Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ay ewet ya boşu boşuna kendmi strese soktum yani varsa bile cıkmaz zaten cok haklısın evde kalan testi çöpe atcam

Kızlar her an adet olacakmışım gibi geliyor. Kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Az önce yediğim boğazıma kadar geldi. Kafamda deli sorular. Transferimin 5. günü, 5. gün embriyosu.

Kızlar her an adet olacakmışım gibi geliyor. Kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Az önce yediğim boğazıma kadar geldi. Kafamda deli sorular. Transferimin 5. günü, 5. gün embriyosu.
Daha tecrubeli arkadaslar da birazdan yazar ama, ben ilaçlardan dolayı oldugunu düşünüyorum. Benim bugun 3.günü ve kasıklarımda agrılar, batmalar var. Tam adet olmadan 3 4 gün önce başlayan batmalar gibi..
Ya kendimizi çok dinliyoruz, ya da ilaçların etkileri.
İçini ferah tutmaya çalış

Ben jel hic kullanmdm progstn hapni doktor fitil olarak kullan dedi ben ondn cok memnunum jel tutunma icin falanmi
Bendede vardi o agrilar normal canim tutunuyor bebis

Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için Bana da hemşire pembe korktuğumuz bi renk değil ilaçlara devam dedi

Bana o jeli vermediler ya Herkes aynı jelden bahsediyor. Transferden sonra tutunmasını saglamak için kullanılan bir sey mi?
Bana progestan fitil verdiler

Doktora göre değişiyor bence canım :) hepsi progesteron içeriyor sonuçta bana da fitil veya iğne vermedi bu sefer sadece jeli kullanıyorum

Çok sağol canım Bana da hemşire dönüş yaptı korkmama gerek yokmuş

dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak? adetimin 4. gunu doktora gidicem transfer hazirligi icin, ondan sonra ortalama kaç gunde bir çagiriyorlar genelde kontrole, transfere kadar kac kez gitmem gerekli?

dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak? adetimin 4. gunu doktora gidicem transfer hazirligi icin, ondan sonra ortalama kaç gunde bir çagiriyorlar genelde kontrole, transfere kadar kac kez gitmem gerekli?
Ben dondulmus transfer oldum, adetin 3.günü ilk gidişimdi. Üstüne 2 kere daha gittim. 4.gidişim transferdi.
3.gidişimde kan testi vs de yapıldı.
Adetin tam 20.gününe denk geldi benim transferim.

Benim de 4. Günüm bende de var aynı ağrılar özellikle bacaklarımdaki ağrı tedirgin ediyor tam adet öncesi ağrı gibi hatta ara ara gidip kontrol ediyorum regl oldum mu diye

Benim de 4. Günüm bende de var aynı ağrılar özellikle bacaklarımdaki ağrı tedirgin ediyor tam adet öncesi ağrı gibi hatta ara ara gidip kontrol ediyorum regl oldum mu diye
Ayy inş adet felan olmayız yaa sanki bende adet sancısı gibi birşey yaşıyorum ama kısa süreli oluyor belirti felan aramıyorum da ne bilim inş adet olmam

Ben adetin 3. Günü gittim doktora climara forte(bant) verdi 10 gün sonra kontrole gittim kontrolden 1 hafta sonra da transfer oldu. Transfer dahil 3 kere gitmiş oldum

Ayy inş adet felan olmayız yaa sanki bende adet sancısı gibi birşey yaşıyorum ama kısa süreli oluyor belirti felan aramıyorum da ne bilim inş adet olmam
Adet sancısından farklı olarak çok şiddetli batma oluyor bende. Ayın 13’üne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum (tabi adet olmazsam).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…