- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Öyle tabi canım,zaten özel okullar online ders anlatiyorlar,dediğin gibi o kadar para vermişler sonuçta haklı olarak daha fazla ilgi bekleyebilirler ama biz devlette çalışanlar icin bakanlık şimdilik eba uzerinden dersleri yeterli görüyor,ha ilerde bakanliktan boyle bir talep gelirse tabiki bizde yaparız,şimdilik herhangi bir şey yok.g
o yüzden özel mi diye sordum başta ; bazı okullar biliyorum senelik 80 bin filan e şimdi empati kurun siz de 80 bin verseniz biraz farklılık istersiniz .... veya parayı geri vermeniz gerekir .... yine de dediğim gibi özel günler ... herkesin anlayışlı olması gerekir ....
Lise öğretmeni eşim. Ondan da kaynaklı aslında. İlkokul öğretmeni olunca biraz daha veli ile haşır neşir olmak durumunda kalıyorsun. Lisede kimse öğretmenin tlfnunı bilmez.Öğretmenlikte erkek olmak var,veliler erkek öğretmenlere o kadar dadanip rahatsiz etmiyorlar..Geçen gün 23:53 te bir velim aramış,sabah gördüm düşünün yani o saatte acil ne olabilir,meğer ödev atmış ben bakmamışim ondan aramis,ödevi de aramadan on dk önce atmış.Surec hepimiz için yeterince zor zaten, bir de böyle dengesizlerle daha zorlaşıyor
Risk grubundayız zatenKizlar ya şu korona belası mutasyona uğrayıp bazı kişilerde pıhtılaşma falan yapıyormuş,yani dogrumu bilmiyorum ama bizlerin daha çok dikkat etmesi lazim Allah korusun
Evet lise ogretmenleri rahatlar cidden, bizim gibi veliyle yüz göz olmuyorlar,çocuklarla hiç bir sorun yaşamıyorum,gayet anlayışlı laftan anlayan çocuklarım var fakat bazı velilere laf anlatmakta onlarla uğraşmakta cidden yoruyor,beklentiler ise hiç bitmiyor.Lise öğretmeni eşim. Ondan da kaynaklı aslında. İlkokul öğretmeni olunca biraz daha veli ile haşır neşir olmak durumunda kalıyorsun. Lisede kimse öğretmenin tlfnunı bilmez.
Aynen benim eşim de çalışıyor malesef,temizliğine dikkat eder ama illaki temasta bulunuyor,yatakları ayırdık ama o da cozum değil,bir çok şeyi sonuçta ortak kullanıyoruz,bakalım hayırlısıyla biraz hafifleseydiRisk grubundayız zatenBu iki hafta için daha dikkatli olun diyor. Hiç dışarı çıkmamak lazım ama eşler dışarda Allah korusun herkesi. Geçen konuşmalarda vardı bu yeni getirilen ilaç hamilelerde kullanılamıyormuş. Bir an önce bitsin normale dönsün her şey
günaydın canımGünaydın Kızlar, uyku durumları ne durumda? Ben artık zorlanmaya başladım uykusuzluk , hep sol tarafa dönmeye zorlama vs.. hep bölük pörçük uykularım. Salonda yatmaya başladım 2 gündür, biraz daha rahat ettim sırtımı kanepeye dayayınca .. bu hamilelik yastıklarından alan var mi uyku için? Siz ne durumdasınız?
Gözün aydın canım görmüşsün bebişini. Uyku olayı dediğin gibi sıkıntılı. Belim ve sırtım ağrıyor son zamanlarda. Sağa sola dönerken uyanıyorum dikkatli döneyim diye. Bacaklarımda ağrıyor bir yönde yatınca. İdrar olayıda ayrı gece illa ki kaldırıyor birkaç sefer. Yastık olayını bende düşündüm daha rahat eder miyiz acaba? Sizde oluyor mu bilmiyorum çabuk yoruluyorum ben? Nefes nefese kalıyorum mutfağa gidip gelsem bile. Kalbim çok hızlı atıyor geceleri baskı var gibiGünaydın Kızlar, uyku durumları ne durumda? Ben artık zorlanmaya başladım uykusuzluk , hep sol tarafa dönmeye zorlama vs.. hep bölük pörçük uykularım. Salonda yatmaya başladım 2 gündür, biraz daha rahat ettim sırtımı kanepeye dayayınca .. bu hamilelik yastıklarından alan var mi uyku için? Siz ne durumdasınız?
Canim iyi olmaniza ve bebegini gormene cok sevindimGünaydın Kızlar, uyku durumları ne durumda? Ben artık zorlanmaya başladım uykusuzluk , hep sol tarafa dönmeye zorlama vs.. hep bölük pörçük uykularım. Salonda yatmaya başladım 2 gündür, biraz daha rahat ettim sırtımı kanepeye dayayınca .. bu hamilelik yastıklarından alan var mi uyku için? Siz ne durumdasınız?
Ayyy o rüyaları deme. Saçma rüya görmekten uyuyamıyorum resmen. Hele bir gece hep korkarak uyandım her rüyadan. Ben gündemden dolayı gördüğümü düşünüyodum. Dün gebelik uygulamasında yazıyodu hormonlardan kaynaklı görülebilir diye. Dedim bunun da altından hormonlar çıktı yuh yaniEvet ben almıştım , açıkçası ben faydasını gördüm çünkü normalde sadece yüzüstü uyuyabilen bir insandım; erkenden aldım çünkü alışmak zaman aldı ... şimdi yan uyuyorum .... bu haftalardan sonra uzun süre sırtüstü de yatmayın diye bir yerde okumuştum ... onun dısında çok rüya görüyorum ... hep birşeylerle mücadele ediyorum rüyalardavardır bir hayır .... çevremde arkadaşlarım 2 haftadır karantinadan şikayet ediyorlar ... ben 3 aydır karantinadayım Kitap okumaya filan başladım .... arkadaşlarım yeni hobiler ediniyorlar dil öğrenme enstruman çalma filan ... benim içimden gelmiyor çok.... sadece biraz tatil olsa iyi olurdu söyle deniz kenarı ...☀
Ya o hormonlar yok muAyyy o rüyaları deme. Saçma rüya görmekten uyuyamıyorum resmen. Hele bir gece hep korkarak uyandım her rüyadan. Ben gündemden dolayı gördüğümü düşünüyodum. Dün gebelik uygulamasında yazıyodu hormonlardan kaynaklı görülebilir diye. Dedim bunun da altından hormonlar çıktı yuh yani
Ben de çok görüyorum,hatta geçen akşam biraz korkunclu bir şeylerde gördüm,eşim salonda uyuyordu gidip kaldırdım,gel yanıma yat diye,adam diyor işine geldiği gibi gel git diyorsunAyyy o rüyaları deme. Saçma rüya görmekten uyuyamıyorum resmen. Hele bir gece hep korkarak uyandım her rüyadan. Ben gündemden dolayı gördüğümü düşünüyodum. Dün gebelik uygulamasında yazıyodu hormonlardan kaynaklı görülebilir diye. Dedim bunun da altından hormonlar çıktı yuh yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?