Baktırmadım Canım içimden de gelmiyor merkezin verdiği gun baktırırım merkeze haber vermek içinkana baktırdın mı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktırmadım Canım içimden de gelmiyor merkezin verdiği gun baktırırım merkeze haber vermek içinkana baktırdın mı cnm
bencede bekle umutsuz olma burda hep yazdım benim 11.gün idrar negatifti kanda positif çıktıBaktırmadım Canım içimden de gelmiyor merkezin verdiği gun baktırırım merkeze haber vermek için
Seninki normal testtir ultra hassas beni testim çıkması gerekiyordu canim normal testte çıkmasa anlarımbencede bekle umutsuz olma burda hep yazdım benim 11.gün idrar negatifti kanda positif çıktı
erken gebelik testiydi hemde kaç tane yaptım bazın bünyelerde geç idrara karışıyormuş herkesde aynı gün çıkcak diye bişey yok cnmSeninki normal testtir ultra hassas beni testim çıkması gerekiyordu canim normal testte çıkmasa anlarım
Hele de erken gebelik testi,ucuz testler daha güvenilir emin ol ,allah aşkına git kana baktır bu kadar takıyorsanKızlar ben sabah yine erken gebelik testi yaptim çıkmadı 7. Günüm valla ümidim kalmadı çünkü dandik test değil hassas test...6.gun embriyosu silik çıkması lazımdı,ben olmadığına Emin’im artık hayırlısı...Ben erken olmadığını düşünüyorum erken diyeceksiniz ama...
Benm 6000 hcg mi negatif cıkarmıştı o test haberin olsun:)Seninki normal testtir ultra hassas beni testim çıkması gerekiyordu canim normal testte çıkmasa anlarım
Kızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımıBenm 6000 hcg mi negatif cıkarmıştı o test haberin olsun:)
Canım anlıyorum seni şu anda olmadıgına inandın, hevesin moralin bozuldu. Seninki hassas test ve silik çizgi de olsa cıkmasını bekledin haliyle. Ama şimdi tamamen karamsarlığa kapılma lütfen. Arkadaslar yazmıslar kendi örneklerini, belki seninki de nadir örneklerden biridir..Kızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımı
Canim haklısın ama ben olmadığını hissediyorum bugün ya da yarin vericem testi burda size de olumsuz örnek oluyorum ama forumlarda çoğunluk silik çıkmış,hayırlısı hakkımızdanCanım anlıyorum seni şu anda olmadıgına inandın, hevesin moralin bozuldu. Seninki hassas test ve silik çizgi de olsa cıkmasını bekledin haliyle. Ama şimdi tamamen karamsarlığa kapılma lütfen. Arkadaslar yazmıslar kendi örneklerini, belki seninki de nadir örneklerden biridir..
kan testini ne zaman yapacaksın?
İlaçlarını al,kanda da cıkmayabilit henüz,bi doktorun uygun gördüğü günü beklesen sabredip?benim de cok umudum yok kendimle ilgili ama sabırla bekliyorum test gününü bak çarşamba benimki bugün crinone jelim bitiyor ama alıcam 2gün için de olsa ..bak şöyle dua et rabbim hakkımda hayırlı olana kalbimi razı eyleKızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımı
Canım geçmiş olsun,opu nasıl geçti kaç yumurta ultrasonda görünüyordu kaç tane toplandı?Kızlar opu ya giriyorum dua edin 1 haftalık sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor!
çok fazla stres yapıyorsun ve inşallah hamilesin hormonların alt üst olmuştur belki gebelikten güzel haberlerini bekliyoruzCanim haklısın ama ben olmadığını hissediyorum bugün ya da yarin vericem testi burda size de olumsuz örnek oluyorum ama forumlarda çoğunluk silik çıkmış,hayırlısı hakkımızdan
Canım valla çok acelecisin, değerin 50 olmadan idrarda çıkması zor,aldığın erken gebelik testi belki bozuk..bence sen biran önce kan testi yaptır ve durumunu netleştir,varsa zaten kanında çıkar artık,hakkında hayırlısıKızlar ben sabah yine erken gebelik testi yaptim çıkmadı 7. Günüm valla ümidim kalmadı çünkü dandik test değil hassas test...6.gun embriyosu silik çıkması lazımdı,ben olmadığına Emin’im artık hayırlısı...Ben erken olmadığını düşünüyorum erken diyeceksiniz ama...
walla inan bende çok okumuştum hatta benim o gün kanamam başlamıştı olmadı die ağlamıştım kana sonra baktırdım 6.haftada kaybettim o gün keşke tutmasaydı demiştim hakkımuzda hayırlısı olsun cnmKızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımı
Canim haklısın ama ben olmadığını hissediyorum bugün ya da yarin vericem testi burda size de olumsuz örnek oluyorum ama forumlarda çoğunluk silik çıkmış,hayırlısı hakkımızdan
Olmadığını hissetme durumu malesef bende de var. 4.günü bugun. Dün olan bel agrısı, kasık batması vs hepsi geçti. Sıfır belirti. İçimden bir his olmadı diyor, aşırı umutsuzum. Ama yine de sabırla beklemekten baska elimizden bi çare gelmiyor. İlaçları düzenli kullanıp, nasip diyecegiz. Hakkımızda hayırlısıİlaçlarını al,kanda da cıkmayabilit henüz,bi doktorun uygun gördüğü günü beklesen sabredip?benim de cok umudum yok kendimle ilgili ama sabırla bekliyorum test gününü bak çarşamba benimki bugün crinone jelim bitiyor ama alıcam 2gün için de olsa ..bak şöyle dua et rabbim hakkımda hayırlı olana kalbimi razı eyle
O belirtileri bize zaten kullandıgımız ilaçlar yaoıyor canm onları baz alma ,hiç belli olmaz Allah büyükOlmadığını hissetme durumu malesef bende de var. 4.günü bugun. Dün olan bel agrısı, kasık batması vs hepsi geçti. Sıfır belirti. İçimden bir his olmadı diyor, aşırı umutsuzum. Ama yine de sabırla beklemekten baska elimizden bi çare gelmiyor. İlaçları düzenli kullanıp, nasip diyecegiz. Hakkımızda hayırlısı
Çok tesekkur ederim, cok moral oldunKızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucum ilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün sonra tekrar geliyor o belirtiler
Şu hamilelik takvimini nsl yapıyorlar kızlar.bende bi denesem totem yapmış olurum