Ilk degeriniz kacti acaba birde 2 embriyomu transfer edildiBenim ikiz olacak inşallah Allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk degeriniz kacti acaba birde 2 embriyomu transfer edildiBenim ikiz olacak inşallah Allah nasip ederse
Ben 3.gun yaptim doktr 2 gun sonra yapablrsin dedi ama ben yine 1 gun daha bekleyim dedim bide ılık suyla duş aldmKızlar, transferden kaç gün sonra banyo yaptınız?
Ay ewet ya boşu boşuna kendmi strese soktum yani varsa bile cıkmaz zaten cok haklısın evde kalan testi çöpe atcamAhh gaza geldin dimi yüksek ihtimal boş yere moralini bozdun, daha yeni kana karışıyordur varsa bile. Herkesin bünyesi cok farklı. Kiminde 7.günde idrarda cıkıyor, kiminde 11.günde idrarda çok silik cıkıyor. Erken yapmamak lazım ama, dayanamıyoruz
Daha tecrubeli arkadaslar da birazdan yazar ama, ben ilaçlardan dolayı oldugunu düşünüyorum. Benim bugun 3.günü ve kasıklarımda agrılar, batmalar var. Tam adet olmadan 3 4 gün önce başlayan batmalar gibi..Kızlar her an adet olacakmışım gibi geliyor. Kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Az önce yediğim boğazıma kadar geldi. Kafamda deli sorular. Transferimin 5. günü, 5. gün embriyosu.
Ben jel hic kullanmdm progstn hapni doktor fitil olarak kullan dedi ben ondn cok memnunum jel tutunma icin falanmiSelam kızlar, yine crinone jel ile sorun yaşıyorum Hem çok zor girmeye başladı artık hem de iki gündür neredeyse yarım saat bir saat sonra jelin yarısı geri geliyor kalan yarısı da daha sonra açık pembe olarak geliyor. Çok korkuyorum kanama falan olabilir mi diye hemşireye yazdım cevap bekliyorum. İnşallah önemli bişey değildir jeli pembe gelen var mı benim gibi ?
Bendede vardi o agrilar normal canim tutunuyor bebisKızlar her an adet olacakmışım gibi geliyor. Kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Az önce yediğim boğazıma kadar geldi. Kafamda deli sorular. Transferimin 5. günü, 5. gün embriyosu.
merhaba ben de progestan kullanıyorum transfer sonrasi 9. gün pembe kanamam geldi ve 1 hafta boyunca pembe ve kahverengi olarak devam etti simdi cok sukur 1 haftadir yok çok korktum ben de doktor.normal.kirmiziya donerse bizi ara demisti. o yüzden üzme kendini yalniz ilk kanama olunca progestan a ek prolutex igne verdiler bana hala daha devam.ediyiroum
Ben jel hic kullanmdm progstn hapni doktor fitil olarak kullan dedi ben ondn cok memnunum jel tutunma icin falanmi
Bendede vardi o agrilar normal canim tutunuyor bebis
Bana o jeli vermediler ya Herkes aynı jelden bahsediyor. Transferden sonra tutunmasını saglamak için kullanılan bir sey mi?
Bana progestan fitil verdiler
Canım benim neredeyse 3-4 gün pembe olarak gelmedi onun dışında pembe turuncu gibi duruyor eğildik renklerde geri geliyo doktorum normal dedi bende doktorumla farklı şehirdeyim muayene olmadım inşallah normaldir canım
Ben dondulmus transfer oldum, adetin 3.günü ilk gidişimdi. Üstüne 2 kere daha gittim. 4.gidişim transferdi.dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak? adetimin 4. gunu doktora gidicem transfer hazirligi icin, ondan sonra ortalama kaç gunde bir çagiriyorlar genelde kontrole, transfere kadar kac kez gitmem gerekli?
Benim de 4. Günüm bende de var aynı ağrılar özellikle bacaklarımdaki ağrı tedirgin ediyor tam adet öncesi ağrı gibi hatta ara ara gidip kontrol ediyorum regl oldum mu diyeKızlar her an adet olacakmışım gibi geliyor. Kasıklarım bacaklarım çok ağrıyor. Az önce yediğim boğazıma kadar geldi. Kafamda deli sorular. Transferimin 5. günü, 5. gün embriyosu.
Ayy inş adet felan olmayız yaa sanki bende adet sancısı gibi birşey yaşıyorum ama kısa süreli oluyor belirti felan aramıyorum da ne bilim inş adet olmamBenim de 4. Günüm bende de var aynı ağrılar özellikle bacaklarımdaki ağrı tedirgin ediyor tam adet öncesi ağrı gibi hatta ara ara gidip kontrol ediyorum regl oldum mu diye
dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak? adetimin 4. gunu doktora gidicem transfer hazirligi icin, ondan sonra ortalama kaç gunde bir çagiriyorlar genelde kontrole, transfere kadar kac kez gitmem gerekli?
Kanda ver kuzum erken gebelikmi yapmıştın normalmiBugün 7.günüm.idrar testi yaptım.negatif
Adet sancısından farklı olarak çok şiddetli batma oluyor bende. Ayın 13’üne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum (tabi adet olmazsam).Ayy inş adet felan olmayız yaa sanki bende adet sancısı gibi birşey yaşıyorum ama kısa süreli oluyor belirti felan aramıyorum da ne bilim inş adet olmam
çok güzel değer hayırlı olsun katlanarak devam etsin inşallahSelam kızlar bugün dayanamadım gittim kan verdim 9. Gün 33.12 çıktı değerim sizce nasıl 3. Gün embiriyosu
Çok teşekkür ederimm İnşallaahhhçok güzel değer hayırlı olsun katlanarak devam etsin inşallah