Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Amin canım muhtemelen benim de sağ tüpümü tıkadı rahim filmini bir kez çektirdim başka gerek yok dedi doktorum, kürtajdan sonra çektirsem iyi olurdu aslında

Amin canım muhtemelen benim de sağ tüpümü tıkadı rahim filmini bir kez çektirdim başka gerek yok dedi doktorum, kürtajdan sonra çektirsem iyi olurdu aslında
Bencede çektirmelisin belki düşük yapmanın sebebi Budur çünkü doktorum dedi eğer bu tüpü almazsak ya dış gebelik ile sonuçlanır yada düşük yaparsın bu sıvı rahime akıntı yaparmış

Sonuçta normal bir tedavi süreci değil. Hormon yüklüyoruz vücudumuza. İster istemez yan etkileri oluyo. Benimde şişer ve acayip kaşınırdı. Zamanla geçiyordu tabi ki
canim ne zaman gidicen bunyamin hocaya bende pazartesi yada sali gitmeyi dusunuyorum gidicem tup yapacakmi konuscam

Benim sağ overde 5 cm'lik çikolata kisti var. Doktor olumsuz herhangi bir şey söylemedi. Sezaryen olursam bende aldırmak istiyorum.
Benimkisi baya büyük 10 cm flan önce belki alicak ama ben bebekten sonra istedim ameliyatı bakalım hayırlısı olsun kafamda deli sorular ben de ilk defa tüp bebek tedavisi olucam inşallah hepimizin ki olumlu olur

Merhaba gecmiş olsun
Benim kistim yok 2 kez film cektirdim şimdi 3. İçin yeniden hsg istedi drum. Tüplerde sıvı biirkmiş olabilirmiş
Kist olmadıgı halde boyle bir risk var mı arkadaslar
Ben istemiyorum hsg cektirmek

Kizlar ilaclarin bunyeye etkileri oyle az denecek cinsten degil. Ben rahim dinlendirme asamasinda hacematimi oldum dün. Vucudumdaki etkileri azaltsin diye. Kadin hep beni hacemat yapan bayandi.dedi bu ilaclara kanını ne yapmis boyle iyiki gelmişsin dedi. Ki zaten niyetim de arinip transferi oyle yapmakti.oncesindede yaptirmistim hazirlik olmasi icin.
Rahim dinlendirmek benim icin cok iyi oldu. Sonuc ne olur ne olmaz bilemem ama saģligim icin hic olmasaa faydasi oldu..

Ben de 15 tane sülük tutturdum vücuduma transferden bir ay önce. Daha neler yaşayacağız acaba bu uğurda

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…