Canim sen uzun protokolmu.. oldun.Kızlar 5 yumurtam var iğnelere başladım bu gün ilk iğne günüm başım çok ağrıyor sizde yaşadınız mı?
Moralini bozma nasip neyse O olur.Keyiflen azcik☺Evet inşallah katlansın rabbim kimseyi umutsuz koymasın
Evet inşallah canım artacak Allah’ın izniyleMoralini bozma nasip neyse O olur.Keyiflen azcik☺
Tebrik ederim katlanarak devam etsin ben yarin idrar testi yapıyorum erken gebelikte testi muhtemelen çıkmayacak amaEvet inşallah canım artacak Allah’ın izniyle
İnşallah çıksın canım benim çok stresli bi 12 günmüş en güzel günler yumurta büyütme zamanlarıymışTebrik ederim katlanarak devam etsin ben yarin idrar testi yapıyorum erken gebelikte testi muhtemelen çıkmayacak ama
Canım neden buruk bir sevinç olsun bak ne güzel pozitif çıkmış önemli olan değerden çok katlanarak artması içini ferah tut ve dua et bolca.benim bi arkadaşımın 17 ile başlamıştı şuan 3 yaşında kızıCanım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Valla öyle yarin ne olacak bilmiyorum ama test gününe kadar umut var dicemİnşallah çıksın canım benim çok stresli bi 12 günmüş en güzel günler yumurta büyütme zamanlarıymış ☺
Kısa mı uzun mu bilmiyorum klomen başladık 6. Gün iğneler devam ediyoruz daha kaç gün sürecek bilmiyo rum lütfen yardımcı olun bilen söylesin ne kadar sürecek bu baş ağrısı.Canim sen uzun protokolmu.. oldun.
Hormonlarda yapiyor bas agrisi.. benim opudan sonraki gunlerde oldu..Kısa mı uzun mu bilmiyorum klomen başladık 6. Gün iğneler devam ediyoruz daha kaç gün sürecek bilmiyo rum lütfen yardımcı olun bilen söylesin ne kadar sürecek bu baş ağrısı.
İnşallah canım hepimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım sen naptın son durum nedirCanım neden buruk bir sevinç olsun bak ne güzel pozitif çıkmış önemli olan değerden çok katlanarak artması içini ferah tut ve dua et bolca.benim bi arkadaşımın 17 ile başlamıştı şuan 3 yaşında kızı
Canım bende de iğneler ve sonrasında transfer hazırlığında estrofem çok baş ağrısı yapmıştı geçirecek hiç bi çözüm bulamayıp çektim şimdi vücudum estrofeme alıştı sanırım ağrı olmuyo şükürKısa mı uzun mu bilmiyorum klomen başladık 6. Gün iğneler devam ediyoruz daha kaç gün sürecek bilmiyo rum lütfen yardımcı olun bilen söylesin ne kadar sürecek bu baş ağrısı.
İlk günler de oluyor bayağı . klomen den çekmiştim sıra iğnelerde başımı kaldıramıyorum.Canım bende de iğneler ve sonrasında transfer hazırlığında estrofem çok baş ağrısı yapmıştı geçirecek hiç bi çözüm bulamayıp çektim şimdi vücudum estrofeme alıştı sanırım ağrı olmuyo şükür
Canim 4. Günde çıkmaz tabi hiç bu kadar erken çıkanı duymadım moralini bozma 7. Günde bak bi daha derimKızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
Ya erken gebelik testi bir de silik olsa çıkar diyordum bekleyeceğim ama bilmiyorumCanim 4. Günde çıkmaz tabi hiç bu kadar erken çıkanı duymadım moralini bozma 7. Günde bak bi daha derim
Moralini bozma çok erken dahaYa erken gebelik testi bir de silik olsa çıkar diyordum bekleyeceğim ama bilmiyorum
Çok erken ama daha yeni kana karışıyor, idrara daha sonra karışıyor.Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
Bilemedim kızlar modum aşırı derecede düştü,bundan sonra çıkarsa sürpriz olacak...Erken belli olur diye kafama yerleştirildi yaÇok erken ama daha yeni kana karışıyor, idrara daha sonra karışıyor.