Amin canım muhtemelen benim de sağ tüpümü tıkadı rahim filmini bir kez çektirdim başka gerek yok dedi doktorum, kürtajdan sonra çektirsem iyi olurdu aslındaAhhh bu kistler resmen başımızın belası Rabbim daha kötüsünden korusun canımmm bu kist benim sol taraftaydı tüpümün içinide sıvıyla doldurmuş yapışıklık yapmişti aldırmak zorunda kaldım tüpü
Allah razı olsun canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşHayırlı olsun..tebrik ederim..inşallah katlana katlana artmaya devam eder..
Bencede çektirmelisin belki düşük yapmanın sebebi Budur çünkü doktorum dedi eğer bu tüpü almazsak ya dış gebelik ile sonuçlanır yada düşük yaparsın bu sıvı rahime akıntı yaparmışAmin canım muhtemelen benim de sağ tüpümü tıkadı rahim filmini bir kez çektirdim başka gerek yok dedi doktorum, kürtajdan sonra çektirsem iyi olurdu aslında
canim ne zaman gidicen bunyamin hocaya bende pazartesi yada sali gitmeyi dusunuyorum gidicem tup yapacakmi konuscamSonuçta normal bir tedavi süreci değil. Hormon yüklüyoruz vücudumuza. İster istemez yan etkileri oluyo. Benimde şişer ve acayip kaşınırdı. Zamanla geçiyordu tabi ki
5. Gün embriyosu muydu canımYok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günüm
5. Gün çıkan hiç duymadım canımYok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günüm
Benimkisi baya büyük 10 cm flan önce belki alicak ama ben bebekten sonra istedim ameliyatı bakalım hayırlısı olsun kafamda deli sorular ben de ilk defa tüp bebek tedavisi olucam inşallah hepimizin ki olumlu olurBenim sağ overde 5 cm'lik çikolata kisti var. Doktor olumsuz herhangi bir şey söylemedi. Sezaryen olursam bende aldırmak istiyorum.
Ne bileyim doktorum sağolsun ne desem gerek yok diyorBencede çektirmelisin belki düşük yapmanın sebebi Budur çünkü doktorum dedi eğer bu tüpü almazsak ya dış gebelik ile sonuçlanır yada düşük yaparsın bu sıvı rahime akıntı yaparmış
Merhaba gecmiş olsunBencede çektirmelisin belki düşük yapmanın sebebi Budur çünkü doktorum dedi eğer bu tüpü almazsak ya dış gebelik ile sonuçlanır yada düşük yaparsın bu sıvı rahime akıntı yaparmış
6. Günüm
Aynen canım 5.gün hayırlısı olsun inşallah bakalım daha gün var erken olması biraz daha umudumu koruyo5. Gün embriyosu muydu canım
Moralini şakın bozma herkesin erken çıkmayabilir canım
Zeynepcim daha erken dur bakalim kaşlari düsurme hemenYok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günüm
Kizlar ilaclarin bunyeye etkileri oyle az denecek cinsten degil. Ben rahim dinlendirme asamasinda hacematimi oldum dün. Vucudumdaki etkileri azaltsin diye. Kadin hep beni hacemat yapan bayandi.dedi bu ilaclara kanını ne yapmis boyle iyiki gelmişsin dedi. Ki zaten niyetim de arinip transferi oyle yapmakti.oncesindede yaptirmistim hazirlik olmasi icin.Amin canım muhtemelen benim de sağ tüpümü tıkadı rahim filmini bir kez çektirdim başka gerek yok dedi doktorum, kürtajdan sonra çektirsem iyi olurdu aslında
İnşallah canım benim hayırlısı diye çıktık bu yola nasip de olanı yaşıcaz bakalımZeynepcim daha erken dur bakalim kaşlari düsurme hemen
Bekleyip görelim canım kan testine kadar bakalım hayırlısı erken olduğu için her zaman umudumuz var inşallahBen de test yaptım bugün çıkmadı maalesef,6. günümdeyim
Bilmiyorum canım ben iyice kontrolden çıktım olmayacağını düşündükçe kalbim ağrıyor resmen çok kötüyümBekleyip görelim canım kan testine kadar bakalım hayırlısı erken olduğu için her zaman umudumuz var inşallah
Allah razı olsun canım hepinize nasip etsin bu mutluluğuCanım bayaa belli yani bu hadi hayırlı olsun çok sevindim inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ben de 15 tane sülük tutturdum vücuduma transferden bir ay önce. Daha neler yaşayacağız acaba bu uğurdaKizlar ilaclarin bunyeye etkileri oyle az denecek cinsten degil. Ben rahim dinlendirme asamasinda hacematimi oldum dün. Vucudumdaki etkileri azaltsin diye. Kadin hep beni hacemat yapan bayandi.dedi bu ilaclara kanını ne yapmis boyle iyiki gelmişsin dedi. Ki zaten niyetim de arinip transferi oyle yapmakti.oncesindede yaptirmistim hazirlik olmasi icin.
Rahim dinlendirmek benim icin cok iyi oldu. Sonuc ne olur ne olmaz bilemem ama saģligim icin hic olmasaa faydasi oldu..
Erken canım dualarım seninleAynen canım 5.gün hayırlısı olsun inşallah bakalım daha gün var erken olması biraz daha umudumu koruyo