Bende de çikolata kisti var opu anında doktor içini boşalttım ama 10 gün içinde geri dolar dediMerhaba canımm benim kistim 5 buçuk cm di haziran ayında tüp ameliyatı oldum doktor kistin içinide boşalttı ameliyattayken şimdi 2 cm kistim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çikolata kisti var opu anında doktor içini boşalttım ama 10 gün içinde geri dolar dediMerhaba canımm benim kistim 5 buçuk cm di haziran ayında tüp ameliyatı oldum doktor kistin içinide boşalttı ameliyattayken şimdi 2 cm kistim var
Hımmm benimkinde 2 cm dolmuş 2 aydaBende de çikolata kisti var opu anında doktor içini boşalttım ama 10 gün içinde geri dolar dedi
Sizin kist kaç cm canımmBende de çikolata kisti var opu anında doktor içini boşalttım ama 10 gün içinde geri dolar dedi
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin bende transfer olcam bi saate kadar bizlere de dua etKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
İlk idrarla yapmadım ki :))Ayyy kızzzz aklıma girmeeeeama sabah yapmam gerekirdi ilk idrarla
Telefonla Bilgi alamazsın. Gitmek gerekiyor. Elinde tüm tahlil sonuçların da olsun. Bu arada amh bakıldı mi senin? Bakılmadıysa ona da baktırTelefon numarasını buldum arasam sorsam bilgi verirler mi acaba?
Öğrendiğimde 2,5 cm idi tüp bebek tedavilerinden sonra 6 cm olduSizin kist kaç cm canımm
Hadi ya bakıyım benimki nasıl olucak inş çok büyümezÖğrendiğimde 2,5 cm idi tüp bebek tedavilerinden sonra 6 cm oldu
İnşallah, ilaçlar büyütüyormuş maalesefHadi ya bakıyım benimki nasıl olucak inş çok büyümez
Hayırlı olsun..başlamak bitirmenin yarısıdırTransfer tarihim belli oldu, 5 eylul ❤
Hayırlı olsun..tebrik ederim..inşallah katlana katlana artmaya devam eder..6. Günüm
Aynn öyle kUzum ,biliyorum rabbim ol derse olacaktır..Ama işte kadının bütün hormonlarınlarıyla bu denli oynanması sonucun ya var ya da yok olma kaygısı ve annelik duygusunu ya hiç tadamazsam korkusu ki o duygu için elinde ne gelirse yapmaya razı iken ....işte bunlar belkide ilk tedavim olduğu için böylesine panik oldum ama yeni olacak arkadaşlara şiddetle tavsiyem hep soğuk kanlı olsunlarCanım mecbur imtihan dünyası herşeye alışıyoruz rabbim kaldıramayacağımızı vermesin tez vakitte hayırlı itaatli sağlıklı evlatlar versin o zamana kadar da bizlere güç versin inşallah stres sıkıntı yapsakta elden birşey gelmiyo değişen hiç birşey olmuyo zararı bize oluyo o yüzden duayla tevekkülle rabbime bırakalım o ne verirse bizim için en güzeli odur inşallah
Hayırlısı bakiyim kuzum ya senin yumurtalar nasıldı hangi aşamadasınız bu çikolata kisti çok etkiliyor gerçektenİnşallah, ilaçlar büyütüyormuş maalesef
İlk tedavide 12 yumurta toplandı bu son tedavide ancak 4 yumurta oluştu iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm . İkinci tedavim pozitifti 5 haftalıkken düşük yaptım. Kist mahvetti beni sağ tarafta yumurta oluşmuyor artıkHayırlısı bakiyim kuzum ya senin yumurtalar nasıldı hangi aşamadasınız bu çikolata kisti çok etkiliyor gerçekten
Yok canım yaa yaptım dayanamadım ama tek çizgiinşallah erken yaptığım içindir bugün transfer gününü saymazsam 5.günümİlk idrarla yapmadım ki :))
Dua her zaman ediyorum hepimize
Benim sağ overde 5 cm'lik çikolata kisti var. Doktor olumsuz herhangi bir şey söylemedi. Sezaryen olursam bende aldırmak istiyorum.Merhaba bende de çikolata kisti var onun yüzünden geçen sene tupumu kaybettim dış gecelikte şimdi bende başlıyorum tüp bebek tedavisine Eylül 12 gbii randevum sizin kaç cm kistiniz hamilelikte sorun çıkarır diyorlar bazıları bazıları kayboluyo diyor
Hayır canım ben ilk denemede çektirmiştim bi daha istemedi cd var elimde onu götürüyorumArkadaşlar 2 veya daha fazla denemesi olanlar her deneme oncesi rahim filmi cektirdiniz mi? Tüplerim acık olmasına ragmen 3.denemede yine istedi drum
Ahhh bu kistler resmen başımızın belası Rabbim daha kötüsünden korusun canımmm bu kist benim sol taraftaydı tüpümün içinide sıvıyla doldurmuş yapışıklık yapmişti aldırmak zorunda kaldım tüpüİlk tedavide 12 yumurta toplandı bu son tedavide ancak 4 yumurta oluştu iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm . İkinci tedavim pozitifti 5 haftalıkken düşük yaptım. Kist mahvetti beni sağ tarafta yumurta oluşmuyor artık