilir geliyo hastane ortamına girmektense

Bende detaylı ultrason randevumu aldım bugun, 5 Mayıs ta, 21 haftalık olacağım kısmetse . Perinatologa yönlendirdi doktorum, burada öyle oluyormuş .. bakalım hayırlısı

ayyyy kızlarrr ben sanırım artık endişemi bırakıyorum yavaştan , işin sevincini yaşamaya başlıyorum. Allahım acı keder göstermesin , sağlıkla kucaklarımıza aldırsın

Ben hareketleri hissedince daha da havaya gireceğimi düşünüyorum .... bir de kıyafet almaya başlayınca :)

Teşekkürler Rainbow66 Ben de ancak hareketleri net olarak hissettiğimde tüm endişelerimden kurtulacağım inşallah. Şaka maka 4 ay bitti çok şükür. Ben kendi kendime hep Ramazan’dan sonra kıyafet alışverişi falan diye kodladım. Bakalım 2 ay sonra inşallah

Rica ederim Ben de 24ten sonra düşünüyorum .... zaten bu gidişle gidip beğenme şansımız olmayacak zaten internetten alacağız.... o zaman çok da acele etmeye gerek yok 1-2 günlük iş , 1 haftada elime ulaşır ... halbuki coronadan önce ne hayaller vardı kayınvalidem gelecekti Eminönü’ne gidecektik ... bir de erken davranıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum en azından su usg kontrolü geçsin ...

Kızlar ya ben sabah tekmelerle uyandım ❣ Hala da hissediyorum minik minik tekmeler yataktan çıkmak istemiyorum. Beyime kahvaltıyı yatağa getir mi desem acaba
Günaydın ozaman size canım ne güzel bir duyguyla uyanmışsın
senin minik acıkmışsın sanırım sabırsızlanıyor
Bende genelde akşamları oturduğumda tv karşısında bişeyler yersem özellikle tatlı ve meyvede çok hissediyorum tepki veriyor resmen miniğimiz

Kızlar şimdi gezinirken denk geldi, bebek kamerası almayı düşünenler için özellikle , bilginize:) sizde iyi bulduğunuz mantıklı şeyleri paylaşın fikrimiz olur.. alışverişler başladığında (nasipse ben 25. Haftadan sonra yapacağım ilk alışverişleri-o zamana kadar bakınacağım) işimiz kolaylaşır :)

Eklentiler

• D18DDE98-4306-4DC3-8DFC-AB6C382F9E17.png
    430,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…