- 20 Şubat 2017
- 101
- 103
- 38
Cok saolasın vallahi moral olduKızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum ☺ Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucumilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın ☺ Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün sonra tekrar geliyor o belirtiler
2 folikül toplandı 6 folikül görünüyordu bakalım Dr perşembe cuma veya cumartesi transfer yapabilirim dedi.Canım geçmiş olsun,opu nasıl geçti kaç yumurta ultrasonda görünüyordu kaç tane toplandı?
Canım profiline tıkla altta hesap detayları yazıyor ona gir aşağıda göreceksin bebeğinin doğacağı tahmini tarihi yazınca takvim oluşuyor
Canim haklısın ama sonuçta elimizde negatif olan bir idrar testi var ve pozitif çıkabilecek günlerde yaptım ben kimseye olumsuz enerji yollamak istemiyorum ama ben kendi adıma bu negatiften sonra kendimi bıraktım bugün mecburen kan vereceğim ilaçlar icin,bana bakmayın test yapmayın gününüzü bekleyin :)Kızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum ☺ Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucumilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın ☺ Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün sonra tekrar geliyor o belirtiler
Kan sonucunu bize de bildir, umarım guzel sonuclar cıkarCanim haklısın ama sonuçta elimizde negatif olan bir idrar testi var ve pozitif çıkabilecek günlerde yaptım ben kimseye olumsuz enerji yollamak istemiyorum ama ben kendi adıma bu negatiften sonra kendimi bıraktım bugün mecburen kan vereceğim ilaçlar icin,bana bakmayın test yapmayın gününüzü bekleyin :)
Hadi inşallah embriyonuz sıkıca tutunur..güzel haberlerle sonucunuzu paylaşırsınız bizlerle..Bugün transfer oldum bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım aminHadi inşallah embriyonuz sıkıca tutunur..güzel haberlerle sonucunuzu paylaşırsınız bizlerle..
Bugün transfer oldum bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
AmInHakkında hayırlısı olsun inşallah canımRabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah sonucun hayırlısıyla pozitif olur canım,kaçıncı gün embrosu kaç tane konulduBugün transfer oldum bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah. 5. Gün embriyosu iyi kalitede 1 tane transfer olduİnşallah sonucun hayırlısıyla pozitif olur canım,kaçıncı gün embrosu kaç tane konuldu
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur bebişİnşallah. 5. Gün embriyosu iyi kalitede 1 tane transfer oldu
Çok üzüldüm canim hayırlısı bugün güze haber yol bize,benim de kimyasal gebelik 10. Gun 30 du sonradan iki katı yükseldiği halde ilerlemedi gebeliğim...Bence biraz ara ver insallah tez zamanda kavuşursunÇok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmişsizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Çok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorum nasip değilmişsizlere sorum ilaçları bırakıp adet görünce o ay transfer oluyor mu bilginiz var mı
Canınız sağolsun size birşey olmasınÇok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Sağol cnm doktorumla farklı şehirlerdeyiz adet olunca gel dedi o moral bozukluğu ile bişey soramadım bu adetle tekrar transfere mi hazırlamayı düşündü bilmiyorumÇok üzüldüm canim hayırlısı bugün güze haber yol bize,benim de kimyasal gebelik 10. Gun 30 du sonradan iki katı yükseldiği halde ilerlemedi gebeliğim...Bence biraz ara ver insallah tez zamanda kavuşursun
Canım benim lütfen üzülme,ben de aynısını yaşadım biliyormusun ,test günümden önce yaptığım testle 25 çıkınca tuttu sanmıştım,umutlanmıştım,halbu ki tüp bebekte biraz deneyimli sayılırım,bu tedavim sanırım 7., sanırım diyorum çünkü iptallerim oldu,en son tedavimde kendime söz verdim üzülmedim ve neler yapmam gerektiğini araştırdım ve 7-8 ay boyunca kendi çapımda hazırlandım,bu tedavide doktorum önceki tedavimden daha iyi olduğunu söyledi..yani sonuç benim için ne olur bilmiyorum ama üzülmek yerine biran önce toparlanıp sağlığın ve tedavin için neler yapman gerekiyorsa onu yapmaya başla..inşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur ve inşallah hayırlı bir şekilde en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım benim..dua ileÇok üzgünüm ama kısmet demekten başka bişey Yok
3. Gün embriyosu
10. Gün beta 12
12.gün beta 22
14.gün beta 24
Amin cnm inşallah rabbim şuan sonuç gününü bekleyen arkadaşların hepsine güzel haberler nasip etsin inşallah hayırlısıylaCanınız sağolsun size birşey olmasınBence biraz ara verip vücudunuzu da ruhunuzu da dinlendirin,herseyin hayırlı olanını nasip etsin rabbim