-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.761
Evet canım bende şuan öyle yapıyorum bacağa geçtim rahat geldi banada bazen hiç acımıyor bile❤
Bacakta hafif yan bölgeye doğruBacakfa basen kısmına mı baldır kısmına mı vuruyorsunuz? Hangi bölgelere vurulabiliyor? Bende bu ödem/tansiyon sorunundan sonra başladık oksapar'a. Herkes doğum öncesi kullanır ben doğum sonrası
Diz kapağından 4 parmak yukarı ve üst kısımdan 4parmak aşağı bacağın ön kısmının hafif yanlarına doğru yapılıyor canım sen ne zamana kadar kullanacakmışsınBacakfa basen kısmına mı baldır kısmına mı vuruyorsunuz? Hangi bölgelere vurulabiliyor? Bende bu ödem/tansiyon sorunundan sonra başladık oksapar'a. Herkes doğum öncesi kullanır ben doğum sonrası
Hoş gelmiş masal hanımkızlarr biz saat 2 de dünyaya geldik ikimizde çok iyiyiz hiç ağrım başdönmem olmadı şükür sütüm şakır şakır gelmiyor mama ve emzirme işlemi yapıyoruz canı sağolsun yeterli sarılık olmasın sık sık memeyi emziriyoruz tutuyor 4 güne düzene girermiişş
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar 29 ağustos saat 3 te bizde mezun olduk prensesimiz geldi allah herkese hayırlı doğum nasip etsin
Bacakta hafif yan bölgeye doğru
Diz kapağından 4 parmak yukarı ve üst kısımdan 4parmak aşağı bacağın ön kısmının hafif yanlarına doğru yapılıyor canım sen ne zamana kadar kullanacakmışsın
Evet doğumdan sonra da 1,5 ay vurulucam.. kan pıhtılaşmam var oyüzden vuruluyorum ben. Ödemin çok mu fazla acaba ondan mı verdiler kiEşim evdeyken ona vurduruyorum kollarımdan ama yokken bacaktan kendim yaparım diye düşündüm. İki kutu bitecekmiş toplamda 20 tane vurulacağım yani. İlk kutu bitmek üzere. Sen doğumdan sonrada vuracak mısın? Tam olarak neden veriliyor bu iğne acaba, benim sadece ödemim çok oldu diye verildi.
Çok fazlaydı hatta sadece ödem toplamışım da diyebilirim. Bugun 13. Gün doğumdan sonraki ve 20 kilo vermişim.Evet doğumdan sonra da 1,5 ay vurulucam.. kan pıhtılaşmam var oyüzden vuruluyorum ben. Ödemin çok mu fazla acaba ondan mı verdiler ki
Hadi ya baya vermişsin çok iyi toplamda kaç kilo almıştınÇok fazlaydı hatta sadece ödem toplamışım da diyebilirim. Bugun 13. Gün doğumdan sonraki ve 20 kilo vermişim.
Hoş gelmiş paşamızArkadaşlar biz bu sabah dünyaya geldikoğluşumuzu kucağımıza aldık çok şükür
Biz de bugün 12 günlük olduk. Kan uyuşmazlığına rağmen şükür sarılık olmadı. İlk günden itibaren sürekli emzirmeye çalışıyorum muhtemelen işe yaradı böyle yapmam. Geçen Pazar günü ateşi yükseldi 37,5 u görünce apar topar daha önce çalıştığım yoğun bakımı bulduk. Arkadaşlar kan aldılar idrar örneği verdik. Enfeksiyondan şüphelenmiştim çünkü. Sonuçlar temiz çıktı. Meğerse havalar sıcak olduğu için ve henüz yavrucum kendi ısısını yeterince koruyamadığı için hafif yükselmesi normalmiş. Onun dışında benimki de sürekli emmek istiyor maşallahDoğum yapmayan arkadaşlar çok az kaldı herhalde. Allah onlarıda sağ salim kurtarsın. Diğer arkadaşlarla paylaşıma buradan devam edebiliriz. Biliyorum çok yoğun girmeye vakit yok ama. Bilgi paylaşımı açısından iyi olacak
Yarın 1 haftalık olacağız biz. Yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir. Başlarda benim ağrımlarım vardı. Bebekle bile tam ilgilenemedim. Annem ve kardeşim yanımdaydı sağ olsunlar. Ancak 3. gün sütüm gelmeye başladı. Mama verdik o zamana kadar. 3 günlükken şüphelendik sarılık başlangıcı çıktı. Şimdi kontrol altında yavrum kan verip duruyoruz
Onun dışında düzen kurmaya çalışıyoruz. Biraz uyandırma kısmı sıkıntılı. Memeyi aldırana kadar epey uğraşıyorum. Bazen gece sağarak veriyorum. Inşallah zamanla düzelecek her şey
Sizde durumlar nasıl?
Sarılık ölçümü bizde cihazla yapıldı günaşırı. kolay oldu keşke öyle ölçseler sizinkini de. Kan aldırmaya dayanamıyor insanDoğum yapmayan arkadaşlar çok az kaldı herhalde. Allah onlarıda sağ salim kurtarsın. Diğer arkadaşlarla paylaşıma buradan devam edebiliriz. Biliyorum çok yoğun girmeye vakit yok ama. Bilgi paylaşımı açısından iyi olacak
Yarın 1 haftalık olacağız biz. Yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir. Başlarda benim ağrımlarım vardı. Bebekle bile tam ilgilenemedim. Annem ve kardeşim yanımdaydı sağ olsunlar. Ancak 3. gün sütüm gelmeye başladı. Mama verdik o zamana kadar. 3 günlükken şüphelendik sarılık başlangıcı çıktı. Şimdi kontrol altında yavrum kan verip duruyoruz
Onun dışında düzen kurmaya çalışıyoruz. Biraz uyandırma kısmı sıkıntılı. Memeyi aldırana kadar epey uğraşıyorum. Bazen gece sağarak veriyorum. Inşallah zamanla düzelecek her şey
Sizde durumlar nasıl?
Cihaz her zaman doğru ölçüm yapmıyor canım mesela bizim cihazla 16 kusur çıktı,kana yolladı bizi doktor kanda 14 lu bir şey çıktı,ertesi günü yine bakalım dedi cihazla 15 lerde kanda 13 lerde çıktı değer yani en doğru ölçüm kan alınması.Sarılık ölçümü bizde cihazla yapıldı günaşırı. kolay oldu keşke öyle ölçseler sizinkini de. Kan aldırmaya dayanamıyor insanben yeterli emziremediğim için ilerledi fototerapi aldık,siz dikkat edin. Benim göğsüm hala yara olduğu için emzirmek işkence şöyle keyifle emzireceğim günleri bekliyorum. Bir de 1 haftadan sonra kendileri emmek için uyanıyorlar belli bi düzende.uykuları azalıyor
Tebrikler ömürlü olsun .Allah biz geride kalanlara nasip etsin.Arkadaşlar biz bu sabah dünyaya geldikoğluşumuzu kucağımıza aldık çok şükür