- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Cok stres yapma ya o tutunmak isterse Allahin izniyke her turlu tutunur
ayyy sorma benimki de girerken zorlanıyor artık ilk girerken çizilyor gibi canımı acıtmaya başladı pembelikte bir kaç gün önce gelmişti şimdi her lavoya girdiğimde bakıyorum var kı yokmu diye hemşireye de sordum pembelik olabilirmis ama kırmıya dönerse kan durumu olursa sıkıntı dediler buradaki arkadaşlarda öyle yazmıştı kuzum için rahat olsun birşey olmaz inş Allah’ın izniyle
Yumurtaları sen düşünme Rabbim onu vercek sen klomenin saatine dikkat et yumurta sayısı fazla olması diye bir şey çok önemli değil önemli olan embriyoların kaliteli olup sana tututabilmesi arkadaşımın 3 tane yumurtası oldu biri tutundu 2 sini dondurdularKaç gün oldu ilaçlar? Klomen zaten bitene kadar herhalde ama. Benim 3-4 tane ancak olur yumurtam muhtemelen. 5-6 olsun diye beklemiştik ama zor. Aynen hayırlısı hakkımızda. İnşallah embriyolarınız kaliteli olur
Klomenin saatinin önemli olduğunu bilmiyordumYumurtaları sen düşünme Rabbim onu vercek sen klomenin saatine dikkat et yumurta sayısı fazla olması diye bir şey çok önemli değil önemli olan embriyoların kaliteli olup sana tututabilmesi arkadaşımın 3 tane yumurtası oldu biri tutundu 2 sini dondurdular
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Canım korkma ben de daha önce crinone jel kullandım. Hem geri gelmesi hem de pembe leke gelmesi çok normal. Yani bende de olmuştu. Hatta bir gün önceki jeli kalıp şeklinde attığı da oldu. Korkma bence doktorlar normal karşılıyor.Selam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorumHem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?
Canım korkma ben de daha önce crinone jel kullandım. Hem geri gelmesi hem de pembe leke gelmesi çok normal. Yani bende de olmuştu. Hatta bir gün önceki jeli kalıp şeklinde attığı da oldu. Korkma bence doktorlar normal karşılıyor.
Ya benim ilk tüp bebek denememde 9 yumurtam oldu 8 döllendi.3 gün de 3 ü bana transfer edildi diğerleri 5. Güne dayanamadı ve sonuç koca bir sıfır 15 bin çöp oldu neye yanacağımı bilemedim en çok ümitlerim kırıldı maddi yerine konamasa da çok önemli değil me nevi bir yıkım 3 -4 ay kendimize gelemedik eşim kızım hepimiz ilk çocuğum 10 yaşında bu arada normal olan kızım dan sonra Kızımın kardeşi olmadı inş bu sefer Rabbim Kızımın yüzünü güldürür çocukları ne olursunuz kardeşsiz büyütme yin 2 yaş küçük büyük mutlaka bir kardeşi olsun.Klomenin saatinin önemli olduğunu bilmiyordumgerçi çok oynamamıştır ama iğneler de başlayınca biraz saatte değişiklik oldu. İnşallah sorun olmaz. Evet biliyorum sayı önemli değil ama işte az olunca döllenmeme ihtimali 5. Güne gitmeme ihtimali artıyor. Ne kadar çok o kadar şans. Tabi belli olmaz inşallah hepsi kaliteli olur. Allahım nasip ederse bu sefer inşallah.
merhaba ben de progestan kullanıyorum transfer sonrasi 9. gün pembe kanamam geldi ve 1 hafta boyunca pembe ve kahverengi olarak devam etti simdi cok sukur 1 haftadir yok çok korktum ben de doktor.normal.kirmiziya donerse bizi ara demisti. o yüzden üzme kendini yalniz ilk kanama olunca progestan a ek prolutex igne verdiler bana hala daha devam.ediyiroumSelam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorumHem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?
Ben yumurta toplamadan sonraki 12.günde adet olmuştum. Cok bir tecrübem yok ama sanırım opudan sonraki 15 gün içinde adet olunuyor, doktorum o sekilde anlatmıştı.Benim de en büyük sorunum yumurta toplama sonrası adet olamadım..bugün 11.günüm..5.-6. günlerde baya baya lekelenmeler oldu ancak adet şeklinde değildi..şimdi lekelenme de kesildi..eski yumurta toplatmalarımda en geç 10.gün adet olmuştum..Şimdi bekliyorum da bir an evvel gelsin, bir sonraki adetle transfer işlemlerine başlıyacağız çünkü..
Ahh gaza geldin dimiHerkes test yapınca tutamadım kendmi sabah idrar testi yaptım negatif cıktı 9.gün bugun .insanın kendine ettiğini kimse edemez hesabı moralimi bozdum durduk yere
Valla bu işler tamamen nasip isi herseyin 4 4luk gitmesi de gidişata fayda etmiyor bazen. En kotü durumda bile ihtimal var.. insallah endiselenmeyinKlomenin saatinin önemli olduğunu bilmiyordumgerçi çok oynamamıştır ama iğneler de başlayınca biraz saatte değişiklik oldu. İnşallah sorun olmaz. Evet biliyorum sayı önemli değil ama işte az olunca döllenmeme ihtimali 5. Güne gitmeme ihtimali artıyor. Ne kadar çok o kadar şans. Tabi belli olmaz inşallah hepsi kaliteli olur. Allahım nasip ederse bu sefer inşallah.
Bana o jeli vermediler yaEvet kalıp şeklinde de geldiği oldu anlamıyorum ki bu jel nasıl bişeySağol canım inşallah bişey yoktur
Canım benim neredeyse 3-4 gün pembe olarak gelmedi onun dışında pembe turuncu gibi duruyor eğildik renklerde geri geliyo doktorum normal dedi bende doktorumla farklı şehirdeyim muayene olmadım inşallah normaldir canımSelam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorumHem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?
Canım bende progestan fitil kullanıyorum.o jelden önceki transferlerimde kullandım berbet bişey.mahfediyor insanı.sonra dr.um progestanla değiştirdi.ikiside aynı işlevi görüyorBana o jeli vermediler yaHerkes aynı jelden bahsediyor. Transferden sonra tutunmasını saglamak için kullanılan bir sey mi?
Bana progestan fitil verdiler
Bana da aynisi yazdi doktorumCanım bende progestan fitil kullanıyorum.o jelden önceki transferlerimde kullandım berbet bişey.mahfediyor insanı.sonra dr.um progestanla değiştirdi.ikiside aynı işlevi görüyorsıkıntı yok rahat ol
Bana tedaviye ilk başladığım günden bu yana folattro diye folik asit destegi verdiler, her gun kullanıyorum. Çok şükür sen pozitif sonucu almışsınBende crinone jel oksapar iğne ve prolutex iğne estrofem ve ecopirin hap kullanıyorumDeğerim düşük ama iki gündür artış içinde şükür doktorum hamilesin dedi ama folikasit veya vitamin kullanmıyorum ben folikasite falan başlamam gerekiyor mu erken mi henüz bilginiz var mı
Doktorumla da şehirlerim farklı burda kan sonucumu alıyorum arayıp Bilgi veriyorum ilaç eklemesi falan yapmadı yarın 3. Kan tahlilimi vericem inşallah yine kat kat katlanmış olsunBana tedaviye ilk başladığım günden bu yana folattro diye folik asit destegi verdiler, her gun kullanıyorum. Çok şükür sen pozitif sonucu almışsınkontrolunde sorarsın folik asiti. Vardır bir bildikleri.