Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Benim de transferin 7.günü,kasık batması bel ağrısı göğüslerde şişkinlik var ama bunlar kıstas değil cünkü kullandıgımız hormon ilaçları da böyle etki yapıyor.test yapmaya korkuyorum kan vermem gereken gün bile gidemicem gibi geliyor korkudan🤦🏻‍♀️

Bende erken test yapmıştım silik çıkmıştı bugün 10.günüm sabah normal testle yaptım negatif çıktı bi saat sonra silik çizgi belirdi ama onu saymıyorum çok moralim bozuldu diyebilirim eşimi bekliyorum kan vermeye gidicez inşallah güzel hayırlı sonuçları alırım dua edin 🤲
Insllh test yanlıs çıkmıstır kan sonucunda pozitif çıkar

Canım yaptırdın mı kan testini merak ettim, inşallah pozitiftir sonucun senin için de dua ettim hepimize ettim Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻
Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerim 🙄 doktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç 😔

Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerim 🙄 doktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç 😔
Doktorunuza güvenin..ne güzel işte..Olumlu düşünün olumlu olsun..pozitifliği elden bırakmayın..katlanarak artacağına inanıyorum..tebrik ederim..

Çok sevindim canım inşallah katlanarak artacaktır. Hiç buruk olmasın sevincin sen pozitif ol mutlu ol ki bebişin sağlam dursun yerinde ☺️ Ben hep test günümde yaptırdım kan testimi hiç erken yaptırmadım o yüzden bilemiyorum ama doktorun en iyisini bilip söylemiştir 💕

Kuzum benim 2. Gün embriyosu idi. 15 çıktı 9. Gün. 10 haftayı doldurduk şükür

Kızlar transferimin 2. günü. Bugün öğleden sonra alt karın kısmımda (özellikle kasıklarımda) çok batmalar olmaya başladı hala da devam ediyor. Embriyom hala olduğu yerdedir inşallah :KK43:

Canım yaptırdın mı kan testini merak ettim, inşallah pozitiftir sonucun senin için de dua ettim hepimize ettim Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻❤️
[/QUOT

İnşallah canlarım valla rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize kendimle birlikte tüm isteyen herkese dua ediyorum her zaman 🤲 düşük çıkınca buruklaştım eşim çok sevinçli herkese haber verdi rabbim hayırlısıyla arttırsın sevincini kursağında bırakmasın
canım bozma moralini katlanarak yükselicek inşallah olumsuz sonuç değil sonuçta

Kızlar transferimin 2. günü. Bugün öğleden sonra alt karın kısmımda (özellikle kasıklarımda) çok batmalar olmaya başladı hala da devam ediyor. Embriyom hala olduğu yerdedir inşallah :KK43:
Benim de çok fazla akıntım var gidip ultrasonla falan baktırmıyormuyuz ya bu embriyo yerinde mi değil mi diye

Kızlar 5 yumurtam var iğnelere başladım bu gün ilk iğne günüm başım çok ağrıyor sizde yaşadınız mı?

X