O batmalar bende de varAdet sancısından farklı olarak çok şiddetli batma oluyor bende. Ayın 13’üne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum (tabi adet olmazsam).
5.gün embiryosu 2 tane transfer edildi. İlk değerim 10. Gün 451 çıktıIlk degeriniz kacti acaba birde 2 embriyomu transfer edildi
12.gün kan ver dr canım.şu ucuz yeatlerden yaptım kuzucum ya.Kanda ver kuzum erken gebelikmi yapmıştın normalmi
Aa süperSelam kızlar bugün dayanamadım gittim kan verdim 9. Gün 33.12 çıktı değerim sizce nasıl 3. Gün embiriyosu
Degerle alakasi varmi acaba benim 11.gunde 618 bnde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi5.gün embiryosu 2 tane transfer edildi. İlk değerim 10. Gün 451 çıktı
Canım benimm amiiiinnn allah razı olsunn allahımm sanadam nasip etsin kuzucumm salı yine gidicam teste inşallaah artmış olur sen ne durumdasın kan ver kuzumm bende bi yaptım silik çıktı bi yaptım yok çıktı kan ver yarınAa süpercanım çok iyi.allah hayırlısıyla kat kat artmayı nasip etsin.banada dua et kuzuuummm allah banada kısmet etsin hayırlısıyla
Test için bekleme sürecindemisinHeran kanama başlıyacak gibi ağrım varinşşş bişey olmasın dua edin kızlar kaç gündür ilk defa böyleyim
Ewet canımmTest için bekleme sürecindemisin
Selam kızlar bugün dayanamadım gittim kan verdim 9. Gün 33.12 çıktı değerim sizce nasıl 3. Gün embiriyosu
Heran kanama başlıyacak gibi ağrım varinşşş bişey olmasın dua edin kızlar kaç gündür ilk defa böyleyim
Stresi olabildiğince uzak tut kuzum kendindeen karnını sev hep tamammı inan ki iyi geliyorEwet canımm
Yaaa bugünden beri onun için ikna olmaya çalışıyorumHayırlı olsun canım bence 9. Gün için gayet güzel bi değer ☺ İnşallah katlanarak artsın
Saolll kuzummmmStresi olabildiğince uzak tut kuzum kendindeen karnını sev hep tamammı inan ki iyi geliyor
Yürüyüş birde kesinlikle tavsiye ediyorhm ben çalışıyorum bazen unuttum transferiSaolll kuzummmm
Yapma ya onları bebeğim ben kafayı yiyodum canıma tek ettide öyle kan verdim12.gün kan ver dr canım.şu ucuz yeatlerden yaptım kuzucum ya.
aynen yürüyüş yapıyorum inş tutmuştur miniğim güzel haberler veriririm inşşYürüyüş birde kesinlikle tavsiye ediyorhm ben çalışıyorum bazen unuttum transferi
kana baktırdın mı cnmKızlar ben sabah yine erken gebelik testi yaptim çıkmadı 7. Günüm valla ümidim kalmadı çünkü dandik test değil hassas test...6.gun embriyosu silik çıkması lazımdı,ben olmadığına Emin’im artık hayırlısı...Ben erken olmadığını düşünüyorum erken diyeceksiniz ama...