- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
❤sağol canımmmErken canım dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤sağol canımmmErken canım dualarım seninle
Şifa olsun insallah.. cokw iyi yapmissin bende senelerdir duzenli yaptiriyorum.bende tüpten önce sulukle hacemat oldum ama tek cocuk amacli degil tabiki.Ben de 15 tane sülük tutturdum vücuduma transferden bir ay önce. Daha neler yaşayacağız acaba bu uğurda
Canım dur daha çok erken stres yapmayalım dua edelim birbirimizeBilmiyorum canım ben iyice kontrolden çıktım olmayacağını düşündükçe kalbim ağrıyor resmen çok kötüyüm
Canım umutsuz olma şakın çok erken herkesin erken çıkmıyor inş göreceksiniz pozitifiBen de test yaptım bugün çıkmadı maalesef,6. günümdeyim
İnşallah canım Allah razı olsunCanım umutsuz olma şakın çok erken herkesin erken çıkmıyor inş göreceksiniz pozitifi
Haklısın canımCanım dur daha çok erken stres yapmayalım dua edelim birbirimize
İki kere de hacamat yaptırdım ama somut olarak bi fayda göremedim belki de oldu ben fark etmedimŞifa olsun insallah.. cokw iyi yapmissin bende senelerdir duzenli yaptiriyorum.bende tüpten önce sulukle hacemat oldum ama tek cocuk amacli degil tabiki.
Canım seninle daha önce konuşmuştuk senin de rahmin unicornisti dimi çok sevindim Bende başladım tedaviye inşallah benim de güzel olur sonucuKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Canımm başka bir doktora daha görün benim hsg mi ilk aşılama yapan doktor normal tüplerin açık dedi nasıl sevindim bu tüp bebek işi olunca prof a geldik dedi hidrosalpenks ben inanamadım başka iki doktora daha gösterdim onlarda dediler tüp şişmiş öyle olunca mecbur aldırdımNe bileyim doktorum sağolsun ne desem gerek yok diyor
Bakıldı canım.4,53 çıktı bende polikistikover var. İlaçsız yumurtlama olmuyor 2015 şubatta evlendim. Bir aşılama denedik özelde iğneyle hapla zar zor bir yumurta oluştu. Oda tutmadı zatenTelefonla Bilgi alamazsın. Gitmek gerekiyor. Elinde tüm tahlil sonuçların da olsun. Bu arada amh bakıldı mi senin? Bakılmadıysa ona da baktır
Zaten iki defa çektirmişsiniz neden üçüncüyü istiyor anlamadım çok geçmiş olsun eğer sıvı varsa yine çıkacaktır canımm Başka bir doktora daha gösterebilirsinz kist Olmadan da tıkanabiliyormuş ama sıvı birikmesi ile aynı şeymi onu bilemiycem yanlış bişey söylemek istemem kuzumMerhaba gecmiş olsun
Benim kistim yok 2 kez film cektirdim şimdi 3. İçin yeniden hsg istedi drum. Tüplerde sıvı biirkmiş olabilirmiş
Kist olmadıgı halde boyle bir risk var mı arkadaslar
Ben istemiyorum hsg cektirmek
Erken daha arkadaşlar sakin 8 sen sonra bile çok silik çıkıyor genelde biraz daha sabırBen de test yaptım bugün çıkmadı maalesef,6. günümdeyim
Bana da çeken doktor temiz dedi tüp bebek doktorum sağ taraf tıkalı dediCanımm başka bir doktora daha görün benim hsg mi ilk aşılama yapan doktor normal tüplerin açık dedi nasıl sevindim bu tüp bebek işi olunca prof a geldik dedi hidrosalpenks ben inanamadım başka iki doktora daha gösterdim onlarda dediler tüp şişmiş öyle olunca mecbur aldırdım
Allah razı olsun iyi ki sizler varsınız herkesle de paylaşılmıyorErken daha arkadaşlar sakin 8 sen sonra bile çok silik çıkıyor genelde biraz daha sabır
Canım şimdi benim eşim askeri personel onun nöbetlerini bekliyorum. İzin alırsak eğer gelicem. Yok gelmezsem eğer burdaki Doktorumdan devam edicem. Ama muhakkak gelicem Erzurum A.canim ne zaman gidicen bunyamin hocaya bende pazartesi yada sali gitmeyi dusunuyorum gidicem tup yapacakmi konuscam
İnş öyle değildir canımmm test günü bekliyormuşsun güzel şeyler düşün inş pozitif sonuçlarında seviniriz inş kuzumBana da çeken doktor temiz dedi tüp bebek doktorum sağ taraf tıkalı dedi
Kızlar şansımı etkiler mi bilen yazabilir miKızlar 3.gün embriyom var ama 5 ve 6.güne gelememiş malesef nasıl etkiler bu durum bilen açıklayabilir mi
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnş öyle değildir canımmm test günü bekliyormuşsun güzel şeyler düşün inş pozitif sonuçlarında seviniriz inş kuzum
Ben kendimde cok gordum gercekten..İki kere de hacamat yaptırdım ama somut olarak bi fayda göremedim belki de oldu ben fark etmedim