Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

yaaa maşallah ne güzel yüzünü görebilmek bizimkide inşallah cumartesi gösterir yüzünü aynen bendede heyecan artmış durumda artık az kaldı

Cok dogru
Aman diyeyim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hep diyorum- daha önce de konuşmuştuk , meyveyi ölçülü ve erken saatlerde yemeye çalışın ... bir de hamurişi ekmek patates pirince dikkat ... şurda ne kaldı 4-5 hafta

Benimde kontrol vardı bugün,miniğim yüzünü gostermedi,ikidir nts giriyoruz,şükür bebeğim iyi ama kilo almıyor gobusumuz hep geri onun dışında şükür kan akımları,suyu diğer ölçümleri iyi,bakalım inşallah 37. Haftaya kadar sağlıcakla gitmek nasip olur,hepiniz hamilesiniz dua ederseniz sevinirim,hepimiz çok zor süreçlerden geçtik,bu bebisler için

Sağlığı yerinde olsun da sonra kilo alır annesi. Dualarımız hepsinin sağlığı için. Son ayda en fazla kiloyu alıyorlarmış. Et ürünlerini fazla tüketin diyorlar

Sağlığı yerinde olsun da sonra kilo alır annesi. Dualarımız hepsinin sağlığı için. Son ayda en fazla kiloyu alıyorlarmış. Et ürünlerini fazla tüketin diyorlar
Sağol canim,kilo olayına çok takilmiyorum sadece vaktinde doğsun minik kuzum inşallah,sonuçta vaktinde doğduğunda 2.5 kilo doğan bebekte normal,4 kilo doğan bebekte normal.

Bizim de kontrolümüz vardı. gelişimi, sağlığı yerinde çok şükür. 25-30 Ağustos arası bir gün seçin dedi nasıl beklicem bilmem çok sabırsızlanıyorum. Bir de Yüzünü bize 22. haftadan beri dönmedi suratını görmedim daha doğru düzgün çocuğumun

Şu ana kadar kilo alisim gayet normal zaten çok yemek yiyen biri değilimdir. Şeker yuklemesi de iyi cikmisti. Ama dediğin gibi yaz meyveleri çok şekerli dikkat etmek lazım. Kayısı ve kavun yiyorum ölçülü miktarda .Onu da mı yemesem acaba.Daha çok dikkat ederim tavsiyen için teşekkürler

Cok guzel yavaş yavaş tarihler belli oluyor

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Ben son 1 haftada taşındım yerleştim ve bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüledik. Haftaya da hastane çantasını yapıcam Allahın izniyle. Tabi ablam ve annem çok yardım etti. gerçekten şaka gibi 8 aylık olduk ya

Benim de iki hafta önceki kontrolümden beri kafa iki hafta önde gidiyor. Şeker ölçümü yapıldı normalden bile daha iyi çıktı sonuçlarım.insülin direnci öyküm olduğu için genelde sınırda ve hafif üstünde çıkardı hamile değilken bile. Hiç bir sorun görünmüyor çok şükür. YouTube da Kağan Kocatepe nin de bununla ilgili videosunu izledikten sonra rahatladım. Doktorumda zaten endişe edilecek birşey olmadığını söyledi İnşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz bebelerimize

masal3487 canım biliyorsun 2 hafta önce benimde karın çevresi 1 hafta geriydi o hafta beslenmeye özen göstermemiştim 2 haftada 250 gram almıştı bebişim eti balığı kestinmi demişti doktorum 2 hafta beslenmeme özen gösterip et balık yedim tam olmasada yakalamış kafa 34 karın 33+4olmuş üstelik doktorum bir hafta ileri geri sorun olmaz dedi 500 gram almış et balık önemli gerçekten sağlıkları yerinde olsuna kiloya çok takılma önemli olan doğduktan sonra toparlaması

Et surekli tuketiyorum ama balık yemiyorum,balikta ekleyeyim menülerime o zaman.Benim plasentadan olduğunu düşünüyor doktor, çünkü ara ara tansiyonum yükseliyor bakalım inşallah iki üç hafta daha buyur kuzum, en azından zayifta olsa haftasını doldurmuş olursa premature olmaz.Sonucta miadını doldurmuş bir bebek için 2.5 kilo ve üzeri normal deniliyor,tabi ilk bebek olunca biraz ele avuca gelsin istiyor insan.Allahim hepimiz sağlıkla sihhatle bebislerimizi alalım kucağımıza inşallah

biraz balık yemeye de çabala kefir iç dediğin gibide olabilir inş sağlıkla kavusursun bebişine şuan kaç haftalık ne kadar doğum için şu kadar doğar gibi birsey dedimi..
sağlığı yerinde olsunda dediğim gibi doğduktan sonra toparlar o Allahın izniyle
Benide nst ye bağladı bugun sancım yok şükür ters vaziyette suan yüzümüzüde kesinlikle göstermiyoruz sürpriz yapcakilk nst heyecanımızıda yasadık pıt pıt kalbini dinlemek en güzel duamdı

Hadi geçmiş olsun bitirmissin herşeyi. Keyifle oturmak nasip olsun.

Önden gitmesi sorun değil bencede.Sadece suyu biraz fazla dedi o kadar .Sanırım biraz diyet yapacağım normallesir diye düşünüyorum

35+0 oldum şükür,şöyle otuz sekizlere kadar gitsek süper olacak,doktor en fazla 2700-2800 doğar diyor.
Ben iki kere girdim nst bundan sonra artık haftada iki kere gidiyorum, kontroller sıklaştı.Ya benim minnak kızımda yüzünü göstermiyor,eliyle yuzunu kapatıyor her defasında göründüğü kadarıyla da kaslar hep çatık,kime çektiyse rabbim kucaklarimiza aldırıp kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallah

amin hiç üzülme 2800 kötü değil bence arkadaşımda o kadar doğum yaptı bebe doğduktan sonra hızla toparladı dediğim gibi sağlığı yerinde olduktan sonra korkma annesi❤yesinler kaşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…