Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

birsey daha sorayım ben bugun nstye girdim özel muayenehaneye gidiyorum bende 80 TL ayrıca nst parası aldı varmı böyle birsey nstye ayrıcamı para veriliyor

Benim bayagidir var o hıçkırıklar,günde iki üç defa oluyor,bebeklerimizin ciğerleri gelişiyor,iyi bir şey yani hickirmalari

Çoğu bebekte oluyormus ; ben hissetmiyorum ne yazık ki ((( cok istiyorum bunu hissetmeyi bence cok şirin birsey ! Bizimki öyle bıdık hareketlerden cok , daha sert hareketler yapıyor

Çoğu bebekte oluyormus ; ben hissetmiyorum ne yazık ki ((( cok istiyorum bunu hissetmeyi bence cok şirin birsey ! Bizimki öyle bıdık hareketlerden cok , daha sert hareketler yapıyor
bizimkinim bu ara çok yumuşak hareketleri ilk zamanki gibi sert halleri kalmadı kız ya narin narin tekmeliyor senin prens güçlü olcak belli ki minicik minicik canlarıyla neler yaparlarmış içeride

birsey daha sorayım ben bugun nstye girdim özel muayenehaneye gidiyorum bende 80 TL ayrıca nst parası aldı varmı böyle birsey nstye ayrıcamı para veriliyor
Alınmadı ayrıca bir ücret canım. Normal ücret biraz yüksek zaten. 2 kez çekildi hem benim. Kağıdı doktora götürler normalmiş ben de almadım çıktıyı

Benim oğlum ne yüzünü döndü ne başaşağı döndü hala... çocuğun yüzünü görmeden doğacak sanırım sürpriz yapmak istiyor
ben de nerdeyse her gün hıçkırıklarını hissediyorum bir de kafası genelde sağ kaburgamın altında durduğu için bazen beni çok sıkıştırıyor, dik oturamaz oldum zaten artık. Dün sordum doktora sıkışmış olabilir mi diye ama öyle olsa bişeyler ters giderdi ama her şey iyi görünüyor dedi. Sanırım öyle rahat ediyor...

hımmm demekki normal eşime söyleyim de rahatlasın çok kızdı aynı yerin içindeki alete neden para veriyoruz diye söylenecekti doktora
ama gerçekten acımasızca bir ücret gibi geldi

bana da çok saçma geldi. İlk girişimde söylenmedi Ücret de istenmedi anlamadık biz de dün nst için ücret istediklerinde...
Hayır bir de daha her hafta gideceğiiz sonra 3 günde bir gideceğiz flaan

Benim de öyle oluyor canım, hıçkırık diye düşünmüştüm ben de. Çünkü aynı tempoda bi süre çok hafif şekilde devam ediyor

Benim en fazla 2 yada 3 haftam kaldı,çok heyecanlıyım. Bizim kızların hareketleri hiç kibar değil aşağıya doğru acımasızca vuruyorlar bu arada ben hiç nstye girmedim neden bilmiyorum gerek duymadı. Salı kontrolümüz var bakalım

Alınmadı ayrıca bir ücret canım. Normal ücret biraz yüksek zaten. 2 kez çekildi hem benim. Kağıdı doktora götürler normalmiş ben de almadım çıktıyı
330 TL bizim ücret 80 TL de nst 410 TL her girdiğimizdemi vereceğiz yoksa onuda muayene ücreti gibi ayda birmi 2 hafta sonra anlayacağım yok diyecek birsey sağlık olsun demekten başka

bende hep sağ kaburgamın altında kafasını sanıyordum dün öğrendimki poposuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…