Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hele de erken gebelik testi,ucuz testler daha güvenilir emin ol ,allah aşkına git kana baktır bu kadar takıyorsan

Kızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımı
Canım anlıyorum seni şu anda olmadıgına inandın, hevesin moralin bozuldu. Seninki hassas test ve silik çizgi de olsa cıkmasını bekledin haliyle. Ama şimdi tamamen karamsarlığa kapılma lütfen. Arkadaslar yazmıslar kendi örneklerini, belki seninki de nadir örneklerden biridir..
kan testini ne zaman yapacaksın?

Canim haklısın ama ben olmadığını hissediyorum bugün ya da yarin vericem testi burda size de olumsuz örnek oluyorum ama forumlarda çoğunluk silik çıkmış,hayırlısı hakkımızdan

Kızlar forumda cok okudum pozitif olan silik de olsa çıkıyor sizinkiler nadir örnekler bence...ilaçlarım bitti tekrar almamak icin kan vericem ama sonuç ayni olacak hissediyorum zaten hamile olmadığımı
İlaçlarını al,kanda da cıkmayabilit henüz,bi doktorun uygun gördüğü günü beklesen sabredip?benim de cok umudum yok kendimle ilgili ama sabırla bekliyorum test gününü bak çarşamba benimki bugün crinone jelim bitiyor ama alıcam 2gün için de olsa ..bak şöyle dua et rabbim hakkımda hayırlı olana kalbimi razı eyle

Canim haklısın ama ben olmadığını hissediyorum bugün ya da yarin vericem testi burda size de olumsuz örnek oluyorum ama forumlarda çoğunluk silik çıkmış,hayırlısı hakkımızdan
çok fazla stres yapıyorsun ve inşallah hamilesin hormonların alt üst olmuştur belki gebelikten güzel haberlerini bekliyoruz

Canım valla çok acelecisin, değerin 50 olmadan idrarda çıkması zor,aldığın erken gebelik testi belki bozuk..bence sen biran önce kan testi yaptır ve durumunu netleştir,varsa zaten kanında çıkar artık,hakkında hayırlısı

walla inan bende çok okumuştum hatta benim o gün kanamam başlamıştı olmadı die ağlamıştım kana sonra baktırdım 6.haftada kaybettim o gün keşke tutmasaydı demiştim hakkımuzda hayırlısı olsun cnm

Olmadığını hissetme durumu malesef bende de var. 4.günü bugun. Dün olan bel agrısı, kasık batması vs hepsi geçti. Sıfır belirti. İçimden bir his olmadı diyor, aşırı umutsuzum. Ama yine de sabırla beklemekten baska elimizden bi çare gelmiyor. İlaçları düzenli kullanıp, nasip diyecegiz. Hakkımızda hayırlısı

O belirtileri bize zaten kullandıgımız ilaçlar yaoıyor canm onları baz alma ,hiç belli olmaz Allah büyük

Kızlar tek tek alıntı yapmadım ama olumsuz düşünen bütün arkadaşlarıma sesleniyorum Ben iki tüp bebek tedavimde de 5. Ya da 6. Gün ağladığımı biliyorum tutmadı kesin diye ama ikisinde de tutunmuş minik yavrucum ilaçlar hormonlarımızı alt üst ediyor belki de inşallah hamilelik size bu duygu değişikliklerini yaşatıyor lütfen pozitif olun ve bol bol dua edin kendinizi de bebişinizi de yıpratmayın Bu arada benim de transferden bikaç gün sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu ama insanız yani sürekli göğüslerimiz acısa hareket edemeyiz öyle düşünün sonra tekrar geliyor o belirtiler

Çok tesekkur ederim, cok moral oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…