Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Aynn öyle kUzum ,biliyorum rabbim ol derse olacaktır..Ama işte kadının bütün hormonlarınlarıyla bu denli oynanması sonucun ya var ya da yok olma kaygısı ve annelik duygusunu ya hiç tadamazsam korkusu ki o duygu için elinde ne gelirse yapmaya razı iken ....işte bunlar belkide ilk tedavim olduğu için böylesine panik oldum ama yeni olacak arkadaşlara şiddetle tavsiyem hep soğuk kanlı olsunlar

Hayırlısı bakiyim kuzum ya senin yumurtalar nasıldı hangi aşamadasınız bu çikolata kisti çok etkiliyor gerçekten
İlk tedavide 12 yumurta toplandı bu son tedavide ancak 4 yumurta oluştu iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm . İkinci tedavim pozitifti 5 haftalıkken düşük yaptım. Kist mahvetti beni sağ tarafta yumurta oluşmuyor artık

Arkadaşlar 2 veya daha fazla denemesi olanlar her deneme oncesi rahim filmi cektirdiniz mi? Tüplerim acık olmasına ragmen 3.denemede yine istedi drum

Kızlar merhaba. Bugün kontrolüm vardı, dozu artırdıktan sonra çok şükür yumurtalarım büyümeye başlamış. Cuma günü sadece biri 8,5 mm iken, bugün yaklaşık 14 yumurta 9 ile 13 mm arasında değişiyor. Cetro'ya başladık bugün (cildimi tahriş etti hemen). Çarşamba tekrar kontrolüm var.

Benim sağ overde 5 cm'lik çikolata kisti var. Doktor olumsuz herhangi bir şey söylemedi. Sezaryen olursam bende aldırmak istiyorum.

Ahhh bu kistler resmen başımızın belası Rabbim daha kötüsünden korusun canımmm bu kist benim sol taraftaydı tüpümün içinide sıvıyla doldurmuş yapışıklık yapmişti aldırmak zorunda kaldım tüpü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…