Ama cok erken bakmışsın, moralini bozdun boş yereKızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
canım benim ilk denemede 11.gün bile idrarda çıkmamıştı tuttuğu halde herkesde aynı gün belli olcak diye bişey yok bozma moralini daha çok erkenYa erken gebelik testi bir de silik olsa çıkar diyordum bekleyeceğim ama bilmiyorum
Umarım öyledir canımAma cok erken bakmışsın, moralini bozdun boş yerehiç kafanı takma, bence 8.günde yeniden bakarsın. Daha cok erken.
İnsallah öyledir canimcanım benim ilk denemede 11.gün bile idrarda çıkmamıştı tuttuğu halde herkesde aynı gün belli olcak diye bişey yok bozma moralini daha çok erken
Erzurum araştırma hastanesinde yaptırdım ben.Nerde tüp bebek yaptırdınız acaba
Tabi canım hoca çok zorluk çıkarmıyor. İnşallah kan sonuçları normal çıkarda hemen başlarsınız hayırlısıyla. Rabbim tüm tedaviye başlayanların isteyenlenlerin yüzünü güldürsüncanım eşimdende kan istedi haklıymışsın herşey nasip kısmet ama pişman oldum temmuzda keşke direk tüp bebek istiyorum deseymişim daha kolay olurdu yaz dönemi hemen tamam dedi kan verdim kan sonuçlarım bir haftaya çıkarmış 15 de gidicem inşallah sorun olmazda tedaviye başlarım
Kızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
İnsallah öyledir canim yaa umarım erkenden evham yapmışımdırCanım sence de çok erken değil mi :) bence hiç umutsuz olma moralini bozma, ben nedense erken gebelik testlerine güvenemiyorum zaten normal ucuz testlere daha çok güveniyorum :)) ama bence şuan çok çok erken canım benim de 5. Gün embriyosu ve ben 8. Gün net olarak görebildim idrar testindeki silik çizgiyi
Evet dualarımız kendimiz ve bizim gibi bekleyen herkes için.bugün akşam üzeri kontrolüm var bakalım bugün durum netleştir inş.salı günü çok küçükte olsa kese olduğunu ümit ettiğimiz bir karartı görmüştü doktorumuz umarım bugün sımsıkı tutundum sana anne bırakmıyorum derİnşallah canım hepimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım sen naptın son durum nedir
Gerçekten çok erken yapmışsınız minimum 7-8. günde yapmanız bile sonucu yanıltabilirken 4.gün test yapmak çok erken sonuç için. Ayrıca hamile olanların birçoğununda hiçbir belirti yaşamadığını belirtmek isterim içinizi ferah tutun lütfen stres yapmayınKızlar sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı hiçbir şey transfer sonrası 4. Günüm 6. Gun embriyosu erken belli oluyor dediler ama çıkmadı bi umutsuz oldum.hamile olmadığımı hissediyorum zaten
Çok erken canım 3-4 gün daha bekle ve bence direkt gününde kanda baktırYa erken gebelik testi bir de silik olsa çıkar diyordum bekleyeceğim ama bilmiyorum
İnşallah canım benim Allahım mutlu haberler almanı nasip etsinEvet dualarımız kendimiz ve bizim gibi bekleyen herkes için.bugün akşam üzeri kontrolüm var bakalım bugün durum netleştir inş.salı günü çok küçükte olsa kese olduğunu ümit ettiğimiz bir karartı görmüştü doktorumuz umarım bugün sımsıkı tutundum sana anne bırakmıyorum der
Cnm aile hekimleri de yazınca karşılıyo ama her aile hekimi yazmıyor bazıları uğraşmamak için yazmıyormuşCrinone jel kullanan arkadaşlarım size bir sorum olacak ☺ Bu jeli devlet karşılıyormuş ama sadece devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna yazdırınca mı karşılıyor bilgisi olan var mı
4.günde cıkan nerde görülmüş allah aşkına şöle şeylerle moral bozmayın benm bugün 8.gün hala yapmadım test sabretmemiz lazım test günğne kadar,evde yaptıklarımız stresten başka birşey değilBilemedim kızlar modum aşırı derecede düştü,bundan sonra çıkarsa sürpriz olacak...Erken belli olur diye kafama yerleştirildi ya
Cnm aile hekimleri de yazınca karşılıyo ama her aile hekimi yazmıyor bazıları uğraşmamak için yazmıyormuş
Aa bilmiyorum cnm ben iki hafta önce annemlerin aile hekimine rica ettik yazdı aldım aklında bulunsun bide 4 taneyi karşılıyo devlet bir ayda az yazarlarsa sen 4 tane yazın de 2*1 denGeçen hafta Aile hekimine yazdırdım ama alamadım sistem değişmiş sanırım artık aile hekimi yazınca alamıyormuşuz
Aa öyle mi ben 2 tane karşılıyor sanıyordum o zaman 4 tane yazdırayımAa bilmiyorum cnm ben iki hafta önce annemlerin aile hekimine rica ettik yazdı aldım aklında bulunsun bide 4 taneyi karşılıyo devlet bir ayda az yazarlarsa sen 4 tane yazın de 2*1 den