Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ben de 15 tane sülük tutturdum vücuduma transferden bir ay önce. Daha neler yaşayacağız acaba bu uğurda
Şifa olsun insallah.. cokw iyi yapmissin bende senelerdir duzenli yaptiriyorum.bende tüpten önce sulukle hacemat oldum ama tek cocuk amacli degil tabiki.

Kızlar 3.gün embriyom var ama 5 ve 6.güne gelememiş malesef nasıl etkiler bu durum bilen açıklayabilir mi

Kızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Canım seninle daha önce konuşmuştuk senin de rahmin unicornisti dimi çok sevindim Bende başladım tedaviye inşallah benim de güzel olur sonucu

Ne bileyim doktorum sağolsun ne desem gerek yok diyor
Canımm başka bir doktora daha görün benim hsg mi ilk aşılama yapan doktor normal tüplerin açık dedi nasıl sevindim bu tüp bebek işi olunca prof a geldik dedi hidrosalpenks ben inanamadım başka iki doktora daha gösterdim onlarda dediler tüp şişmiş öyle olunca mecbur aldırdım

Telefonla Bilgi alamazsın. Gitmek gerekiyor. Elinde tüm tahlil sonuçların da olsun. Bu arada amh bakıldı mi senin? Bakılmadıysa ona da baktır
Bakıldı canım.4,53 çıktı bende polikistikover var. İlaçsız yumurtlama olmuyor 2015 şubatta evlendim. Bir aşılama denedik özelde iğneyle hapla zar zor bir yumurta oluştu. Oda tutmadı zaten
Sonra femara diye bir ilaçla hamile kaldım.Dış gebelik oldu alındı bir daha kullandım ilacı hamile kaldım ama 21 haftalıkken erken doğum yaptım kaybettim. aralık ayında.
Martta nisanda mayısta ve temmuz sonunda yine kullandım olmadı. Sanki artık olmayacakmış gibi geliyor. Dr um aşılama deneriz dedi ama oda bir sürü para. Bende tüp deneyelim dedim ama emin değilim. Ne olacak nasılolacak bilmiyorum. Birazda kiloluyum gerçi kilolu hamile kaldım ama şimdi zararı olur mu bilmiyorum. Özelde ki dr tüp aşşağı yukarı 10 11 tutar dedi. Parası bir şey değil borç alırız ama süreç korkutuyor beni.

Zaten iki defa çektirmişsiniz neden üçüncüyü istiyor anlamadım çok geçmiş olsun eğer sıvı varsa yine çıkacaktır canımm Başka bir doktora daha gösterebilirsinz kist Olmadan da tıkanabiliyormuş ama sıvı birikmesi ile aynı şeymi onu bilemiycem yanlış bişey söylemek istemem kuzum

Bana da çeken doktor temiz dedi tüp bebek doktorum sağ taraf tıkalı dedi

canim ne zaman gidicen bunyamin hocaya bende pazartesi yada sali gitmeyi dusunuyorum gidicem tup yapacakmi konuscam
Canım şimdi benim eşim askeri personel onun nöbetlerini bekliyorum. İzin alırsak eğer gelicem. Yok gelmezsem eğer burdaki Doktorumdan devam edicem. Ama muhakkak gelicem Erzurum A.

İki kere de hacamat yaptırdım ama somut olarak bi fayda göremedim belki de oldu ben fark etmedim
Ben kendimde cok gordum gercekten..
bedeni ve manevi olarak. Hacematla sulukte yemeye icmeye cok dikkat etmek gerek.faydasini vucuda yaymak icin.. iş sadece onlarla bitmiyor tamamlayici olmasi gerek.Ben tedavimdede artilarini yasadim inaniyorumki katkisi oldu. Ama hamilelik işi tek tarafli olmadigi icin sonuc elde edinmek icin iki taraf caba gerek. Hayirlisi olsun mutlaka faydasi olur oyle inanir niyetiniz oyle olursa olur. Ama niyette şifa gercek anlamda olmaaasaa fayda vernez.biz elimizdeb geleni yapiyoruz takdir Allahin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…