Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günüm

Bence çok erken sıkma canını, benim de 4. Günüm çok istiyorum bir an önce test yapmayı ama yapmamam lazım. Benim ilk denememde 7. Akşam yapmıştım test 1 saat sonra sadece ışıkta görünen hayalet çizgi belirmişti, 8. Gün sabah yaptığımda çıkmıştı hayalet çizgi. O yüzden bence henüz erken

Hadi inşallah öyledir canım sağolasın bugün hafif ağrım var bakalım nasip rabbim herkesi sevindirsin inşallah

Polikistik olanlar vardı merkezde bence siz tüm sonuçlarınızı alıp gidin. Danışma icin gittiğiniz saat önemli değil. Sıra vs de alınmıyor. Tüp bebek bölümüne gidip sekretere Bilgi almak istediğinizi söyleyin. Hemen bir hemşire dosyanızı değerlendirip Bilgi verecektir.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Sağol canım Allah razı olsun. Yaş farkeder mi acaba?

Bugünkü kontrolde bir iyi bir kötü haberle karşılaştım..iyi haber çok şükür çarşamba yumurta toplatıyorum..kötü haber e2 değerim çok yüksek(3580) çıktığı için ohss riskim varmış, o yüzden embriyoları dondurup bir sonraki ay transfer edilecekmiş..tam da bu denememde ilk kez taze transfer olacağım diye heveslenmişken yine dondurulmuş embriyo transferinin olacak olması canımı sıktı ancak kısmetten öteye köy yok..Şimdi tek temennim sağlıklı dondurulacak embriyolarımızın oluşması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…