- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
- 23
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.681
Doğum yapacak arkadaşlar allah kolaylık versin. Doğum yapanlar sizler nasılsınız? ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım hiç böyle olacağımı düşünmemiştim. Yetemiyorum onlara, bebeğimin biri sürekli ağlıyor memeyi reddetmeye başladı biberon istiyor. Özellikle ikiz anneleri emzirme konusunu nasıl yapıyorsunuz
Tek bebekle emzirme işi beni nakavt etti hem de eski bir bebek hemşiresi olarak. Allah ikiz analarına sabır versin gerçekten. Göğüs uçlarım çok fena gerçekten acı çekiyorum. Birazcık işin ciddiyetinde olmasam emzirmeyi bırakırdım herhalde. Ama iş gerçekten ciddi sabra dewamkeDoğum yapacak arkadaşlar allah kolaylık versin. Doğum yapanlar sizler nasılsınız? ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım hiç böyle olacağımı düşünmemiştim. Yetemiyorum onlara, bebeğimin biri sürekli ağlıyor memeyi reddetmeye başladı biberon istiyor. Özellikle ikiz anneleri emzirme konusunu nasıl yapıyorsunuz
Sen gümüş kapak almış mıydın işe yaramıyor muTek bebekle emzirme işi beni nakavt etti hem de eski bir bebek hemşiresi olarak. Allah ikiz analarına sabır versin gerçekten. Göğüs uçlarım çok fena gerçekten acı çekiyorum. Birazcık işin ciddiyetinde olmasam emzirmeyi bırakırdım herhalde. Ama iş gerçekten ciddi sabra dewamke
Almamıştım yaa, ama şükür dünden beri çok daha iyi durumda, acı azalıyo giderek diyolardı azalıyormuş dedikleri gibi.Sen gümüş kapak almış mıydın işe yaramıyor mu
Bende almadım benim ki azalmıyo yarıldı artıkAlmamıştım yaa, ama şükür dünden beri çok daha iyi durumda, acı azalıyo giderek diyolardı azalıyormuş dedikleri gibi.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bende merak ediyordum aynı gün doğum yapacaktık ismini hatırlayamadım. Çok geçmiş olsun gaz sancısını bende 2 gün çektim. Bizde sarılıktan yattık. Çok zorlu süreç ama bugünümüze şükürKızlar merhaba günlerdir yazamadım bir türlü12 sinde sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Taburcu olduktan sonraki bir haftam kabus gibi geçti aşırı gaz ve kabızlık sorunum oldu. Gözüm hiç bir şeyi görmedi şişkinlik ve ağrıdan üstüne üstlük ayaklarımda çok ciddi ödem oldu bacaklarımda dahil davul gibi şişti. Bir kaç gün yüksek tansiyon problemim oldu dahiliyeye gittim tansiyon ilacı verdi şimdi düştü çok şükür ilacı azaltarak kesicez. Genelde hamilelikte yaşanan bu durumları Sezeryan sonrası yaşadım. Ama çok şükür 2 - 3 gündür iyiyim bu gün minnoşumun kıyafetlerini bile ütüledim. Oğlum 2680 kg doğdu 2250 ye kadar kilo kaybı oldu ve sarılık oldu. Bir gece fototerapi aldı geçtiğimiz hafta. Allah’ıma şükür yavaş yavaş oda toparlamaya başladı. Evlat çok bambaşka bir şeymiş yaşanan bütün sıkıntılara değiyor. Şimdi tek derdim emzirmek çok derin uyuyor zorla uyandırıyorum ☺☺ yarım saat sürüyor uyandırmak. Ama sanki evin her yeri bebek kokuyor muhteşem bir şey. Şükürler olsun rabbime Bu arada Doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
AminHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bende merak ediyordum aynı gün doğum yapacaktık ismini hatırlayamadım. Çok geçmiş olsun gaz sancısını bende 2 gün çektim. Bizde sarılıktan yattık. Çok zorlu süreç ama bugünümüze şükür
Canım tarihimiz belli oldu 1 Eylül inşallah
Canım tarihimiz belli oldu 1 Eylül inşallah39 haftalık oluyoruz o gün, her şey normal olduğu için bekleyeceğiz o tarihi.
Gözünüz aydın canım. Rabbim ikinizede sağlık versin. Hoş geliyorlar yollarını gözlediklerimizÇok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?