Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
Ama cok erken bakmışsın, moralini bozdun boş yere 😞 hiç kafanı takma, bence 8.günde yeniden bakarsın. Daha cok erken.

Merhaba benim transferimin 7. Günü 3. Embiriyosu ve hiçbir şey hissetmiyorum herhangi bir belirtimde yok napcam ben yaaa test yapıcam yarın ağlamak istiyorum stresten

canım eşimdende kan istedi haklıymışsın herşey nasip kısmet ama pişman oldum temmuzda keşke direk tüp bebek istiyorum deseymişim daha kolay olurdu yaz dönemi hemen tamam dedi kan verdim kan sonuçlarım bir haftaya çıkarmış 15 de gidicem inşallah sorun olmazda tedaviye başlarım
Tabi canım hoca çok zorluk çıkarmıyor. İnşallah kan sonuçları normal çıkarda hemen başlarsınız hayırlısıyla. Rabbim tüm tedaviye başlayanların isteyenlenlerin yüzünü güldürsün 😊

Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten

Canım sence de çok erken değil mi :) bence hiç umutsuz olma moralini bozma, ben nedense erken gebelik testlerine güvenemiyorum zaten normal ucuz testlere daha çok güveniyorum :)) ama bence şuan çok çok erken canım benim de 5. Gün embriyosu ve ben 8. Gün net olarak görebildim idrar testindeki silik çizgiyi

Crinone jel kullanan arkadaşlarım size bir sorum olacak ☺️ Bu jeli devlet karşılıyormuş ama sadece devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna yazdırınca mı karşılıyor bilgisi olan var mı 🙄

Canım sence de çok erken değil mi :) bence hiç umutsuz olma moralini bozma, ben nedense erken gebelik testlerine güvenemiyorum zaten normal ucuz testlere daha çok güveniyorum :)) ama bence şuan çok çok erken canım benim de 5. Gün embriyosu ve ben 8. Gün net olarak görebildim idrar testindeki silik çizgiyi
İnsallah öyledir canim yaa umarım erkenden evham yapmışımdır

İnşallah canım hepimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım sen naptın son durum nedir
Evet dualarımız kendimiz ve bizim gibi bekleyen herkes için.bugün akşam üzeri kontrolüm var bakalım bugün durum netleştir inş.salı günü çok küçükte olsa kese olduğunu ümit ettiğimiz bir karartı görmüştü doktorumuz umarım bugün sımsıkı tutundum sana anne bırakmıyorum der :dua: :dua: :dua:

Kızlar tüpten önce aşılama deneyen var mı? Hangi ilaçları kullandınız? Hem hap hem iğne kullanan oldu mu? Bizim dr önümüzdeki aya aşılama dedi menopur iğne vericek galiba. Kullanan var mı?

• Beğen
Reactions: H M
Gerçekten çok erken yapmışsınız minimum 7-8. günde yapmanız bile sonucu yanıltabilirken 4.gün test yapmak çok erken sonuç için. Ayrıca hamile olanların birçoğununda hiçbir belirti yaşamadığını belirtmek isterim içinizi ferah tutun lütfen stres yapmayın

Evet dualarımız kendimiz ve bizim gibi bekleyen herkes için.bugün akşam üzeri kontrolüm var bakalım bugün durum netleştir inş.salı günü çok küçükte olsa kese olduğunu ümit ettiğimiz bir karartı görmüştü doktorumuz umarım bugün sımsıkı tutundum sana anne bırakmıyorum der :dua: :dua: :dua:
İnşallah canım benim Allahım mutlu haberler almanı nasip etsin 🤲🤲

Crinone jel kullanan arkadaşlarım size bir sorum olacak ☺ Bu jeli devlet karşılıyormuş ama sadece devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna yazdırınca mı karşılıyor bilgisi olan var mı 🙄
Cnm aile hekimleri de yazınca karşılıyo ama her aile hekimi yazmıyor bazıları uğraşmamak için yazmıyormuş

Bilemedim kızlar modum aşırı derecede düştü,bundan sonra çıkarsa sürpriz olacak...Erken belli olur diye kafama yerleştirildi ya
4.günde cıkan nerde görülmüş allah aşkına şöle şeylerle moral bozmayın benm bugün 8.gün hala yapmadım test sabretmemiz lazım test günğne kadar,evde yaptıklarımız stresten başka birşey değil

Geçen hafta Aile hekimine yazdırdım ama alamadım sistem değişmiş sanırım artık aile hekimi yazınca alamıyormuşuz 😔
Aa bilmiyorum cnm ben iki hafta önce annemlerin aile hekimine rica ettik yazdı aldım aklında bulunsun bide 4 taneyi karşılıyo devlet bir ayda az yazarlarsa sen 4 tane yazın de 2*1 den

X