- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.721
Bende varımGözünüz aydınAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Darısı doğurmayanların başına
Kim kaldı daha bekleyen, bi benim heralde
Gözünüz aydınAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sezeryan öneriyor sebebi ona göre riske atmamak istenilen bebek olduğu için saygı duyduk... normal doğum için risk oluşturacak bir etken varmı ona hiç bakmadı ne çatı muayenesi oldum nede başka bir sorunum yok bence kolay geldiği için sezeryan direk söylediKızlar doktorlarınız normal mi sezeryan mi öneriyor
Sezeryen olacak. Sanırım erkek doktorlar sezeryene daha meyilliKızlar doktorlarınız normal mi sezeryan mi öneriyor
Bende bekleyenlerdenimGözünüz aydınAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gözün aydın hayırlı uzun ömürlü olsun yavrun. Bizim 17. Günümüz yavaş yavaş rayına oturuyor birşeyler merak etme. Bu sezaryenin prensesliğini bende göremedimben oğluma kavuştum ama bu gece evdeki ilk gecemizdi sınavı geçemediksütüm yetmediği için azıcık sarılğı vr diye mama önerildi, ama hava yutturdum sanırım yaygarayı kopardı tüm gece çaresiz hissetmek çok zor umarım bi daha olmaz
Sezaryen işi de sıkıntılıymış bi daha asla sezaryenle doğum yapmam şahsen... prenses doğum diyorlar ama ne prensesiymiş merak ediyorum
Burada sezaryan (eğer hersey normalse) doğum şekli değil, kurtarma operasyonu.Kızlar doktorlarınız normal mi sezeryan mi öneriyor
Allah uzun ömürler versin inşAllah canımben oğluma kavuştum ama bu gece evdeki ilk gecemizdi sınavı geçemediksütüm yetmediği için azıcık sarılğı vr diye mama önerildi, ama hava yutturdum sanırım yaygarayı kopardı tüm gece çaresiz hissetmek çok zor umarım bi daha olmaz
Sezaryen işi de sıkıntılıymış bi daha asla sezaryenle doğum yapmam şahsen... prenses doğum diyorlar ama ne prensesiymiş merak ediyorum
Canım yani kaç haftalıkken almayı düşünüyor? Benim bir sıkıntı yok 38+5 e gün verdi de, bende biraz daha mı bekleseydik diye düşünüyorumBende varım kızlar daha dogramadan benim drda direk sezeryan dedi dün gitmiştim bida cumaya gitcem ozaman gün vercekmis salı çarşamba felan verir sanırım tabi ben ozamana kadar dogurmazsam her an dogurcak gibi hissediyorum kendimi bide bu sıcaklar çabası doğum yapan arkadaşlar dogumdan sonra bu ateş basmaları geciyomu nolur geçsin artık
Allah uzun ömürler versin inşAllah canımgenel anestezimi oldun yoksa epidural spinal falan mı
Aaa neden canım? Bende spinal olmayı düşünüyorum ilk ten teması içinÇok teşekkürler ☺ spinal anesteziyle oldum ama çok yalvardım genele çevirin diye ameliyathanede
EyvahÇok teşekkürler ☺ spinal anesteziyle oldum ama çok yalvardım genele çevirin diye ameliyathanede