- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Ya kızlar bu arada benim transfer öncesi dişimdeki alakalı ciddi sıkıntılar olmustu , 20 yaş dişi çekildi , önündeki diş kanal tedavisi oldu filan .... kanala geçici doldu yapıldı ama kalıcı için beklemem gerekiyordu ve araya transfer girdi ... ve tabii ki ertelemek zorunda kaldım ... dünden beri dişim beni öldürüyor .... hamile hamile bu da mı gelecekti başıma((((( hayır bir de ne yapacağım bilmiyorum dişçilerin hasta kabul ettiğini zannetmiyorum .... (((((((
Ben de gün de bir kaç defa hissediyorum,oyle sık sık degil,hatta bazı günler gün boyu hissetmedigim de oluyor ama bir kere bile vurduğunda dünyalar benim oluyor resmen,buraya yazın sizde ne zaman hissederseniz,duygularınızı cok merak ediyorumBen 15 gibi hissettim zannetmiştim ... gazmışsu anda hissedemiyorum ama hem kilodan (karından ultrason bile 9. Haftada başlayabilmişti bende) hem de ilk hamilelik olduğu icin 20ye kadar hissedemeyebilirsin demişti doktor ... hissetsem evde bize eğlence çıkardı herhalde eşimle beraber bütün gün kanepede elim karnımda beklerdik
Evet o kıvrılma göbeğin çok çok altında oluyorsa yüzde doksan bebekten,daha üst göbeğe yakın olan gaz deniliyor,önce kıvrılma şeklinde bir süre sonra kuvvetli olmayan tekmeleri de hissediyorsunuzSanırım bu hafta hissediyorumBen hep o kanat çırpışı gibi pıtpıtları bekliyordum. Sonra sizler yazınca kıvrılma hissini dikkat ettim cidden öyle oluyor. Hafta sonu bizim de kontrol var. Ben erteleyelim istedim ama eşim istemedi. Sonra daha kötü olursa diyor şartlar.Hiçbir yere uğramadan gidip gelicez hayırlısı bakalım
Bende de oluyor ellerim ve ayaklarımı ateş basıyorKızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi drum ve%90 kız dedi sanırım cinsiyetimiz artık baya baya kesinleşiyor bu arada sizinde ayaklarınıza özellikle ve vücudunuza ateş basması oluyomu ben bu yüzden hiç uyuyamıyorum bütün degerlerim normal çıktı ama ayaklarım çayır cayır yaniyo benim gibi olan varmı acaba
Benimde temiz çıktı çok şükür. Tekrar tebrik ederimBenim fetal DNA sonuçlandı. Ense kalınlığı sınırda çıkmıştı ona rağmen fetal dna temiz çıktı, cinsiyet de keSinleşti :) oğluş geliyor bize nasipse
Evet alt karında. Sağ tarafta yerleşikti benim minnakım o kısımda hissediyorum. Bakalım sorucam doktoraEvet o kıvrılma göbeğin çok çok altında oluyorsa yüzde doksan bebekten,daha üst göbeğe yakın olan gaz deniliyor,önce kıvrılma şeklinde bir süre sonra kuvvetli olmayan tekmeleri de hissediyorsunuz ☺
Sevindim daha iyi olmazınaHatırlıyorum ; karanfil yağı almıştı annem , gebelerde güvenli ben de onu kullandım iyi geldi ... dünkü gibi degil sadece başağrısı var .... ben yine de araştırmamı yapmıştım , başkent üniversitesinin diş bölümünün acili açıkmış çok kötü olsaydım gidecektim bugün ama ben de açıkçası su anda hastaneye gitmek veya dişle uğraşmak istemiyorumeşim de bir yandan böbrek agrısı çekiyor 3-4 gündür ... evin kendisi hastane gibi oldu
20+2de oluyorum .... ben 21. Haftada gitmek istiyordum aslında daha büyümüş olur diye ama bu sefer de bir sıkıntı olursa müdahale edemezsiniz gibi birsey demişlerdiYa dün prof dr bülent tıraş hamileler kontrollerini aksatmasın demişti tv’de.
Rainbow66 kaçıncı haftaya aldın ayrıntılı ultrasonu?
Çok teşekkür ederim ... ben de hep öyle dua ediyorum buna da şükür Allah beterinden korusun ...Sevindim daha iyi olmazınakesinlikle baş ağrısı da yapıyor diş. İdare edebildiğimiz kadar edelim artık. Eşinize de geçmiş olsun Allah şifa versin beterinden korusun
Canım nereden aldın randevuyu mahsuru yoksa paylaşabilir misin?20+2de oluyorum .... ben 21. Haftada gitmek istiyordum aslında daha büyümüş olur diye ama bu sefer de bir sıkıntı olursa müdahale edemezsiniz gibi birsey demişlerdi((( tabi bu ihtimali çok aklıma getirmek istemiyorum bu zamana kadar iyi geldik insallah bundan sonrasında da oğluş anasını üzmez
Tabi ki ; daha önce de yazmıştım , Cihat Şen hocaya gideceğim detaylı icin ... kendi muayenehanesiCanım nereden aldın randevuyu mahsuru yoksa paylaşabilir misin?
Ben hareketleri hissedince daha da havaya gireceğimi düşünüyorum .... bir de kıyafet almaya başlayınca :)Bende detaylı ultrason randevumu aldım bugun, 5 Mayıs ta, 21 haftalık olacağım kısmetse . Perinatologa yönlendirdi doktorum, burada öyle oluyormuş .. bakalım hayırlısı
ayyyy kızlarrr ben sanırım artık endişemi bırakıyorum yavaştan , işin sevincini yaşamaya başlıyorum. Allahım acı keder göstermesin , sağlıkla kucaklarımıza aldırsın
Rica ederimTeşekkürlerRainbow66 Ben de ancak hareketleri net olarak hissettiğimde tüm endişelerimden kurtulacağım inşallah. Şaka maka 4 ay bitti çok şükür. Ben kendi kendime hep Ramazan’dan sonra kıyafet alışverişi falan diye kodladım. Bakalım 2 ay sonra inşallah
Günaydın ozaman size canım ne güzel bir duyguyla uyanmışsınKızlar ya ben sabah tekmelerle uyandım ❣ Hala da hissediyorum minik minik tekmeleryataktan çıkmak istemiyorum. Beyime kahvaltıyı yatağa getir mi desem acaba