Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canım neden buruk bir sevinç olsun bak ne güzel pozitif çıkmış önemli olan değerden çok katlanarak artması içini ferah tut ve dua et bolca.benim bi arkadaşımın 17 ile başlamıştı şuan 3 yaşında kızı

Kısa mı uzun mu bilmiyorum klomen başladık 6. Gün iğneler devam ediyoruz daha kaç gün sürecek bilmiyo rum lütfen yardımcı olun bilen söylesin ne kadar sürecek bu baş ağrısı.
Hormonlarda yapiyor bas agrisi.. benim opudan sonraki gunlerde oldu..

İnşallah canım hepimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım sen naptın son durum nedir

Kısa mı uzun mu bilmiyorum klomen başladık 6. Gün iğneler devam ediyoruz daha kaç gün sürecek bilmiyo rum lütfen yardımcı olun bilen söylesin ne kadar sürecek bu baş ağrısı.
Canım bende de iğneler ve sonrasında transfer hazırlığında estrofem çok baş ağrısı yapmıştı geçirecek hiç bi çözüm bulamayıp çektim şimdi vücudum estrofeme alıştı sanırım ağrı olmuyo şükür

İlk günler de oluyor bayağı . klomen den çekmiştim sıra iğnelerde başımı kaldıramıyorum.

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
Canim 4. Günde çıkmaz tabi hiç bu kadar erken çıkanı duymadım moralini bozma 7. Günde bak bi daha derim

Çok erken ama daha yeni kana karışıyor, idrara daha sonra karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…