Dayanamadım:/Canımm ne yaptın test yaptın mı ☺
Hadi inşallah bakalımDayanamadım:/
Sanki hayalet bi çizgi var bana bu öyle geliyor acaba , normal test aldım erken gebelik de değil ki.
Baya silik var.. olur insallah6. Günüm
Ayyyyyyy6. Günüm
Aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz. Benim çikolata kistim de sağ overde ve Pazartesi başladık iğnelere :) Rabbim hayırlı eylesin.
Merhaba bende de çikolata kisti var onun yüzünden geçen sene tupumu kaybettim dış gecelikte şimdi bende başlıyorum tüp bebek tedavisine Eylül 12 gbii randevum sizin kaç cm kistiniz hamilelikte sorun çıkarır diyorlar bazıları bazıları kayboluyo diyorMerhabalar, bende aranıza yeni katıldım pazartesi günü iğnelere başladık bakalım bugün beşinci günüm pazartesi kontrole gideceği. İnş Rabbim hepimizin yardımcısı olurçikolata kistim var sol tüpüm de tıkalydı ameliyat oldum tüpü aldırdım bakalım artık hayırlısı tek duam hayırlı sağlıklı bir evlat inş :))
Canım bu çizgi var demek di mi inş ya inanamıyorum eşime demicem yarın bakmadan, doktor dedi kullandığın ilaçlar belirti hissetmene engel olurAyyyyyyyhayırlı olsunnn canımmmm çookk sevindimmm yaa inan bana umut oldunnn bende yarın yapcammm sağlıklı bi şekilde ilerlesin inşallah
İnşallah canım yaa rabbim hayırlısını versinBende geçen Salı hiç bir belirti yok ve haplar dengemi şaşırtıduygusal insanların yapmaması gereken birşeymiş bu tüp bebek ama artık alıştım hayırlısı ise olur zaten ama kendimi ilk günler çok üzdüm ,panik oldum ,ağladım zırladım .Umarım bebeklerim benimledir..
Tabiki canım biz bu silik çizgiyi görmedik ki hiç hep tek görmeye alıştık daim olsun inşallah hayırlısıyla minnak kalbini de duy inşallah banada dua et çokkkİnş
Canım bu çizgi var demek di mi inş ya inanamıyorum eşime demicem yarın bakmadan, doktor dedi kullandığın ilaçlar belirti hissetmene engel olur
Bence sende bi yap idrar testi :) kimbilir belki cikarTabiki canım biz bu silik çizgiyi görmedik ki hiç hep tek görmeye alıştık daim olsun inşallah hayırlısıyla minnak kalbini de duy inşallah banada dua et çokkk
Ayyy kızzzz aklıma girmeeeeBence sende bi yap idrar testi :) kimbilir belki cikar
Merhaba canımm benim kistim 5 buçuk cm di haziran ayında tüp ameliyatı oldum doktor kistin içinide boşalttı ameliyattayken şimdi 2 cm kistim varMerhaba bende de çikolata kisti var onun yüzünden geçen sene tupumu kaybettim dış gecelikte şimdi bende başlıyorum tüp bebek tedavisine Eylül 12 gbii randevum sizin kaç cm kistiniz hamilelikte sorun çıkarır diyorlar bazıları bazıları kayboluyo diyor
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahTransfer tarihim belli oldu, 5 eylul ❤
Canım mecbur imtihan dünyası herşeye alışıyoruz rabbim kaldıramayacağımızı vermesin tez vakitte hayırlı itaatli sağlıklı evlatlar versin o zamana kadar da bizlere güç versin inşallah stres sıkıntı yapsakta elden birşey gelmiyo değişen hiç birşey olmuyo zararı bize oluyo o yüzden duayla tevekkülle rabbime bırakalım o ne verirse bizim için en güzeli odur inşallahBende geçen Salı hiç bir belirti yok ve haplar dengemi şaşırtıduygusal insanların yapmaması gereken birşeymiş bu tüp bebek ama artık alıştım hayırlısı ise olur zaten ama kendimi ilk günler çok üzdüm ,panik oldum ,ağladım zırladım .Umarım bebeklerim benimledir..