- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşaAllahKızlar maşallah Birçoğunuz saglikla kucağıniza aldiniz darisi basima ins bişey sorucam size ben 14 haftalık hamileyim 3 kilo aldım cok diye üzülüyorum aç kalınca miğdem ağrıyo o yuzden yedim yiyorum siz kac kilo aldiniz toplam ve ilk aylarda aldiniz mi
Canım benimki de geçen haftaki kontrolde doğum kanalına girmişti hatta doktor ne kadar açılma olduğunu görmek için alttan da muayene etti 1 cm açılma olduğunu gördü. Hafta olarak da önden gidiyor. Ama bunlar erken doğum için gerekçe değilmiş. Önemli olan suyun normal mi bebek hareketleri normal mi ve Nts de sancı yoksa 38+3 den sonra sen seç tarihi diyor, doktor.
Bizimde aynı 1 hafta önden gidiyor cuma tekrar çağırdı nstye yine bağlamadı 1 eylülü görmek istiyorum dedi anlamıyorum her gittiğimizde değiştiriyor sağlıkla gelsindeCanım benimki de geçen haftaki kontrolde doğum kanalına girmişti hatta doktor ne kadar açılma olduğunu görmek için alttan da muayene etti 1 cm açılma olduğunu gördü. Hafta olarak da önden gidiyor. Ama bunlar erken doğum için gerekçe değilmiş. Önemli olan suyun normal mi bebek hareketleri normal mi ve Nts de sancı yoksa 38+3 den sonra sen seç tarihi diyor, doktor.
Allah analı babalı büyütsün Gözün aydın olsun canımTeyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Canım senin transferin de 19 Aralıkmış şimdi baktım da benimli 23 Aralık. Neden nts ye hiç sokmuyor acaba? Biz kaç haftadır her hafta nts ye bağlanıyoruz gizli sancı olabilir diye. Bir de bebek hareketlerini görüyor nts de. Ama olumsuz bir durum yok. Yine de 1 aylül 38+5 te doğumu planladık. Seninki niye bekletiyor normal doğum mu yapacaksın?Bizimde aynı 1 hafta önden gidiyor cuma tekrar çağırdı nstye yine bağlamadı 1 eylülü görmek istiyorum dedi anlamıyorum her gittiğimizde değiştiriyor sağlıkla gelsinde
gözün aydın canım çok sevindim sende kavuştun mesleğine bizde gün saymak sayıyoruz artık...Teyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Bende anlamıyorum soruyor sancı varmı diye eliyle bakıyor göbeğime ultrasonlaCanım senin transferin de 19 Aralıkmış şimdi baktım da benimli 23 Aralık. Neden nts ye hiç sokmuyor acaba? Biz kaç haftadır her hafta nts ye bağlanıyoruz gizli sancı olabilir diye. Bir de bebek hareketlerini görüyor nts de. Ama olumsuz bir durum yok. Yine de 1 aylül 38+5 te doğumu planladık. Seninki niye bekletiyor normal doğum mu yapacaksın?
Gözün aydın, ömürlü olsun.ilk görüşte aşk seninki de.Allah bekleyenlere de nasip etsinTeyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Gözün aydın hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünTeyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsunTeyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah:) eşimden fazla kimseye aşık olamam derdim ama meğerse oluyomuş öyle bi duygu.Teyzeleri öğlen bende aldım kızımı kucağıma Tarifsiz bir duyguymuş gerçekten. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Binlerce şükür sebebi bebeklerimiz
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba bizimdi pazartesi gerçekleşti doğum kavuştuk mucizemize yok böyle bir duygu darısı sizin başınıza anne olmak gerçekten çok Farklı Allahımıza binlerce şükür
Bizde de vardı sarılık,bol bol emzirin,anne sutu sarılığa bire bir,çok şükür bizde sarılık değerleri düştü beslenmesine cok dikkat edinÇok şükür arka arkaya kucagımıza alıyoruz minik mucizelerimizi. Allah, bebişi olmayıpta isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Henüz doğum yapmamış olan arkadaslarada saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Bizde bugün 1 haftalık olduk, 3 günlükken sarılık başladı, dr hergün güneşe çıkartmamızı önerdi. Geçmesini bekliyoruz. Yeni doğum yapan arkadaslar, sarılık sizide etkiledi mi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Teşekkür ederimTebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Sarılık sürekli tehdit canım bol bol emzirmen gerekiyor şimdilik kontrollü gidiyoruz bizde doktor sürekli kontrol altında tutuyor demedi şimdiye kadar sarılık var diye ama heran yükselme ihtimali varÇok şükür arka arkaya kucagımıza alıyoruz minik mucizelerimizi. Allah, bebişi olmayıpta isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Henüz doğum yapmamış olan arkadaslarada saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Bizde bugün 1 haftalık olduk, 3 günlükken sarılık başladı, dr hergün güneşe çıkartmamızı önerdi. Geçmesini bekliyoruz. Yeni doğum yapan arkadaslar, sarılık sizide etkiledi mi? Herhangi bir tavsiyeniz var mı?