Yok cnm günde 2taneden aylık 4 kutu yazdır karşılıyoAa öyle mi ben 2 tane karşılıyor sanıyordum o zaman 4 tane yazdırayım ☺
Kuzum bana tüp bebek doktoru yazmıştı onun reçetesiyle almiştim indirimliCrinone jel kullanan arkadaşlarım size bir sorum olacakBu jeli devlet karşılıyormuş ama sadece devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna yazdırınca mı karşılıyor bilgisi olan var mı
amin canım amin sebebsiz olunca daha zor heray umutlanıyorsun hani diyorlarya bir vakti vardır ondan olmuyordur diye sonra her ay hüsran bu ay yine belkide olur umutlarıyla test yaptım negait 3 yıldır her ay elımde olmadan umutlanıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin zorenlenlerin yüzünü gü
Aile hekimi yazamıyor. Yazsa da eczane vermiyor. Kadın Doğum yazdığında ise 27 tl ödeme çıkıyor. Fiyat farkı mi neCnm aile hekimleri de yazınca karşılıyo ama her aile hekimi yazmıyor bazıları uğraşmamak için yazmıyormuş
Devlet hastanesi doktoru dimi :)Kuzum bana tüp bebek doktoru yazmıştı onun reçetesiyle almiştim indirimli
Ben asilama oldum 1 kere.Kızlar tüpten önce aşılama deneyen var mı? Hangi ilaçları kullandınız? Hem hap hem iğne kullanan oldu mu? Bizim dr önümüzdeki aya aşılama dedi menopur iğne vericek galiba. Kullanan var mı?
Ben annemlerin aile hekimine yazdırdım cnm 4 kutu eczanede verdi 4 tanesine 100küsür bişey verdik ücretAile hekimi yazamıyor. Yazsa da eczane vermiyor. Kadın Doğum yazdığında ise 27 tl ödeme çıkıyor. Fiyat farkı mi ne
Germinalcim sakin ol bak ben sakin kalmaya çalışıyorum yapma etme:) evde testler duruyor elimi sürmüyorumKızlar bir şey söyleyeyim ama kızmayın :))) az önce balkonda cop atacakt sabahki teste baktım silik çizgi vardı:))) ama bu saatten sonraki testin geçerliliği yoktur...beni gruptan atmayın
Kaçıncı günün canim senin ya iste resmen gaza gelmek benimki transfer günü odamda biri daha vardı o da 6. Gun embriyosu bir tanıdığı uç günde çıkar idrar demiş diye aklıma takıldı keske yapmasaydım çok umutlu da değilim çökmüş de değilim artık ne çıkarsa sonuç kabulümGerminalcim sakin ol bak ben sakin kalmaya çalışıyorum yapma etme:) evde testler duruyor elimi sürmüyorum
Benm 8.günüm canım,herkesin bünyesi farklı hcg nin ne zaman idrara gececğine senin bünyen karar verir kanda yüksek cıkıp da idrar da görünmeyen de oluyorKaçıncı günün canim senin ya iste resmen gaza gelmek benimki transfer günü odamda biri daha vardı o da 6. Gun embriyosu bir tanıdığı uç günde çıkar idrar demiş diye aklıma takıldı keske yapmasaydım çok umutlu da değilim çökmüş de değilim artık ne çıkarsa sonuç kabulüm
Hangi ilaçları kullandınız ?Ben asilama oldum 1 kere.
Yok canim sen kendini hazır hissettiğinde yap bugün modum sabah öyle düştü ki insallah pozitif sonuç alırsınBenm 8.günüm canım,herkesin bünyesi farklı hcg nin ne zaman idrara gececğine senin bünyen karar verir kanda yüksek cıkıp da idrar da görünmeyen de oluyorSen sakin ol,kan vereceğin günü bekle bak beni de gaza getirme yapmıcam diyorum idrar testi
İkimiz de,ve dileyen herkes de sağlıklı sonuçlar alsın inşallahYok canim sen kendini hazır hissettiğinde yap bugün modum sabah öyle düştü ki insallah pozitif sonuç alırsın
Ben cok yumurta olmasindan ziyade az olsun kaliteli olsun diye famera kullandim bide catlatna ignesi. Okadar..Hangi ilaçları kullandınız ?
Süper bir paylaşım olmuş..çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgi için..
İyki paylaştın faydalı oldu walara :)) hiç test felan yapasım yok ama sizleride görünce canım çekmiyor değil hani ::)))