Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

• Komik
Reactions: H M
Sen iyi bekledin yaa 2 sene geçti nerdeyse hiç transfer olmadinmi canisi?
Olmadim canım yaa benim şehir sıkıntım var tayinimiz çıktığı için git gel zorluk oluyo eşimin izni yok valla çok karışık bende durumlar bide psikolojikmen toparlayamadim kürtaj olunca o süreç beni çok yıprattı

Olmadim canım yaa benim şehir sıkıntım var tayinimiz çıktığı için git gel zorluk oluyo eşimin izni yok valla çok karışık bende durumlar bide psikolojikmen toparlayamadim kürtaj olunca o süreç beni çok yıprattı
Benm embriyolari bitirdim 🙈 4 tane gebelik düşün ama yeniden başlayacağım bizimde tayin durumu var şuan bitsinde kismetse

Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla sıhhatle tekrar nasip eylesin inşaallah bizimde imtihanımız böyle rabbim beterinden korusun
İnşallah Zeynebim transfer olunca yaz olurmu mutlaka merak ederim.. inşallah anne olursun
Bı kere hamile kaldn yine kalırsın :KK68:

İnşallah Zeynebim transfer olunca yaz olurmu mutlaka merak ederim.. inşallah anne olursun
Bı kere hamile kaldn yine kalırsın :KK68:
İnşallah canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep beraber dünya meyvesini tattirsin rabbim sağlıkla sıhhatle İnşallah 🤲🏻

Kızlar nasılsınız? Daha önce benim gibi zorunlu kürtaj olmak zorunda kalanınız var mıydı? Hiç kanamam yok, sanki kanama olsa içimdekiler temizlenecek gibi hissediyorum ama böyle 2.günden direk kanama sıfırlanınca, içime sıkıntılar giriyor 😞
Zaten psikolojim hiç iyi değil..
Ay canım ne güzel hamilesin 🤗 bu grubta maşallah herkes doğum yaptı 🙃

Ay canım ne güzel hamilesin 🤗 bu grubta maşallah herkes doğum yaptı 🙃
Ah canım nasılsın? Sen de nasıl durumlar? Cok uzun girmedim ben, gruptaki takibi de kaçırdım 😞 en sonunda hamileyim, allah saglıcakla sonunu getirsin insallah.

Ah canım nasılsın? Sen de nasıl durumlar? Cok uzun girmedim ben, gruptaki takibi de kaçırdım 😞 en sonunda hamileyim, allah saglıcakla sonunu getirsin insallah.
İyim canım bı bakayım dedim kimseler yok :)
Çok şükür çok sevindim iyim bende tüp bebekmi denedin. Sağlıcakla kucağına al inşallah ♥️

İyim canım bı bakayım dedim kimseler yok :)
Çok şükür çok sevindim iyim bende tüp bebekmi denedin. Sağlıcakla kucağına al inşallah ♥️
Evet canım, 2019’dan kalan dondurulmuslardan 2 tane transfer ettik, biri saglıkla devam etti çok şükür. Amin amin insallah ya 🙏🙏 sen de son durumlar nedir? Var mı gebelik veya dogum hatta?

X