Deme kız öyle heheheEvet kuzum ya biz umutsuz vakayzelle tutulur bir sebep yokken bile hamile kalamayan nadir eşi bulunmaz ender kişileriz bizden bir daha gelmez bu dünyaya kk böylesini görmedi
Evet kuzum ya biz umutsuz vakayz
Ne diyim kuzum vaziyet buDeme kız öyle hehehe
Gülelim geçelim başka çare yok bızeEvet kuzum ya biz umutsuz vakayzelle tutulur bir sebep yokken bile hamile kalamayan nadir eşi bulunmaz ender kişileriz bizden bir daha gelmez bu dünyaya kk böylesini görmedi
Ne diyim kuzum vaziyet bu
Ayyy canım aynen valla bende halâ tık yok son embriyolarımı Ağustos da yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Sen iyi bekledin yaa 2 sene geçti nerdeyse hiç transfer olmadinmi canisi?Ayyy canım aynen valla bende halâ tık yok son embriyolarımı Ağustos da yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Olmadim canım yaa benim şehir sıkıntım var tayinimiz çıktığı için git gel zorluk oluyo eşimin izni yok valla çok karışık bende durumlar bide psikolojikmen toparlayamadim kürtaj olunca o süreç beni çok yıprattıSen iyi bekledin yaa 2 sene geçti nerdeyse hiç transfer olmadinmi canisi?
Benm embriyolari bitirdimOlmadim canım yaa benim şehir sıkıntım var tayinimiz çıktığı için git gel zorluk oluyo eşimin izni yok valla çok karışık bende durumlar bide psikolojikmen toparlayamadim kürtaj olunca o süreç beni çok yıprattı
Benimde son 2 embriyom var bakalım hayırlısı doktorumla konuştuk Ağustos gibi nasip olursa gidicemBenm embriyolari bitirdim4 tane gebelik düşün ama yeniden başlayacağım bizimde tayin durumu var şuan bitsinde kismetse
Senin durumunu takip edemedim pozitifi almıştın dimi sonra ki evre nasıl ilerlediBenm embriyolari bitirdim4 tane gebelik düşün ama yeniden başlayacağım bizimde tayin durumu var şuan bitsinde kismetse
İnşallah sende kalicaksin hayırlısıylaBenimde son 2 embriyom var bakalım hayırlısı doktorumla konuştuk Ağustos gibi nasip olursa gidicem
Kalbi durdu 3 aylıkken canimSenin durumunu takip edemedim pozitifi almıştın dimi sonra ki evre nasıl ilerledi
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla sıhhatle tekrar nasip eylesin inşaallah bizimde imtihanımız böyle rabbim beterinden korusunKalbi durdu 3 aylıkken canim
İnşallah Zeynebim transfer olunca yaz olurmu mutlaka merak ederim.. inşallah anne olursunÇok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla sıhhatle tekrar nasip eylesin inşaallah bizimde imtihanımız böyle rabbim beterinden korusun
İnşallah canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep beraber dünya meyvesini tattirsin rabbim sağlıkla sıhhatle İnşallahİnşallah Zeynebim transfer olunca yaz olurmu mutlaka merak ederim.. inşallah anne olursun
Bı kere hamile kaldn yine kalırsın
Ay canım ne güzel hamilesinKızlar nasılsınız? Daha önce benim gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kalanınız var mıydı? Hiç kanamam yok, sanki kanama olsa içimdekiler temizlenecek gibi hissediyorum ama böyle 2.günden direk kanama sıfırlanınca, içime sıkıntılar giriyor
Zaten psikolojim hiç iyi değil..
Ah canım nasılsın? Sen de nasıl durumlar? Cok uzun girmedim ben, gruptaki takibi de kaçırdımAy canım ne güzel hamilesinbu grubta maşallah herkes doğum yaptı
İyim canım bı bakayım dedim kimseler yok :)Ah canım nasılsın? Sen de nasıl durumlar? Cok uzun girmedim ben, gruptaki takibi de kaçırdımen sonunda hamileyim, allah saglıcakla sonunu getirsin insallah.
Evet canım, 2019’dan kalan dondurulmuslardan 2 tane transfer ettik, biri saglıkla devam etti çok şükür. Amin amin insallah yaİyim canım bı bakayım dedim kimseler yok :)
Çok şükür çok sevindim iyim bende tüp bebekmi denedin. Sağlıcakla kucağına al inşallah