İnşallah canım inşallah ❤İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur da güzel haberlerle gelirsin
Hadi inş sımsıkı tutunsun canımmm benimmm :)))Transferimi oldum.
1 adet 5.gün (5AA dediler) embriyo. 17 eylul test günü
Insllh test yanlıs çıkmıstır kan sonucunda pozitif çıkarBende erken test yapmıştım silik çıkmıştı bugün 10.günüm sabah normal testle yaptım negatif çıktı bi saat sonra silik çizgi belirdi ama onu saymıyorum çok moralim bozuldu diyebilirim eşimi bekliyorum kan vermeye gidicez inşallah güzel hayırlı sonuçları alırım dua edin
İnşallah canım rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsinInsllh test yanlıs çıkmıstır kan sonucunda pozitif çıkar
İnşallah canım rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimCanım yaptırdın mı kan testini merak ettim, inşallah pozitiftir sonucun senin için de dua ettim hepimize ettim Rabbim kabul etsin inşallah❤
Doktorunuza güvenin..ne güzel işte..Olumlu düşünün olumlu olsun..pozitifliği elden bırakmayın..katlanarak artacağına inanıyorum..tebrik ederim..Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Kuzum benim 2. Gün embriyosu idi. 15 çıktı 9. Gün. 10 haftayı doldurduk şükürCanım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Cok sevindim insllh katlanarak artar ☺Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Canım benim Allah razı olsun 12 çıktı değerimdoktorumu aradım hamilesin katlanacaktır o daha dedi test günüme 2 gün var daha hiç 12lerde olup artan oldu mu duydunuz mu doktorum artar dedi başına gelen var mı böyle bişey buruk bi sevinç
Canım yaptırdın mı kan testini merak ettim, inşallah pozitiftir sonucun senin için de dua ettim hepimize ettim Rabbim kabul etsin inşallah
[/QUOT
canım bozma moralini katlanarak yükselicek inşallah olumsuz sonuç değil sonuçtaİnşallah canlarım valla rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize kendimle birlikte tüm isteyen herkese dua ediyorum her zamandüşük çıkınca buruklaştım eşim çok sevinçli herkese haber verdi rabbim hayırlısıyla arttırsın sevincini kursağında bırakmasın
Benimde 10.gün bugün 3.gün embriyosu inşallah değerim katlanarak artsın rabbime duamKuzum benim 2. Gün embriyosu idi. 15 çıktı 9. Gün. 10 haftayı doldurduk şükür
Evet inşallah katlansın rabbim kimseyi umutsuz koymasıncanım bozma moralini katlanarak yükselicek inşallah olumsuz sonuç değil sonuçta
Benim de çok fazla akıntım var gidip ultrasonla falan baktırmıyormuyuz ya bu embriyo yerinde mi değil mi diyeKızlar transferimin 2. günü. Bugün öğleden sonra alt karın kısmımda (özellikle kasıklarımda) çok batmalar olmaya başladı hala da devam ediyor. Embriyom hala olduğu yerdedir inşallah
:))) nasil gorunsun iğne kadarBenim de çok fazla akıntım var gidip ultrasonla falan baktırmıyormuyuz ya bu embriyo yerinde mi değil mi diye