Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yani aslında mantıken 35 yaş altına iki embriyo koymamaları saçma geliyor. Bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım. Çünkü geçtiğimiz süreç çok zor. En azından şans artıyor ve tekrar tekrar bu ilaçları kullanmak zorunda kalmıyoruz. Tabi ki çoğul gebeliğin riskleri var. Ben tamamen şansı artırmak için istedim ama İkiside tuttu. Amacım sizi kırmak değildi

Kırılacak bir durum yok ki canim. Bana da iki embriyo transfer edildi. Zaten ilk eşimden 3 çocuğum vardı ama eşimin yoktu. Bir taraftan istedim tutsun diye, diğer taraftan 5 çocuk annesi olmak gözümü korkuttu. Hayırlısını diledim hep buymuş hayırlısı.

Evet şansı arttırmak güzel ama who bunun kötüye kullanılmasının artık önüne geçmek istedi. Biz de who kurallarına riayet ediyoruz.

Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Annelik çok özel ve çok güzel bir duygu. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Benim eşim evliliğimizin başından beri hep 4 çocuğumuz olsun isterdi. Olmadı tabi çok denedik çok tedavi gördük. Sorunun eşimde oldugunu sonradan anladık. Tüp bebekten başka çaremiz yoktu. Rabbim bu vesileyle nasip etti bir istedik Rabbim iki verdi. İnşallah devamı da gelir.

Nerde tüp bebek yaptırdınız acaba

Hımm anladım canım. Yarın gideceksen belki ister kan eşinden. Yaşın zaten uygun iki embriyo koyar. Bu işler biraz sabır isteyen işler o yüzden sabret ve dua et eminim ki en hayırlısı neyse o olacaktır
canım eşimdende kan istedi haklıymışsın herşey nasip kısmet ama pişman oldum temmuzda keşke direk tüp bebek istiyorum deseymişim daha kolay olurdu yaz dönemi hemen tamam dedi kan verdim kan sonuçlarım bir haftaya çıkarmış 15 de gidicem inşallah sorun olmazda tedaviye başlarım

Transfer olan ve olumlu sonuç alan arkadaşlara bişey sormak istiyorum dün transfer oldum dün gün boyunca hep yattım fakat bugün dışarıya çıkmak zorumda kaldım beklenmedik bir olay oldu ve 2 saatlik bi yolculuk yaptım zararı olur mu çok stres yaptı bende

Sorun olmaz ben transferin ertesi günü günlük hayatıma döndüm ama ağır is yapmadan hatta neredeyse hiç is yapmadan ama hareket ediyorum arabaya biniyorum vs.

Bugün transferde 10. Gün evde test yaptım negatif çıktı
Bende erken test yapmıştım silik çıkmıştı bugün 10.günüm sabah normal testle yaptım negatif çıktı bi saat sonra silik çizgi belirdi ama onu saymıyorum çok moralim bozuldu diyebilirim eşimi bekliyorum kan vermeye gidicez inşallah güzel hayırlı sonuçları alırım dua edin

Bende transferden sonraki 2. Gün dışarı çıkmak zorunda kalmıştım yaklaşık 1 saat falan sürmüştü benim de, çok şükür bi zararı olmadı canım bol bol dua et pozitif düşün inşallah pozitif olsun sonucun

İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur da güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…