- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Kızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm
Artık acımaya başladı ya korka korka yapıyorum jeliBenimde ilk günlerde sıkıntı olmuyordu şimdi jeli gönderirken kendini hissettiriyor yapa yapa tahriş oldu sanırım
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla katlanarak ilerlesinKızlar bugün transferimin 10.günü.2 embriyo transfer edildi.1tane blastokist bir tane 4.gün embriyosu. Kan verdim bugün 244 çıktı cuma tekrarlayacağım inşallah
benfe bugün transfer ıldum dr üç gün rapor verecek normal hayatına devam et kendini yorma yeterli dediYeni transfer olan arkadaslar, bir sorum var.
Transferden sonra 5 gün evde dinlensem yeterli olur mu? 6.gün işe başlamayı düşünüyorum. Test günüme kadar rapor alıp evde olabilecegim bir durumum yok malesef, işe gitmem gerekecektir.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Kac gun istirahat aldınız?
Aynen çıkartırken bile tedirgin tedirgin çıkarıyorum bendeArtık acımaya başladı ya korka korka yapıyorum jeli
Transferiniz hayırlı olsun, sonu güzel olur insallahBen de transfer oldum
benfe bugün transfer ıldum dr üç gün rapor verecek normal hayatına devam et kendini yorma yeterli dedi
5.6. Günden sonra hassasiyet artıyor erken daha canımmm stres yapmaKızlar özellikle pozitif alanlar transferden sonraki birkaç günde göğüslerde farklılık hisseden var mi? Ben ilk hamileligimde test günüm göğüslerim tas gibiydi o yüzden hep göğüslerde belirti arıyorum su an öyle sert değiller.Transferi saymazsak bugün ikinci günüm
Aşılamayı nerde yaptırdınızkeske bnm de agrjm.olmasa su an negatif sonuclanan asilama deneyimim gibi hissediyorum hadi valla hamile duası kabul olur şöyle içten bir dua benim için ve tüm isteyen arkadaşlarim için =)
Insallah oyledir..Kızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelinceçok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Lekelenmeler olabiliyor bu süreçte..siz değerinizin tadını çıkarıp stres yapmayın lütfen..bebeğinize hep pozitif enerji yollayın ki o da rahminize sıkıca tutunmaya devam etsin..güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz..Kızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelinceçok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Yerlesmedir canim korkmaKızlar 244 çıktığına sevinemesen pembe akıntı geldi eve gelinceçok korktum inşallah yerleşmedir 10.günüm
Kacıncı gündü bugun?Bende dayanamdim idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur hemen kan verdim 45 dak sonra belli olacak dua edin kizlar
11.gun canim yarin normalde yapilcakti kan testi idrarda cknca kosa kosa gittikKacıncı gündü bugun?
Ayy hadi bakalım kaç cıkacak
ayy ne güzell inşallah güzel sonuçlar alırsın cnmBende dayanamdim idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur hemen kan verdim 45 dak sonra belli olacak dua edin kizlar
Çok teşekkür ediyorum amin hepimizin sonuçları hayırlı olur inşaallah.transfer kısa sürdü 20 dk transfer masasında 2 saat de normal odada yatarak dinlendim sonra eve geçtim Estrofem günde üç tane asprin bir tane kan sulandırıcı iğne folbiol bir tane jel sabah akşam bir de progestan iğne bu kadar ilaçlarımTransferiniz hayırlı olsun, sonu güzel olur insallah
Çok ilaç verdi mi transferden sonra? Nasıldı transfer kısa mı sürüyor?
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız11.gun canim yarin normalde yapilcakti kan testi idrarda cknca kosa kosa gittik
İnşallah çok güzel bir sonuç seni bekliyor canım hadi gözün aydınBende dayanamdim idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur hemen kan verdim 45 dak sonra belli olacak dua edin kizlar